Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از اسپوتنیک، ژاپن تصمیم دارد طی چند سال آینده 20 فروند جنگنده رادارگریز اف-35 از آمریکا خریداری کند.

روزنامه «Yomiuri Shimbun» روز شنبه گزارش داد دولت ژاپن تصمیم دارد در طرح دفاعی جدید میان‌مدت خود برای سال‌های 2019 تا 2023  جنگنده بیشتری از آمریکا خریداری کند.

بنا بر این گزارش، ژاپن قصد دارد تا سال مالی 2024، دست‌کم 42 فروند از جنگنده‌های اف-35 را در نیروی هوایی خود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح دفاعی جدید تا پایان سال جاری میلادی نهایی خواهد شد. طرح جدید بر خریداری 20 فروند جنگنده اف-35 دیگر تأکید دارد که همه آنها باید تا سال مالی 2028 به نیروی دفاعی ژاپن تحویل داده شوند.

این روزنامه ژاپنی به نقل از منابع دولتی این کشور افزود: خریداری جنگنده‌های پیشرفته و رادارگریز اف-35 برای مقابله با فعالیت‌های روزافزون نظامی چین اقدامی ضروری است.

ژاپن سال جاری یک بودجه نظامی بی سابقه تصویب کرد. براساس کلیات این بودجه، بودجه نظامی ژاپن برای ششمین سال متوالی افزایش یافت و با 1.3 درصد افزایش به بیش از 5.19 هزار میلیارد ین ( 45 میلیارد دلار) رسید.

بزرگترین ردیف این بودجه به مبلغ 137 میلیارد ین برای تقویت دفاع در برابر حملات موشک بالستیک کره شمالی وضع شده است. این ردیف شامل خرید موشک رهگیر دوربُرد «اس ام 3 بلاک آی آی ای» (SM-3 Block IIA) است که به منظور حمله به موشک بالستیک در فضا طراحی شده و برای دربرگرفتن موشک های پاتریوت ارتقا یافته است.

تصویب چنین بودجه نظامی‌ای، نگرانی دولت چین را در پی داشته است. سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به این اقدام ژاپن گفت: در سال‌های اخیر ژاپن مرتب روی مسئله به اصطلاح تهدید چین مانور می دهد و درباره آن بزرگنمایی می کند و به بهانه آن بودجه دفاعی خود را افزایش داده و تسلیحات خود را گسترش داده است. ژاپن همچنین قانون امنیتی جدید خود را به اجرا درآورده است. در نتیجه باید حواسمان را بیشتر جمع کنیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۱۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبرها از سیل جنوب | اینجا هنوز در محاصره آب است

حالا گرچه سیلاب تقریبا در همه مناطق فروکش کرده و اوضاع به حالت ثبات برگشته است، اما رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر کشور به همشهری گفت که همچنان در برخی مناطق جنوب سیستان‌وبلوچستان با مشکل محاصره آب مواجه هستیم.

ببینید:
سیل مسیر ریلی راه آهن زاهدان - میرجاوه را بست | عکس

بابک محمودی با بیان اینکه بیش از 53 شهرستان متاثر از بارندگی‌های شدید این چند روز بودند، گفت: «سیلاب در اغلب مناطق تا بعدازظهر جمعه، 31 اردیبهشت فروکش کرد، اما همچنان در زرآباد در جنوب سیستان‌وبلوچستان، آب‌گرفتگی ادامه داشت و تازه از روز گذشته گروه‌های امدادی ما توانستند برای امدادرسانی به این منطقه وارد شوند.»

او با بیان اینکه تخریب منازل به صورت محدود و کمتر از 60 مورد در همه مناطق تحت‌تاثیر بوده است، افزود: «این تخریب‌ها هم بر اثر سیلاب نبود و ناشی از بارندگی سقف برخی خانه‌های قدیمی و کاهگلی ریزش کرد.»

بیشتر بخوانید:
سیل بهاری چقدر خسارت داشته است؟ | تخلیه ۵ روستا در سیستان و بلوچستان | سدی که برای نخستین بار پر شد

محمودی از فعالیت 5 بالگرد شامل 2 فروند هلال احمر، 1 فروند سپاه، 1 فروند ارتش و 1 فروند نیروی انتظامی برای امدادرسانی به روستاهای در محاصره، جابه‌جایی بیماران و مادران باردار و سرکشی به مناطق خبر داد و اظهار کرد:‌ «40 تن مواد غذایی با بالگرد در بین روستاها توزیع و همچنین به یکی دو روستا در ارتفاعات منطقه کهیر کنارک که آب گرفتگی شدید داشتند سرکشی شده است. بالگردها هنوز در حال امدادرسانی هستند.»

او با بیان اینکه بسیاری از جاده‌ها آسیب دیده است، ادامه داد: «اکیپ‌های امداد نجات از 5 استان معین وارد مناطق تحت‌تاثیر شده‌اند. همچنان 14 خودروی امدادی در منطقه جنوب سیستان و بلوچستان در زرآباد و کنارک در حال ماموریت هستند و بیش از 700 نیروی امدادگر نیز در حال فعالیت هستند که در کنار نیروهای مردمی حدود 1500 نفر می‌شوند.»

رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه تا روز جمعه اکثر دسترسی‌ها باز شده است به دو سه نقطه در حاشیه دریای عمان اشاره کرد که به دلیل وسعت آب‌گرفتگی همچنان در محاصره سیلاب هستند.

محمودی در این باره به بندر تنگ اشاره کرد و افزود: «خود بندر هیچ آسیبی ندیده است، اما راه ارتباطی زمینی آن به طور کامل قطع شده و ساکنان از طریق راه دریایی و با قایق به چابهار در تردد هستند و همچنین سرکشی هوایی هم صورت گرفته است. حجم آب گرفتگی مسیر ارتباطی بندر چند کیلومتر است به طوری که نیروهای امدادی قادر به تخلیه آن نیستند و باید منتظر باشیم تا آب فروکش کند.»

کد خبر 845553 برچسب‌ها سيل خبر مهم استان سیستان و بلوچستان

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار تن کلزا در ایلام خریداری شد
  • آخرین خبرها از سیل جنوب | اینجا هنوز در محاصره آب است
  • مردم به جای سرمایه گذاری در بانک؛ نفت بخرند!
  • ◄ یک فروند کشتی با ظرفیت 40 TEU کانتینر یخچالی در بندر شهید باهنر پهلوگیری شد
  • (تصاویر) جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • خرید تضمینی گندم به ۲۰۰ هزار تن رسید
  • مردم به جای سرمایه‌گذاری در بانک نفت بخرند!
  • خرید ۵۱ تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • رژه تجهیزات نیروی دریایی در روز ارتش نیروی دریایی ارتش
  • ۳۱ هزار تن سیب زمینی در اردبیل خریداری شد