Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-06@22:12:55 GMT

ايمنی بالای حمل و نقل عمومی

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۴۹۵۱۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار محمدحسین حمیدی در برنامه «گفتگوی ویژه خبری» شبکه دو سیما افزود: سالانه 4 و نیم برگه مسافری برای اتوبوس ها صادر می شود و با این حجم تردد اتوبوس و مسافر، این ناوگان همچنان از ایمنی خوبی برخوردار است.
وی گفت: بیش از 50 درصد علت تصادفات جاده ای؛ عامل انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سردار حمیدی افزود: در سال 84 با حدود 7 میلیون خودرو شمار تلفات تصادفات جاده ای 28 هزار کشته بود و در سال 96 با وجود 20 میلیون خودرو این تعداد به 16 هزار نفر کاهش یافته که نشان می دهد اقداماتی در این مدت صورت گرفته اما کافی نیست.
وی گفت: 20 درصد حوادث در نوروز 97 در محل های سانحه خیز اتفاق افتاده است.
­رئیس پلیس راه کشور با اشاره به وجود 8 هزار محل حادثه خیز در جاده های کشور افزود: 3400 محل حادثه خیز شناسایی شده و شناسنامه دارند که سازمان راهداری اولویت 1550 محل از آنها را برای اجرای طرح های بهسازی مشخص کرده است.
سردار حمیدی گفت: اولویت های مشخص شده سازمان راهداری برای مناطق حادثه خیز در جاده های کشور مربوط به سال 94 است که نیاز به بررسی جدید دارد.
وی تصریح کرد: نبود مدیریت متمرکز و ستاد بالادستی مشکل اصلی کشور در کاهش سوانح جاده ای است.
سردار حمیدی با اشاره به اینکه 68 درصد حوادث جاده ای در 30 کیلومتری شهرها اتفاق می افتد گفت: باید مشخص شود مسئول و متولی این 30 کیلومترها چه نهاد یا ارگانی است.
معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور هم در این برنامه گفت: برای بهسازی هر نقطه حادثه خیز نیازمند 500 میلیون تومان اعتبار هستیم.
محمد تیموری افزود: از سال 94 تا کنون رفع مشکلات 550 نقطه حادثه خیز با 300 میلیارد تومان اعتبار در دستور کار این سازمان قرار گرفته است که تا کنون 200 نقطه از این تعداد رفع حادثه خیزی شده است و عملیات 350 نقطه دیگر تا پایان امسال به اتمام می رسد.
وی گفت: بر اساس قانون، 60 درصد مجموع جرایم رانندگی در جاده ها باید به سازمان راهداری کشور اختصاص یابد تا صرف بهسازی جاده ها شود که امسال تا کنون هیچ مبلغی به این سازمان پرداخت نشده است.
تیموری با بیان اینکه اولویت اول سازمان راهداری کشور؛ ایمنی جاده هاست افزود: در شش ماه اول امسال 200 میلیارد تومان از منابع داخلی این سازمان برای بهسازی جاده ها هزینه شده است.
رئیس اتحادیه شرکت های مسافری هم در این برنامه گفت: 200 میلیون مسافر در سال در جاده های کشور جابجا می شوند و سهم حمل و نقل عمومی از حوادث جاده ای تنها دو درصد است.
احمدرضا عامری با اشاره به اینکه قیمت لاستیک اتوبوس از 3 میلیون تومان به 17 میلیون تومان افزایش یافته است افزود: دولت باید برای تأمین لاستیک های مورد نیاز اتوبوس ها اقدامی جدی کند تا ایمنی سفرها افزایش یابد.
رئیس هیأت مدیره جمعیت ایمنی راهها هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: 250 میلیون نفر در سال از ناوگان عمومی استفاده می کنند.
محمد بخارایی افزود: میانگین شمار تلفات جاده ای در کشورمان در مقایسه با دیگر کشورها 30 درصد بحرانی تر است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: رئیس پلیس راه حمیدی اتوبوس ناوگان ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۹۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ غلامعلی نیک گفت: از ابتدای امسال تا به امروز، طرح افزایش ایمنی تردد موتورسواران و عابران پیاده با ارائه آموزش‌های ترافیکی در ۵۰ روستای ۹ شهرستان گیلان اجرا شد.

وی جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار ترافیکی در جاده‌های روستایی را از اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: هر سال تعداد زیادی از عابران پیاده و موتورسیکلت سواران به علت رعایت نکردن قوانین عبور و مرور و انجام رفتار‌های پرخطر جان خود را در جاده‌های برون شهری از دست می‌دهند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان با اشاره به تداوم آموزش روستاییان تا پایان امسال، گفت: طرح آموزش ایمنی تردد عابران و موتورسواران امسال در روستا‌های شهرستان‌های رشت، بخش مرکزی و کوچصفهان، صومعه‌سرا، شفت، آستانه اشرفیه، تالش، بندرانزلی، خمام، لنگرود و رودسر اجرا خواهد شد.

دیگر خبرها

  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • امداد رسانی و نجات جوان کرمانی پس از سقوط در ارتفاعات
  • امداد رسانی پس از سقوط در ارتفاعات کرمان
  • جوان ۳۳ ساله از سقوط در کوه‌های کرمان جان سالم به در برد
  • نجات جوان ٣٣ ساله پس از سقوط از کوه توسط آتش‌نشانان
  • نجات جوان کوهنورد با کمک آتش نشانی وامداد کوهستان
  • گرفتار شدن ۳ خودرو در گل و لای اتوبان شهید خرازی
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟