Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد هادی ایازی معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در زمینه مهم‌ترین چالش های حوزه سلامت دیجیتال گفت: همان طور که می‌دانید، حوزه سلامت دیجیتال با سلامت مردم سر و کار دارد،‌ طبیعی است که سخت گیری‌هایی برای ورود افراد به حوزه سلامت دیجیتال وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حوزه سلامت دیجیتال شبیه نرم افزارهای حمل و نقل مانند اسنپ و تبسی نبوده است. به گونه ای که حوزه حمل و نقل در مقایسه با حوزه سلامت، از حساسیت چندانی برخوردار نیست.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حوزه سلامت، زمانی که قرار است فعالیت های دیجیتال در حوزه دارو، درمان و بهداشت صورت گیرد طبیعتا حساسیت هایی وجود خواهد داشت که باید رعایت شود.

وی اضافه کرد: طبیعی است که با گذشت زمان و در نظرگرفتن حساسیت‌ها، دانشگاه ها می توانند در حوزه بیشتر فعالیت داشته باشند.

ایازی بیان کرد: دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجلاس روسای دانشگاهی بر این موضوع تاکید بسیاری داشته و با توجه به کارگروهی که در تفاهم نامه وزارت بهداشت و معاونت علمی ریاست جمهوری پیش بینی شده است، امیدواریم بتوانیم دامنه حوزه سلامت دیجیتال را گسترش داده و به سطح دانشگاه‌ها انتقال دهیم.

انتهای پیام/

31 / 167 دکتر محمد هادی ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت سلامت دیجیتال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاون اجتماعی وزارت بهداشت سلامت دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۰۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل 30 دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند