Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مصرف انار فوق العاده برای سلامتی موثر است و فواید بسیاری برای سلامت پوست و مو، جلوگیری از کم خونی، بهبود سلامت قلب و درمان بیماری ها دارد.

انار غنی از ویتامین ث و آنتی اکسیدان ها هستند ، می توانند به تاخیر علائم پیری کمک کنند. این آنتی اکسیدان ها با التهاب پوست و درمان آکنه و خال های تیره مبارزه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید  : خواص میوه‌های پاییزی +اینفوگرافی

افزایش سلامت پوست با انار
انارها غنی از ویتامین ث هستند که یک ماده مغذی بسیار مهم برای سلامتی پوست است. هم چنین آن ها پر از آنتی اکسیدان ها مثل پروانتوسیانیدین و فلاونوئید هستند که با به تاخیر انداختن علایم پیری ( مانند چین و چروک ) برای پوست عالی عمل می کنند.
می توانید 2 قاشق سوپ خوری پودر پوست انار را با 1 قاشق سوپ خوری عصاره لیمو و عسل ترکیب کنید به خوبی مخلوط تا خمیر نرمی را شکل دهید. این را به صورت و گردن بمالید و بگذارید 15 دقیقه بماند. با آب ولرم بشویید. این کار می تواند لکه های تیره را پاک کند و رنگ دانه ها را درمان و حتی پوست را روشن کند هم چنین خاصیت ضد پیری دارد.

درمان مشکلات پوستی از خواص انار:
آنتی اکسیدان های موجود در دانه و پودر انار، با آسیب های پوستی و آکنه مبارزه می کند . 2 قاشق سوپ خوری دانه انار له شده و

1 قاشق سوپ خوری زرد چوبه می تواند شگفتی ساز باشد. فقط باید آن را روی موضع آسیب دیده بزنید و بعد از 15 دقیقه با آب سرد بشویید.
استفاده از روغن دانه انار به درمان اگزما و پسوریازیس مشهور است. مخلوط کردن برگ های انار له شده با آب و نوشیدن آن می تواند به تسکین این وضعیت کمک کند.
انار می تواند توانایی محافظت پوست در برابر خورشید را افزایش دهد و هم چنین می تواند در درمان ملاسما مفید باشد

فواید انار برای مو:
آنتی اکسیدان قوی در انار ، فولیکول های مو را تقویت می کنند و گردش خون را بهبود می بخشند. روغن دانه به عنوان یک درمان موثر برای مو های مجعد، خشک و نامرتب شناخته می شود.
بهبود بهداشت مو از خواص انار:
خوردن دانه های انار می تواند به تقویت فولیکول های مو کمک کند. از آنجا که دانه ها و به خصوص روغن دانه، حاوی اسید هستند جز تشکیل دهنده برای تقویت مو بشمار می رود. هم چنین مشهور است که گردش خون را بهبود بخشیده و رشد مو را تحریک می کند.

انار برای جلوگیری از ریزش مو :
عصاره یا همان آب انار ، فولیکول های مو را تقویت می کند و مانع از ریزش مو می شود.

آب انار برای بهبود قلب:
آب انار به حفظ سلامت قلب از طریق الاستیسیته شریانی و کاهش التهاب رگ کمک می کند. هم چنین بیماری را کاهش می دهد . این عصاره همچنین به کاهش خطر انسداد شریانی، کاهش سطح کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب کمک می کند.

حفظ سطح قند خون یکی از خواص انار:
با وجود فروکتوز، عصاره انار سطح قند خون را بالا نمی برد. تحقیقات نشان داد افراد مبتلا به دیابت که 2 هفته آب انار می خورند، افزایش سطح قند خون را تجربه نکرده اند.

حفظ سطح فشار خون از خواص انار:
عصاره انار ، ضایعات و تورم رگ های خونی را کاهش می دهد و فشار خون بالا را کاهش می دهد.انار به عنوان آسپرین طبیعی عمل می کند، خون را رقیق می کند و در نتیجه جریان خون در بدن را بهبود می بخشد.

انار برای محافظت در برابر سرطان:
این آنتی اکسیدان ها در این عصاره رادیکال های آزاد را از بین می برد و مانع رشد سلول سرطانی می شود . گفته می شود که عصاره انار، القا کننده آپوپتوز است که در آن سلول های سرطانی خود را از بین می برند. این میوه در پیش گیری از سرطان پروستات و سینه بسیار مفید است.

آرام کردن شکم با مصرف انار:
از زمان باستان برای درمان اسهال و اسهال خونی استفاده می شد انار تولید آنزیم هایی که به هضم کمک می کنند را افزایش می دهد . یک قاشق چای خوری عسل را به یک لیوان آب انار اضافه کنید تا سو هاضمه درمان شود.

بالا بردن سیستم ایمنی از خواص انار :
آنتی اکسیدان های موجود در این عصاره ، سلول های سفید خون را تحریک می کنند و کارایی خود را افزایش می دهند . این عصاره خاصیت ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارد و به کاهش باکتری دهان که باعث کرم خوردگی و عفونت ها می شود کمک می کند.

بهبود هضم از خواص انار:
انار وقتی به سیستم گوارشی می رسد به شکم و کبد کمک می کند. هم چنین به تسکین عفونت های دستگاه ادراری و آسانی جریان ادرار کمک می کند. غنی از فیبر رژیمی است و به تنظیم حرکات روده کمک می کند.

انار برای جلوگیری از کم خونی:
کم خونی زمانی ایجاد می شود که بدن سلول های خونی قرمز کمی دارد میزان بالای آهن در آب انار به تولید گلبول های قرمز خون کمک می کند. هم چنین درمانی بزرگ برای چشم های قرمز و دردناک در نظر گرفته می شود - تنها چند قطره از عصاره را در چشمان بریزید.

کمک انار به اصلاح غضروف:
آب انار می تواند ورم مفاصل و التهاب استخوان را تسکین دهد. گفته می شود مصرف عادی آب انار باعث پیش گیری از آلزایمر و دیگر مشکلات عصبی و نیز دفع سنگ های کلیه و حتی به عملکرد نعوظ کمک می کند

انار مناسب برای پیش از زایمان و مفید برای زنان باردار :
عصاره انار حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی و همچنین اسید فولیک است که همه آن ها در رژیم غذایی قبل از تولد ضروری هستند. خواص ضد التهاب آن به بهبود جریان خون برای مادر و جنین کمک می کند. پتاسیم موجود در آب انار از گرفتگی عضلات ماهیچه در رابطه با بارداری جلوگیری می کند و حتی از زایمان زودرس جلوگیری می کند.

درمان پوست خشک با استفاده از انار :
روغن انار برای درمان پوست خشک مفید است چون حاوی امگا 5 است و رطوبت پوست را حفظ و به درمان پوست های آسیب دیده کمک می کند

جلوگیری از سرطان پوست از خواص انار :
انتوسیانین و تانین در انار در مبارزه با تومورهای پوستی مفید هستند. آن را مستقیما به پوست بمالید و بگذارید الاجیک اسید بهتر کار انجام دهد - مانع رشد سلول های سرطانی می شود.

مضرات و عوارض مصرف انار :
همان طور که گفته شد مزه انار عالی است و مزایای زیادی نیز دارد. اما می تواند برخی عوارض جانبی داشته باشد
انار تاثیراتی روی آنزیم ها می گذارد :
آنزیم های موجود در انار می توانند مانع عملکرد آنزیم های خاصی در کبد شوند. اگر داروهای خاصی برای اختلالات کبد دارید، قبل از مصرف این میوه و یا عصاره آن با پزشک مشورت کنید.

قند فراوان انار :
اگر چه با دیابت مبارزه می کند، انار میوه ای پیشگیرانه است. اگر مبتلا به دیابت هستید، ازخوردن انار اجتناب کنید

کالری زیاد انار:
اگر رژیم داشته باشید و کالری مصرفی را چک می کنید از خوردن این میوه و یا عصاره آن خودداری کنید. انار کالری زیادی دارد همچنین می تواند باعث افزایش وزن شود.

مصرف زیاد انار باعث اختلالات هضم می شود :
مصرف بیش از حد این میوه باعث اختلالات بسیاری می شود. برخی از آن ها حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال هستند. اما این علائم معمولا پس از چند ساعت فرو می نشیند . مصرف بیش از حد انار نیز می تواند

دستگاه گوارش را تحریک کند.
آلرژی :
مصرف این میوه نیز باعث بروز بسیاری از علائم می شود که به آلرژی منجر می شوند. این نشانه ها عبارتند از :

بلعیدن دردناک
خارش
مشکلات پوستی
تورم صورت
سختی در تنفس
درد و تورم در دهان

منبع: نمناک

انتهای پیام/

میوه‌ ای که به تنهایی یک داروخانه است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۲۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گیاه یک جایگزین سالم برای قند مصنوعی

گیاه شیرین برگ بومی نواحی شمالی آمریکای جنوبی بوده و نوع وحشی آن در سرزمین‌های بلند مناطق برزیل و پاراگوئه می‌روید. ارتفاع این گیاه نهایتا یک متر بوده و حداکثر عمر آن پنج سال است. استویا(Stevia) عمدتا در برزیل، پاراگوئه، ژاپن و چین رشد می‌کند.

به گزارش سرگرمی روز، این شیرین کننده طبیعی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ برابر شیرین‌تر از شکر بوده و آن را در رده صفر کالری طبقه بندی می‌کنند. بیشترین ترکیب موجود در استویا، ربودیوزید A است که در سال ۲۰۰۸ میلادی توسط سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) به عنوان شیرین کننده بی خطر برای غذا اعلام گردید.

گیاه استویا دارای مزایای بسیاری برای سلامتی افراد بوده و یک جایگزین سالم برای شکر خصوصا در افراد مبتلا به دیابت است. برخی از نام‌های تجاری معمول برای شیرین کننده استویا عبارتند از:

مزایای سلامتی این گیاه

استویا به عنوان یک شیرین کننده دارای مزایای سلامتی قابل توجهی است. این گیاه بدون کالری محسوب می‌شود، به این معنی که حاوی کمتر از ۵ گرم کربوهیدرات است، اما می‌تواند با سایر مواد تشکیل دهنده ترکیب شود، بنابراین ممکن است بسته به محصول چند کالری از این مواد موجود باشد. طعم شیرین استویا به طور طبیعی ظاهر می‌شود، به همین خاطر ممکن است این ویژگی برای افرادی که دوستدار غذاها و نوشیدنی‌های طبیعی هستند، خوشایند باشد.

اطلاعاتی درباره گیاه استویا

در اینجا به معرفی برخی از مزایای بی‌نظیر این شیرین کننده خواهیم پرداخت:

مقابله با قند خون بالا و دیابت:

یکی از مهم‌ترین خواص گیاه استویا، توانایی آن برای کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت می‌باشد. این شیرین کننده  یک جایگزین ایده آل برای شکر در افراد مبتلا به دیابت محسوب می‌شود. استویا به افراد دیابتی این امکان را می‌دهد که از تنوع غذای بیشتری بهره مند شوند. تحقیقات نشان داده است که مصرف این گیاه به کاهش قند خون ناشتا کمک کرده و مقاومت به انسولین را در افراد دیابتی بهبود می‌بخشد.

کاهش وزن:

علل بسیاری از موارد اضافه وزن و چاقی، عدم فعالیت فیزیکی و مصرف مواد غذایی حاوی چربی و قند زیاد می‌باشد. استویا دارای قند نیست و کالری کمی دارد، از این رو می‌تواند به یک رژیم غذایی متعادل کمک کند، بدون آن که طعم شیرینی از غذا حذف شود. این وضعیت منجر به کاهش وزن خواهد شد.

جلوگیری از سرطان پانکراس:

شیرین برگ حاوی بسیاری از استرول‌ها و ترکیبات آنتی اکسیدانی است. مطالعات نشان داده‌اند که این گیاه خطر ابتلا به سرطان پانکراس را ۲۳ درصد کاهش خواهد داد.

کاهش فشار خون بالا:

برخی از گلیکوزیدها در عصاره استویا می‌توانند دفع سدیم و تولید ادرار را افزایش دهند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۳ نشان داده است که این گیاه می‌تواند به طور شگفت آوری باعث کاهش فشار خون شود، اما برای تایید صحت این موضوع هنوز تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

ترک سیگار:

تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف شیرین برگ به دلیل مقادیر بالای ویتامین C و داشتن خاصیت مدر به سم زدایی و دفع نیکوتین از بدن کمک کرده و در نتیجه برای ترک سیگار مفید است.

پاکسازی کبد:

گیاه استویا یک دیورتیک طبیعی بوده که به سم زدایی و پاکسازی بدن و کبد کمک می‌کند، از این رو برای درمان بیماری‌های کبد از جمله کبد چرب بسیار مفید است.

درمان پوکی استخوان:

مطالعات نشان داده‌اند که این گیاه با افزایش متابولیسم کلسیم، به افزایش تراکم استخوان کمک کرده و برای درمان پوکی استخوان مفید است.

عوارض جانبی شیرین برگ

مطالعات متعددی عصاره استویا را عاری از عوارض جانبی می‌دانند و هیچ مانع بزرگ، هشدار یا عوارض جانبی برای آن ثبت نشده است. در ابتدا تصور می‌شد که استویا خطر ابتلا به بیماری کلیوی را ایجاد می‌کند، بر همین اساس تحقیقاتی روی موش‌ها انجام شد و طبق آن مشخص شد که استویا در فرم مکمل قرار دارد و به جای آن دارای ویژگی‌هایی است که از کلیه‌ها محافظت کرده و تاثیر دیابت را کاهش می‌دهد.

مزایای سلامت استویا قبل از این که تایید شوند، نیاز به مطالعه بیشتری دارند، با این حال اطمینان حاصل نمایید که این گیاه یک جایگزین ایده آل برای شکر محسوب می‌شود. استفاده از این گیاه برای زنان باردار و شیرده توصیه نمی‌شود، بنابراین این افراد بهتر است از مصرف آن بپرهیزند.

این گیاه چند سالی است که در شهرهای شمالی کشورمان کشت می‌شود. این محصول به صورت برگ‌های خشک بسته‌بندی شده و همچنین عصاره به فروش می‌رسد. از عصاره‌ی این گیاه برای تهیه انواع کیک‌ها، مربا، گز و غیره استفاده می‌شود.

به خاطر اینکه این گیاه چندین برابر شیرین‌تر از ساکاروز می‌باشد. برگ‌های خشک شده‌ی آن به صورت دم کرده مصرف می‌شود. توجه داشته باشید که عصاره‌ی این گیاه تا یک یا دو ماه بعد از تولید قابل مصرف است؛ و دیابتی‌ها می‌توانند آن را جایگزین قند کنند.

برگ‌های خشک استویا در انجمن‌های دیابتی‌ها وجود دارد. این گیاه به صورت برگ خشک بسته بندی شده و عصاره در شهرهایی مانند رشت، اصفهان، مازندران و احتمالاً تهران نیز به فروش می‌رسد.

امیدواریم روزی برسد که این گیاه بین مردم جایگاه خود را پیدا کند و در تهیه‌ی نوشابه ها، شیرینی‌جات و کلاً محصولات غذایی شیرین استفاده شود. می‌توانید سری به عطاری‌های شهرتان بزنید و سراغ این گیاه را بگیرید.

چگونگی مصرف استویا در انواع غذاها

شیرین کننده استویا جایگزین بسیار خوبی برای شکر می‌باشد و طعم شیرین آن کاملا طبیعی است. افرادی که ترجیح می‌دهند از غذاها و نوشیدنی‌های طبیعی استفاده کنند، بسیار علاقه‌مند به این گیاه می‌باشند. در سراسر جهان بیش از ۵۰۰۰ نوع غذا وجود دارد که از استویا در آن‌ها استفاده می‌شود. این گیاه می‌تواند به عنوان شیرین کننده در مواد غذایی  قید شده زیر به کار برده شود:

انواع دسرها

انواع سس‌ها

بستنی

ماست

نان

آدامس

آبنبات

غذاهای دریایی

سبزیجات آماده

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید
  • یکی از معجزه‌آساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است
  • نحوه صحیح استفاده از انواع محصولات مراقبت پوست برای حفظ شادابی و سلامت
  • آلرژی و حساسیت فصلی رو به این میوه کوچک و خوشمزه بسپارید
  • ۶ دمنوش عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • این گیاه یک جایگزین سالم برای قند مصنوعی
  • ۶ دمنوش‌ عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • مرزنجوش؛ خواص، مضرات و طریقه مصرف این گیاه معطر
  • ویتامینی برای سلامت پوست، مو، سیستم ایمنی و عصبی
  • ببینید | خواص زردچوبه برای پوست