Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه - ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، با اشاره به راه اندازی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی پردیس این دانشگاه در شهرک پردیس شهر کرمانشاه از اردیبهشت امسال، گفت: در این کلینیک ماهانه به 12 هزار مراجعه کننده خدمات ارائه می شود.

دکتر بهمن روشنی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این کلینیک با 27 پزشک فوق تخصص و متخصص با تعرفه دولتی آماده خدمت رسانی به عموم مردم است، افزود: در این کلینیک چهار فوق تخصص غیر از اطفال در رشته های درد، غدد، جراحی پلاستیک و روماتولوژی فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: همچنین این کلینیک در رشته های اعصاب و روان، روانشناسی، بیماری های عفونی و گرمسیری، داخلی، زنان، بیهوشی، اطفال، گوش و حلق و بینی و جراحی عمومی دارای پزشک متخصص بوده و آماده خدمت رسانی است.
وی با بیان اینکه در کلینیک پردیس فوق تخصص های اطفال که پیشتر در کلینیک بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی فعالیت می کردند نیز حضور دارند، گفت: این کلینیک در رشته های گوارش، آندوسکوپی و کبد، جراحی اطفال، غدد درون ریز، بیماری های داخلی، مغز و اعصاب دارای فوق تخصص اطفال می باشد.
روشنی همچنین از وجود پزشکان فوق تخصص اطفال در رشته های بیماری های عفونی و تب دار ، نوزادان، کلیه، خون و آنکولوژی قلب و آسم و آلرژی اطفال نیز خبر داد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه سیستم نوبت دهی در این کلینیک به 2 صورت حضوری و اینترنتی البته محدود می باشد، گفت: کلینیک پردیس از روز شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت 15:30 تا 22 آماده پذیرش بیماران است.
روشنی تصریح کرد: در مدت راه اندازی این کلینیک، تعداد افراد پذیرش شده به طور میانگین به صورت ماهانه حدود 12هزار نفر بوده که بیشترین مراجعه مربوط به رشته غدد بوده است.
وی با بیان اینکه ساختمان این کلینیک در چهار طبقه پنج واحدی ساخته شده است گفت: هر واحد شامل 2 اتاق و سالن انتظار است.
استان کرمانشاه 2 میلیون نفر جمعیت دارد که یک میلیون نفر آن ساکن کلانشهر کرمانشاه است.
3033/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي كلينيك فوق تخصصي كرمانشاه خدمات رساني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصص زیبایی در پزشکی باید به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهرناز آجرلو، پزشك پوست و زیبایی در یک گفت‌وگوی رادیویی در مورد آسیب‌شناسی جراحی‌های زیبایی كشور گفت: رواج یك عمل در كشور موجب رشد بُعد مالی آن شده و همین موجب تمایل افراد به این موضوع در صورت نبود نظارت جدی می‌شود. در كشورهای آسیایی نیز شاهد مدگرایی بسیار افراط كارانه در حوزه زیبایی هستیم. در گذشته عمل‌های زیبایی صرفاً جنبه‌های درمانی و جبرانی داشت، اما امروز جنبه تبعیت از مد دارد.

او با اشاره به تغییرات پوست و مو با افزایش سن و نداشتن سبك زندگی صحیح بیان كرد: افراد برای جبران كاستی‌ها به سمت عمل‌های زیبایی سوق می‌یابند تا اعتماد به نفس خود را به دست آورند؛ اما امروز این عمل‌ها نه تنها الگوی پیشگیرانه ندارد بلكه شاهد مراجعین با سن كم به این عمل‌ها هستیم.

این پزشك پوست و زیبایی از تعهد جامعه پزشكان پوست و زیبایی نسبت به عمل‌های خود یاد كرد و افزود: این تعهد در بین آرایشگران وجود ندارد و با وجود آنكه هیچ ورودی به حوزه پزشكی ندارند، اقدام به انجام جراحی زیبایی می‌كنند.

در گذشته تقاضای انجام عمل‌های زیبایی توسط بانوان بیشتر بود اما اخیراً ورود آقایان به این حوزه با بانوان برابری می‌كند. عمل‌های زیبایی امروز صرفاً مدگرایی است و افراد متقاضی بدون توجه به عارضه‌های جراحی قصد تغییر چهره دارند.

او در این باره افزود: اگر سازوکاری تعریف شود كه این عمل‌ها توسط افراد متخصص انجام شود شرایط بهتر خواهد شد. تخصص زیبایی نیز باید در كنار سایر حوزه‌های تخصصی پزشكی قرار بگیرد كه می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. این حوزه باید به عنوان یك رشته دانشگاهی وجود داشته باشد؛ اما حوزه زیبایی از نظر فرهنگی و فقهی در جامعه مورد بررسی قرار نگرفته در حالی که با این انجام روند، افراد كمتری به سمت آن خواهند رفت.

این پزشك ضمن تأکید بر از بین بردن تبعیت از مد در این حوزه یادآور شد: این موضوع بسیار خطرناك است چرا كه عوارض آن بسیار است.

افراد باید پزشكان متخصص را از طریق سایت نظام پزشكی بشناسند و به مراكز معتبر مراجعه كنند. بدن هر فرد با سایرین متفاوت است بنابراین نباید انتظار داشته باشند شبیه افراد خاصی شوند، نواقص را رفع كنند، تفكیك بندی جراحی را بدانند و زیبایی طبیعی خود را دوست داشته باشند و نیازی نیست برای مطرح شدن در جامعه عمل‌های زیبایی انجام داده و از خودشان چهره‌های جدید بسازند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی
  • آغاز طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در کرمانشاه
  • آغاز طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق پرخطر استان کرمانشاه
  • استان همدان صاحب آزمایشگاه تخصصی ژنتیک شد
  • تخصص زیبایی در پزشکی به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • تخصص زیبایی در پزشکی باید به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • تعیین ظرفیت پذیرش در آزمون دکتری تخصصی رشته های داروسازی