Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، مسعود روحانی با بیان اینکه این اداره کل با استفاده از اطلاعات موجود خود در حال بازرسی و نظارت بر عملکرد دستگاه های اجرایی است تا بتواند محل هایی که مردم بیشترین نارضایتی را دارند شناسایی و اقدام به رفع موانع و مشکلات آن کند، اظهار داشت: دستگاه های مختلف اجرایی و خدماتی شش شهرستان در یکسال گذشته مورد بازدید و بررسی نامحسوس قرار گرفتند و مشخص شد مراکز درمانی - بهداشتی و شهرداری ها بیشترین محل هایی است که مردم از آنها ناراضی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیشترین علت نارضایتی در شهرداری ها را ناشی از قوانینی اعلام کرد که منجر به بهانه گیری برای برخوردهای سلیقه ای با ارباب رجوع می شود که منشا نارضایتی های بعدی است و افزود: عدم آشنایی مردم با قوانین جاری و حقوق خود و دستگاه های اجرایی نیز از دیگر عوامل این نارضایتی هاست که این مورد در بین مراکز درمانی ، شهرداری ها و سایر دستگاه های اجرایی مشترک است.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری کردستان ادامه داد: با توجه به این مسایل سعی می شود برای افزایش رضایتمندی شهروندان با همکاری تمام دستگاه ها و نهادها در هدایت خدمات به سمت الکترونیکی شدن با سرعت بیشتری حرکت کنیم.

روحانی با بیان اینکه برخی از کارشناسان دستگاه های اجرایی به صورت تبعیض آمیز و سلیقه ای با ارباب رجوع برخورد می کنند، یادآور شد: این نوع برخوردها مغایر با حقوق شهروندی، احکام دینی و آرمان های انقلاب است.

وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از این رفتارها بر حسب مسئولیت این اداره تمام موارد به روسای دستگاه های اجرایی گزارش شده تا با کارکنان خاطی برخورد صورت گیرد، بیان کرد: در این راستا هم اکنون برگزاری دوره های آموزشی منشور حقوق شهروندی در فرمانداری ها برگزار شده و دستگاه های اجرایی نیز مکلف به اجرای دوره های آموزشی شده تا پس از این طرح در صورت مشاهده برخوردهای نابجای کارکنان علاوه بر برخوردها انضباطی به مراجع رسیدگی به تخلفات اداری نیز معرفی می شوند.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری کردستان با بیان اینکه جمع آوری شکایت ها و گزارشات مردمی از دیگر وظایف این اداره کل است، گفت: این اطلاعات از طریق سه سامانه رسیدگی به شکایات استانداری، وزارت کشور و سازمان بازرسی گردآوری می شود.

روحانی اظهارداشت: این اطلاعات به صورت روزانه بررسی می شود که در سال جاری ۴۶۴ مورد شکایت از سامانه استانداری وصول و پیگیری شده و علاوه بر آن ۹۱ مورد نیز به صورت حضوری و ۸۶ مورد نیز به صورت کتبی احصا شده است.

وی افزود: در این مدت ۱۰ مورد شکایت نیز از طریق سامانه وزارت کشور و سه مورد نیز از طریق سازمان بازرسی کشور اعلام وصول شده که این اداره کل تمام آنها را مورد بررسی و پیگیری قرار داده است.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری کردستان پیگیری شکایت های مربوط به تخلفات استخدامی های جدید دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی کردستان در بیمارستان کوثر سنندج را از دیگر اقدامات در یک سال گذشته اعلام کرد.

روحانی ادامه داد: پس از بررسی ها برخی تخلفات محرز شد و گزارشات نیز به مراجع ذیصلاح ارجاع گردید و پیگیری ها تا حصول نتیجه و برخوردهای قانونی با متخلفات ادامه خواهد داشت.

وی در خصوص پیگیری پرونده فوت نوجوان ۱۳ ساله در پارک کودک سنندج نیز یادآور شد: این پرونده و دلایل آن از تمام جوانب بررسی و نتایج در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفته است و هم اکنون مراجع قضایی نیز نتایج بررسی این اداره کل را یکی از مراجع اصلی خود در رسیدگی به پرونده قرار داده اند.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری کردستانبا بیان اینکه پیش از این پرونده اختلافی بین استانداری با شرکت بهار تجارت پارسیان در داخل استان رسیدگی نمی شد، بیان کرد: با پیگیری های انجام مراحل رسیدگی به این پرونده اختلافی در داخل استان به نتیجه رسید.

روحانی با بیان اینکه دادگستری مریوان بر علیه استانداری رای داده و با اعتراض به نتیجه رای دادگاه و درخواست تجدید نظر هم اکنون این پرونده در حال بررسی است، در خصوص جزییات این پرونده گفت: بین شرکت و استانداری در سال ۱۳۸۳ تفاهم نامه ای به امضا رسیده و شرکت متعهد شده در مقابل دریافت چهار هکتار زمین ۳۰ انبار را در این اراضی احداث کند.

وی با اشاره به اینکه احداث انبارها باید در مدت ۳۰ ماه انجام می شود و شرکت نیز ۱۵ سال حق بهره برداری از تاسیات در مقابل پرداخت ۵۰۰ میلیون ریال کرایه را داشت، اظهارداشت: اما این شرکت در ۳۰ ماه اول ۱۷ مورد از ۳۰ مورد انبار مورد تعهد خود را احداث و بقیه اراضی را به عنوان پارکینگ مورد استفاده قرار می داد که عدم اجرای تعهدات و برخی موار دیگر باعث بروز برخی مشکلات حقوقی برای استانداری شده است.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری کردستان پیگیری های قضایی را وظایف محوله این اداره کل اعلام کرد و افزود: در یک سال گذشته ۵۵۰ مورد پرونده قضایی علیه یا له استانداری پیگری شده و که عموما شکایت های مردمی از فرمانداری ها، شهرداری ها و بخشداری هاست.

روحانی بیان کرد: در این مدت ۴۶ مورد مشاوره حقوقی به کارکنان استانداری و فرمانداری، تدوین ۳۴ مورد دفاعیه برای ارجاع به دیوان عدالت اداری، تنظیم ۲۰۷ دادخواست، تنظیم هشت دادخواست تجدید نظر از دیگر اقدامات این اداره کل است.

کد خبر 4428393

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کردستان خدمت به مردم سنندج شکایت اربعین ۹۷ خبرگزاری مهر کرمانشاه اربعین 97 اربعین حسینی گرگان بوشهر مشهد یاسوج شیراز خرم آباد شهرکرد سنندج خطبه های نماز جمعه بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۰۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان

مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، یادگار احمدی اظهار کرد: در آستانه نوروز و ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای برخی اقلام خوراکی، کالاهای اساسی، پوشاک و کیف و کفش، طرح نظارت و بازرسی ویژه این ایام که از یکم اسفند سال گذشته آغاز و تا پانزدهم فروردین سال جاری ادامه داشت، تعداد ۳۴۰۰ فقره بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده است.

وی افزود: در این بازرسی‌ها که توسط بازرسان و کارشناسان نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت و اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها و با مشارکت سایر دستگاه‌های ذیربط از واحدهای صنفی استان انجام شد، تعداد ۵۹۳ مورد تخلف صنفی ثبت و ۵۱۰ پرونده تخلف تشکیل شده است.

مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت استان سمنان خاطرنشان کرد: این تخلفات اعم از گران‌فروشی، کم‌فروشی، درج نشدن قیمت و نصب نرخ‌نامه و ارائه نکردن فاکتور به ارزش ریالی بالغ بر ۱۹ میلیارد و ۲۵ میلیون و ۳۷۰ هزار ریال کشف شد که جهت بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

احمدی تصریح کرد: در این طرح نظارتی، تعداد ۱۵۲ مورد شکایت و درخواست مردمی به سامانه پاسخگویی به شکایات اداره کل صمت استان اعلام شد که از این تعداد، ۹۰ مورد توسط بازرسان اداره کل رسیدگی و ۶۲ مورد نیز در دست بررسی است.

کد خبر 748758

دیگر خبرها

  • پرونده ٢ شهرستان استان یزد در حال پیگیری برای تبدیل به فرمانداری ویژه
  • عملکرد برتر بانک مسکن در میان بانک‌های کردستان
  • رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور: گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • اقدام به موقع پلیس جان ۲ نفر را در سنندج نجات داد
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • مسوولان مشکلات قشر کارگری را احصا و رفع کنند
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان