Web Analytics Made Easy - Statcounter

صالح‌آبادی با اشاره به ظرفیت‌های مطلوب تولید و صادرات زنجان در حوزه‌های صنعت، معدن، خدمات و کشاورزی گفت: عمده منابع بانک توسعه صادرات شامل سرمایه بانک، منابع صندوق توسعه ملی و نیز خطوط اعتباری بانک مرکزی در اختیار فعالان حوزه صادرات غیرنفتی کشور قرار می‌گیرد. وی با ابراز خشنودی از وجود خطوط اعتباری بانک مرکزی و منابع صندوق توسعه ملی با نرخ‌های ۱۱ درصد در حوزه صادرات تصریح کرد: از سال گذشته تاکنون تسهیلات تلفیقی از منابع بانک و صندوق توسعه ملی با نرخ ۱۴ و ۵/ ۱۴ درصد در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ادامه داد: بانک توسعه صادرات به لحاظ منابع مشکل خاصی ندارد و در حال حاضر حجم تسهیلات شعبه رقمی معادل هزار میلیارد ریال است. در حوزه تسهیلات ارزی نیز خوشبختانه شرایط خوبی داریم و علاوه‌بر ارائه تسهیلات، نیروی متخصص فعال در شعبه می‌تواند مشاوره‌های لازم را به صادرکنندگان ارائه کند. صالح‌آبادی اظهار امیدواری کرد که تمامی۹۰ شرکت صادراتی فعال در زنجان بتوانند از تسهیلات بانک توسعه صادرات بهره‌مند شوند. مدیرعامل اگزیم بانک ایران در جلسه اختصاصی صادرکنندگان استان زنجان در پاسخ به سوال یکی از حاضران درخصوص نحوه دریافت سپرده‌های ارزی مشتریان گفت: کسانی که اسکناس نزد بانک به‌صورت سپرده گذاشته باشند، بانک موظف است که سپرده مذکور را به شکل اسکناس تحویل بدهد؛ بانک اسکناس لازم را برای این منظور در اختیار دارد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. وی ادامه داد: این رویه جزئی از مقررات بانک بوده و از سال ۷۶ تاکنون اجرا می‌شود؛ تنها درصورتی‌که ارزی به شکل حواله‌ای به حساب مشتری واریز شود، به‌دلیل حجم بالای اسکناس و سیاست‌های داخلی بانک، محدودیت‌هایی برای پرداخت این مبلغ به شکل اسکناس وجود دارد. صالح‌آبادی اعلام کرد: در پی مجوز بانک مرکزی برای سپرده‌گذاری ارزی به شکل اسکناس در بانک‌ها و تضمین آن، بانک توسعه صادرات یکی از بانک‌هایی است که مجاز به دریافت سپرده‌های ارزی مردم است. وی در ادامه به تشریح اعتبار خریدار به‌عنوان یکی از خدمات بانک توسعه صادرات در راستای تداوم و تسهیل صادرات پرداخت و گفت: پروژه‌های مختلفی با روش اعتبار خریدار در خارج از کشور در حال اجراست.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۲۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی

به گزارش قدس آنلاین، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ‌از تعداد یک‌ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک‌ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم