Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@23:15:56 GMT

مسئولان پاسخگو باشند چرا جلفا مسجد ندارد

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۵۰۸۷۵

مسئولان پاسخگو باشند چرا جلفا مسجد ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سالار سنجری امام جمعه جلفا، شب گذشته در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به تقابل جبهه حق و باطل ابراز داشت: تمام اتفاقات دینی در این مجموعه قابل تحلیل است و برای تربیت شهروند امین و طرفدار حق، ابتدا باید حاکم و حاکمیت امین را محقق کرد.

وی نماز جمعه را عظیم ترین اجتماع مسلمانان بعد از حج عنوان کرد و گفت: نماز جمعه جلفا پیش از این به محوریت نماز جمعه هادیشهر اقامه می شد، طبق آمار سال ۱۳۹۵ نزدیک به ۵ میلیون نفر وارد جلفا شدند، به طوری که در سال گذشته این آمار به ۷ میلیون نفر افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه جلفا با اشاره به اینکه به جلفا باید با نگاه کلانشهر نگاه کرد، ابراز داشت: جلفا نقطه صفر مرزی و محل تبادل فرهنگ های مختلف است که از کشورهای همجوار ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان وارد این شهر می شوند.

حجت الاسلام والمسلمین سنجری تاکید کرد: برخی عقیده داشتند راه اندازی نماز جمعه در شهر جلفا، با استقبال روبه نخواهد شد، اما با برقراری اقامه نماز جمعه، ارتباط مردمی گسترده ای نیز شکل گرفت.

وی با تاکید بر اینکه نماز جمعه نباید تنها در اقامه نماز خلاصه شود، گفت: نماز جمعه ای که در حل مشکلات جامعه اثرگذار نباشد، خنثی است، نماز جمعه طراز انقلاب اسلامی، عبادی و سیاسی است و نسبت به بیکاری، گرانی، اشتغال و... موضع خاصی باید داشته باشد.

امام جمعه جلفا با اشاره به اینکه در یک سال گذشته، ۷۴ نماز جمعه در شهر جلفا قامه شده است، عنوان کرد: هر هفته حداکثر هزار و ۲۰۰ نفر و حداقل ۵۰۰ نفر در نماز جمعه جلفا شرکت می کنند که به طور میانگین ۷۰۰ نفر در نماز جمعه هر هفته حضور پیدا می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین سنجری ادامه داد: ۴۳۲ دیدار مردمی در شهر جلفا در طول یکسال برگزار شد که با ۳ هزار نفر گفتگوی چهره به چهره شده که بیش از ۱۳۰ دیدار نیز با حضور در بین مردم انجام شده است.

وی همچنین بازدید از کارخانه ها و مراکز و واحدهای صنعتی و تولیدی و روستایی و پاسگاه های مرزی را از دیگر اقدامات صورت گرفته در طول یک سال گذشته برشمرد.

تمام دریافتی های دفتر امام جمعه جلفا در یک سال گذشته

امام جمعه جلفا در ادامه با تاکید بر اینکه دفاتر ائمه جمعه مردم گردان است، خاطرنشان کرد: دفاتر ائمه جمعه هیچ گونه ریالی از شورای سیاست گذاری ائمه جمعه دریافت نمی کنند، امام جمعه جلفا نیز ماهیانه تنها ۲۰۰ هزار تومان حقوق دریافت می کند.

حجت الاسلام والمسلمین سنجری با اشاره به اینکه ریخت و پاشی در دفتر امام جمعه جلفا صورت نمی گیرد، افزود: تنها مجموعه ای که از دفتر امام جمعه حمایت می کند، سازمان منطقه آزاد است که تاکنون ۱۳۵ میلیون تومان دریافت شده است که ۶۶ میلیون تومان به عنوان حقوق و مزایا، ۱۷ میلیون تومان قرض الحسنه و ۱۰ میلیون تومان به عنوان جهیزیه و... پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حساب عمومی کمک های مردمی نیز تاکنون کمتر از ۱۵ میلیون تومان بوده که در برخی روستاها هزینه شده است.

امام جمعه جلفا همچنین با تقدیر از مردم جلفا عنوان کرد: مردم جلفا متدین و پای کار و باغیرت و شرف و حس ایران دوستی هستند که سند آن، تجمع مردمی در ایام فاطمیه برای اولین بار بود که در ظهر شهادت حضرت زهرا(س) سه هزار و ۵۰۰ نفر اجتماع داشتند، در ایام محرم امسال نیز حدود ۱۵ هزار نفر در مراسم عزاداری شرکت کردند.

حوزه علمیه در جلفا راه اندازی می شود

حجت الاسلام والمسلمین سنجری در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از نبود مسجد در شهر جلفا گفت: نخجوان بیش از ۲۰۰ مسجد دارد و مسئولان و متولیان باید پاسخگو باشند که چرا جلفا فاقد مسجد است، جلفا تنها یک مسجدجامع دارد که در گودبرداری ریزش کرد و در حال احداث است.

وی همچنین گفت: سیاست گذاری شده تا به جای راه اندازی موکب اربعین در سال های مختلف، یک حسینیه در عراق یا کربلا احداث شود تا برای چندین سال مورد استفاده قرار بگیرد.

امام جمعه جلفا در ادامه با بیان اینکه پتانسیل های موجود جلفا فراتر از قوه فعلی است، تصریح کرد: در راستای این نگاه، دفتر تبلیغات اسلامی به صورت مستقل در جلفا راه اندازی شد چرا که بسیاری از کارهای سازمان تبلیغات اسلامی روی زمین مانده بود.

حجت الاسلام والمسلمین سنجری ادامه داد: به برکت حضور سازمان منطقه آزاد و معاونت های مختلف و برخی ادارات مستقر در هادیشهر، خلاء خاصی نداریم به جز حوزه علمیه برادران و خواهران که باید راه اندازی شود.

وی ادامه داد: در دیداری که با آیت الله جوادی آملی داشتیم ایشان نیز فرمودند حوزه علمیه باید در شهر جلفا تاسیس شود، رویکرد ما این است که موسسات تخصصی حوزه علمیه، در کنار حوزه علمیه جلفا تاسیس شود، در زمینه راه اندازی جامعه الصطفی العالمیه نیز شعبه ای راه اندازی خواهد شد که در حال پیگیری هستیم.

امام جمعه جلفا تاکید کرد: طرحی ارائه شد که محوطه مسجد جامع شهر جلفا، به عنوان حجره احداث شود و یک حوزه علمیه حداقل ۵۰ نفری راه اندازی شود.

کد خبر 4429278

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان جلفا مرند مسجد اربعین ۹۷ خبرگزاری مهر کرمانشاه اربعین 97 اربعین حسینی گرگان بوشهر مشهد یاسوج شیراز خرم آباد شهرکرد سنندج خطبه های نماز جمعه بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۰۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه کرمانشاه گفت: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند و در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به جایگاه این دو در عرصه تولید، توجه واقعی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری _شنبه هشتم فروردین_ در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان و جمعی از کارگران و کارفرمایان نمونه با اشاره به اینکه جامعه ما حکم یک خانواده را دارد که هرکدام از ما در عرصه‌های مختلف مشغول ایفای نقش برای اعتلای آن هستیم، اظهار کرد: خانواده‌ای هستیم که از سوی مستکبران عالم تحت تحریم بی‌سابقه‌ای قرار گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه به فضل خدا و اتکا به نیروی انسانی خودمان کار را شروع کردیم و امروز تبدیل به یکی از قدرت‌های اقتصادی منطقه شده‌ایم، افزود: تنها کشوری هستیم که پرچم توحید، آزادگی و استقلال را در دنیا بلند کرده‌ایم، تحت تأثیر نظام فاسد سرمایه‌داری قرار نگرفتیم و باعزت روی پای خودمان ایستاده‌ایم.

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر اینکه خداوند متعال اراده فرموده است که این انقلاب و این ملت را زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت قرار دهد، خاطرنشان کرد: امروز پیام انقلاب اسلامی عالم‌گیر شده است و آمریکای مستکبر که از اوایل انقلاب تحریم را علیه ما شروع کرد، در کشورش مبتلابه خیزش عمومی در همه اقشار جامعه به ویژه دانشگاه‌ها شده است.

حجت‌الاسلام غفوری لحظه‌لحظه تلاش‌ها و کوشش‌هایی که در عرصه کارگری و کارفرمایی در سال‌های بعد از انقلاب صورت گرفته است را عبادت دانست و ادامه داد: دنیا به نیروی کار و کارگر به چشم یک ابزار نگاه می‌کند و تا حدی برای او احترام قائل می‌شود که منافع نظام سرمایه‌داری را تأمین کند، اما در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به نیروی انسانی به‌عنوان زیربنا و اساس کار نگاه می‌شود و به شخصیت، کرامت انسانی جایگاه او در عرصه تولید، توجهی واقعی می‌شود.

وی اضافه کرد: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند که اگر باهم حرکت کنند، پرواز شکل می‌گیرد. دلسوزی این دو مجموعه برای یکدیگر، اوج اعتلای این ملت است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌) در بحث جهش تولید که در هر منطقه و هر استانی لازم است مسئولان بررسی کنند که با توجه به اقتضائات منطقه، چه اقداماتی انجام شود تا جهش تولید شکل بگیرد، عنوان کرد: نیاز است مسئولان استان با توجه به زیست‌بوم استان کرمانشاه برای اقتضائات نیروی انسانی و سرمایه‌های خدادادی که در این استان وجود دارد، هم‌فکری کنند تا هم رونق اقتصادی را به ارمغان بیاورد و هم نرخ بیکاری را به صفر برساند.

حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به لزوم تسریع و تسهیل کار تولیدکنندگان، تأکید کرد: موارد متعددی از تولیدکنندگان را ملاقات کردم که از موانع موجود در بروکراسی اداری گلایه‌مند بودند؛ بنابراین بنده در ابتدای سال، در خطبه‌های نماز جمعه، به مسئولان تأکید کردم در صورتی که یکی از مسئولان در ادارات برای تولید کننده و روند تولید مشکلی ایجاد کند، بنده در نماز جمعه او را به مردم معرفی خواهم کرد.

کد خبر 748579

دیگر خبرها

  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • (تصاویر) اقامه نماز جمعه در میان ویرانه‌های مسجد غزه
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه در سال گذشته ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه شناسه‌ملی دریافت کردند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • (عکس) روبوسی کاظم صدیقی و وزیر ارشاد در نماز جمعه
  • باید از غول‌های رسانه جلوتر باشیم
  • کاخ سفید این گونه به مسجد تبدیل شد