Web Analytics Made Easy - Statcounter

نحوه صدور مجوز خروج از کشور دانشجویان، دانش‌آموزان، طلاب و مشمولان نظام‌وظیفه برای شرکت در مراسم اربعین حسینی (ع) تشریح شد. آفتاب‌‌نیوز : سردار ابراهیم کریمی درباره نحوه صدور مجوز خروج از کشور مشمولان نظام‌ وظیفه برای شرکت در مراسم اربعین حسینی (ع) اظهار کرد: به منظور ارائه تسهیلات بیشتر به مشمولان برای شرکت در راهپیمایی معنوی اربعین حسینی (ع)، بازه زمانی صدور مجوز خروج از کشور برای این دسته از مشمولان به کشور عراق از 20 روز به 30 روز افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جانشین سازمان وظیفه عمومی خاطرنشان کرد: با توجه به پیش‌بینی استقبال بسیار زیاد مشمولان و به منظور جلوگیری از تراکم در فرآیند صدور مجوز، مشمولان واجد شرایط خروج از کشور باید هرچه سریعتر نسبت به اخذ مجوز خروج از کشور به صورت اینترنتی اقدام کنند.
کریمی درباره نحوه خروج از کشور دانشجویان برای سفر زیارتی کربلای معلی نیز گفت: برابر تفاهم صورت گرفته سازمان وظیفه عمومی با ستاد عمره و عتبات دانشگاه‌ها، دانشجویان در صورت تمایل از بهره‌مندی ضمانت ستاد مذکور، می‌توانند با مراجعه به دفاتر این ستاد که در دانشگاه محل تحصیل مستقر است، نسبت به تکمیل فرمهای مربوطه اقدام کنند.
وی متذکر شد: از امسال متقاضیان باید با ورود به درگاه خدمات الکترونیک انتظامی به نشانی www.epolice.ir کد ملی و کد سخا را وارد و درخواست خروج از کشور خود را ثبت کنند و پس از تأیید معافیت تحصیلی توسط دانشگاه مربوطه، مشمول باید مبلغ 100 هزار تومان را به عنوان ودیعه به صورت اینترنتی پرداخت و کد سخا را که از طریق سامانه قرارگاه اربعین دریافت شده نیز ثبت کند و در نهایت ظرف 24 ساعت کاری، مجوز خروج از کشور توسط سازمان وظیفه عمومی صادر خواهد شد.
وی گفت: دانشجویانی که تمایل به بهره‌مندی از ضمانت ستاد عمره و عتبات دانشگا‌هها را ندارند، طبق روال گذشته باید با ورود کد ملی و کد سخا در درگاه خدمات الکترونیک انتظامی www.epolice.ir نسبت به ثبت درخواست اینترنتی خروج از کشور اقدام و با پرداخت سه میلیون تومان به عنوان وثیقه از مجوز خروج از کشور بهره‌مند شوند.
کریمی ادامه داد: دارندگان برگ آماده به خدمت در صورتیکه تاریخ بازگشت به کشور آنها، یک ماه قبل از تاریخ اعزام به خدمتشان باشد می‌توانند از طریق درگاه خدمات الکترونیک انتظامی www.epolice.ir برای ثبت درخواست خروج از کشور اقدام کنند.
جانشین سازمان وظیفه عمومی یادآور شد: طلاب حوزه‌های علمیه نیز طبق تفاهمهای صورت گرفته می‌توانند با مراجعه به مراکز مدیریت حوزه علمیه استانها و ضمانت حوزه‌های علمیه، بدون نیاز به سپردن وثیقه، مجوز خروج از کشور دریافت کنند.
وی تصریح کرد: افرادی که در قانون جریمه مشمولان غایب ثبت‌نام کرده‌اند در صورت پرداخت حداقل نیمی از مبلغ جریمه می‌توانند برای تمامی سفرهای زیارتی و سیاحتی با سپردن وثیقه کامل، مجوز خروج از کشور دریافت کنند، دانش‌آموزان مشمول باید با گواهی اشتغال به تحصیل به وظیفه عمومی محل سکونت خود مراجعه کنند.
منبع: تسنیم کد خبر: ۵۵۰۷۷۵ تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۰

منبع: آفتاب

کلیدواژه: خروج از کشور مشمولان سربازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۹۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدمستی در برابر مست عشق 

اصل ماجرا چیست؟ مثل این سالها که تبلیغ فیلم‌های ایرانی در شبکه‌های فارسی زبان ماهواره‌ای نادیده گرفته می‌شود، در دهه نود نیز با توجه به تحولات فناوری در مسیر ساخت فیلم بلند و به چالش کشیده شدن ساختارها و ترتیبات اداری، دولت در برابر ساخت فیلم‌های بلند بدون مجوز نرمش نشان داد.
تا قبل از تصویب و ابلاغ دستورالعمل جامع صدور پروانه نمایش در ۱۳ اردیبهشت سال ۱۴۰۰ توسط وزیر وقت ارشاد در دولت دوازدهم، با جلب موافقت موردی وزیر ارشاد در دولت یازدهم تدبیری اندیشیده شده بود که اولا برخورد سلبی و انضباطی اولین گزینه برای برخورد با فیلم‌های بلند نباشد ثانیا در صورت جلب موافقت شورای پروانه نمایش فیلم‌های غیر سینمایی برای اینگونه فیلم‌ها پروانه نمایش غیر سینمایی صادر شود و فیلم در کارنامه تهیه‌کننده و کارگردان به عنوان اثر سینمایی محسوب نشود.
به این خاطر به هنگام تجمیع مقررات در بند ۳ ماده ۶ دستورالعمل صدور پروانه نمایش، عینا موافقت پیشین به منزله یک تجربه مدیریتی مستندسازی شد و شکل رسمی‌تری به خود گرفت. به عبارتی تنها تنبیه سازندگان فیلم‌های بدون مجوز آن بود که از دریافت پروانه نمایش سینمایی محروم شوند و به دنبال آن از راهیابی به جشنواره فیلم فجر و اکران در سینماها(به جز گروه هنر و تجربه) باز بمانند.
فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی نیز چنین وضعیتی داشت. گروه سازنده بدون اخذ مجوز فیلمبرداری پروژه را در ترکیه مشغول شده بود و فقط زمانی که تهیه‌کننده نسبت به بروز مشکلاتی در داخل احساس نگرانی کرد، تقاضای پروانه ساخت نمود. همانطور که توضیح داده شد، مقررات اجازه بررسی تقاضا را نمی‌داد و همه چیز به بعد از ساخت فیلم و بازبینی آن برای صدور پروانه نمایش موکول گردیده بود.
پس اولا فیلمنامه مست عشق مورد بررسی قرار نگرفته بود که با ساخت آن مخالفت شود. ثانیا تصویربرداری پروژه از مدتها قبل کلید خورده بود و تیم سازنده معطل پروانه ساخت نمانده بود.
نکته جالب آن است که فیلم مست عشق سال گذشته موفق به دریافت پروانه نمایش سینمایی شد که خبر از نرمش مرجع نظارتی و مدیریت اقتضایی آن برای برخورد با پدیده فیلم‌های بدون مجوز ساخت است. اما طبق مقررات جاری مست عشق باید پروانه نمایش غیر سینمایی می‌گرفت و برای نمایش عمومی مسیر دیگری را طی می‌کرد. چرا فیلم از این قاعده مستثنی شد؟
به نظر می‌رسد رویکرد مثبت سازمان سینمایی در صدور پروانه نمایش سینمایی یا ناشی از اصلاح و ویرایش مجدد دستورالعمل یادشده است و یا انکه دلایل و توجیهات دیگری مثل اعتبار و حسن شهرت کارگردان در بین بوده است که ما از آن بی‌خبر هستیم.
آنچه اهمیت دارد آن است که در مجموع این اتفاق به نفع سینما و مخاطب تمام شد تا با استقبال نسبتا خوب از فیلم در هفته اول اکران، کفه فیلم‌های جدی در برابر فیلم‌های کمدی اندکی سنگین شود.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900029

دیگر خبرها

  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • خبر خوش سردار کمالی برای مشمولان وظیفه/ ثبت نام مشوق‌های مهارت آموزی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • بدمستی در برابر مست عشق