Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

حامد تهرانی علوی کارگردان سریال تلویزیونی «خونه یکی» درباره مهمترین مشخصه‌های این اثر بیان کرد: «خونه یکی» جنسی از کمدی است که به نظر می‌رسد تلویزیون از آن دور شده و ما سعی کردیم آن حال و هوا را به تلویزیون بازگردانیم. این سریال معضلاتی که امروزه خانواده‌ها با آن دست به گریبان هستند، بازنمایی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال در داستان ماجرای جوانی روایت می‌شود که می‌خواهد پراید بخرد و مجبور است پیچ اینستاگرامش را که فالوورهای زیادی دارد، بفروشد یا شبیه به این اتفاقات که در فضای امروز با آن مواجه هستیم، در قصه بسیار وجود دارد. در واقع در این سریال فضای سنتی و یک داستان خانوادگی در عین حال با ماجراهای به روز و متعلق به این دوران گره می خورد.

به گزارش تسنیم وی افزود: وقتی موقعیت‌های طراحی شده یک نویسنده به خوبی و درستی پیش می‌رود، شاید دیگر این که داستان در یک حیاط اتفاق می افتد، برای بیننده آزار دهنده نباشد. نظیر سریال جذاب و دیدنی «زیر آسمان شهر» که شخصیت‌های آن به قدری خوب پرداخته شده بودند که با وجود آن که در جغرافیای واحدی روایت می‌شد، همه از تماشای آن لذت می‌بردند. به نظرم این جنس کار پیش از این جایش در تلویزیون خالی بود. شاید گرایش به فضای قدیمی و خانوادگی این سریال، خواسته یا ناخواسته از علاقه من به دورهم جمع شدن خانواده‌ها و دلتنگی برای چنین دنیایی هم ناشی شده باشد. در واقع احساس می‌کنم انگار هریک از ما خاطرات دور یا نزدیک خودمان را در این قاب‌ها جستجو می‌کنیم.

سریال تلویزیونی «خونه یکی» برای پخش بعد از ماه‌های محرم و صفر آماده می‌شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کارگردان سریال ساخت صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۰۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند

همشهری آنلاین: اگر مستندبین حرفه‌ای هستید یا حتی اگر تنها با مستندهای حیات وحش که از تلویزیون پخش می‌شود آشنایی دارید، پیشنهادهایی که در اینجا برای شما داریم می‌تواند حسابی سر ذوق تان بیاورد.

تاریخچه وحشت عامیانه

کارگردان: کی‌یرلا جانیس

سال ساخت: ۲۰۲۱

اگر از خوره‌های ژانر وحشت هستید و شب‌ها تا یک فیلم ترسناک نبینید خواب‌تان نمی‌برد، این مستند را از دست ندهید. دوستداران ژانر وحشت به زیروزبر این ژانر توجهی وسواس‌گونه دارند و سبک‌ها، زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فیلم‌های این ژانر را به دقت بررسی می‌کنند. وحشت عامیانه یا وحشت فولکلور یکی از زیرگونه‌های ژانر وحشت در سینما و ادبیات است که از عناصر عامیانه برای وحشت‌آفرینی استفاده می‌کند. این مستند کاوشی در تاریخچه وحشت عامیانه از پیدایش آن به واسطه گسترش‌اش در تلویزیون بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ تا احیای آن در دهه گذشته است.

فریدا

کارگردان: کارلا گوتیرز

سال ساخت: ۲۰۲۴

فریدا کالو، نقاش مکزیکی، بین سال‌های ۱۹۰۷ تا ۱۹۵۴ زندگی کرد و با اینکه زندگی نسبتا کوتاهی داشت، اما به دلیل هنجارشکنی‌هایش یکی از چهره‌های مهم هنر معاصر به شمار می‌رود. چهره فریدا برای کسانی هم که با تاریخ هنر و نقاشی آشنایی ندارند آشناست چراکه فریدا خودنگاره‌های زیادی از خود کشیده بود. فریدا پس از تصادفی سخت در سال ۱۹۲۵ برای اولین بار شروع به نقاشی کرد و دردهای خودش، هم‌جنسانش و ملتش را روی بوم آورد. زندگی پرماجرای فریدا تا به حال موضوع چند مستند و فیلم داستانی بوده. این مستندانیمشین هم نگاهی به زندگی این نقاش برجسته مکزیکی دارد.

چهار دختر

کارگردان: کوثر بن هنیه

سال ساخت: ۲۰۲۳

روزی دو دختر بزرگ‌تر الفه، زنی تونسی که مادر ۴ دختر است، ناپدید می‌شوند. کوثر بن هنیه، کارگردان تونسی، از بازیگران حرفه‌ای دعوت می‌کند تا نقش دو دختر غایب را بازی کنند. برای الفه که غم غیاب دخترانش را بر دوش می‌کشد، حضور بازیگرانی در نقش آنها به معنی سر باز کردن زخم‌های دل و جانش است. بن هنیه موقعیتی بدیع را شکل داده و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را در برابر دوربین ایجاد کرده که سویه‌های عاطفی و روانی مختلفی دارد. این مستند که برداشت‌هایی را از امید، طغیان، خشونت، خواهری و… عرضه می‌کند، سوال‌هایی اساسی را درباره شالوده جوامع ما به بحث می‌گذارد.

کد خبر 848052 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سینمای مستند تلویزیون - مستند مادر

دیگر خبرها

  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • داستان فلسطین آنقدر جذاب است که نیازی به تخیل ندارد
  • ۸ انیمیشن کلاسیک که باید حتما ببینید | از والت دیزنی تا میازاکی
  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه