Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ 'نیره پیروزبخت' امروز (یکشنبه) در مراسم روز جهانی استاندارد در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی، افزود: شعار امسال سازمان جهانی استاندارد، 'استانداردهای بین المللی و انقلاب چهارم صنعتی' است.
به گفته این مقام مسوول، آنچه امسال در مجمع عمومی سازمان جهانی استاندارد (ایزو) مورد توجه و تاکید قرار گرفت نقش استانداردها در بنگاه های کوچک و متوسط، فناوری ها، استانداردها و نوآوری، استانداردهای بین المللی حمایت کننده اهداف توسعه پایدار و نقش آنها به عنوان مانعی در برابر جنگ های تجاری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در این پیوند، همه جوامع صنعتی در حال هماهنگ سازی خود با استانداردهای جهانی هستند که از آن جمله می‌توان به تدوین استاندارد خدمات پایدار، استاندارد مدیریت مواد غذایی، استاندارد مسئولیت‌های اجتماعی‌، استاندارد آب آشامیدنی شبکه های آبرسانی، استاندارد مدیریت انرژی و استاندارد مدیریت ضد رشوه و فساد اداری اشاره کرد .
پیروزبخت تاکید کرد: امروز در عرصه بین الملل تعریف جدیدی از استانداردها ارائه شده که در حقیقت حاصل تراکم دانش کاربردی و اندیشه های برتر در طول زمان است.
وی به برخی از مهم‌ترین دستاوردهای یک سال اخیر سازمان ملی استاندارد در سطح ملی و بین الملل اشاره کرد و افزود: پس از 60 سال عضویت در ایزو، در انتخابات سال گذشته یک ایرانی به هیات مدیره فنی این سازمان بین المللی راه یافت.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران همچنین به تشکیل شورای عالی استاندارد به ریاست «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهوری اشاره کرد که از جمله دستاوردهای آن تدوین دو بسته حمایت از تولید و حمایت از واردات و صادرات مرتبط با تولید داخل است.
وی خاطر نشان کرد: وقتی واحد تولیدی در کشور نمونه شود سازمان ملی استاندارد، دیگر به نمونه گیری از آن واحد تا یکسال نخواهد پرداخت و تنها به کنترل بازار می پردازد و همچنین تسهیلاتی برای واردات مواد اولیه تولیدی این واحدها در نظر گرفته می شود.
پیروزبخت ابراز امیدواری کرد با همکاری دولت، مجلس و قوه قضاییه بتوانیم استاندارد را به معنای واقعی در کشور پیاده کنیم و سازمان ملی استاندارد به عنوان مشاور و راهنمای واحدهای تولیدی و نه در مقام مچ گیری عمل کند.
 مراسم روز جهانی استاندارد با حضور «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهوری و «نیره پیروزبخت» رئیس سازمان ملی استاندارد ایران برگزار و از 18 واحد تولیدی نمونه کشور با اهدای تندیس و لوح تقدیر شد.
رئیسان موسسه های استاندارد 25 کشور در 14 اکتبر 1946 میلادی در لندن، تصمیم گرفتند تا سازمان بین المللی استاندارد را تشکیل دهند.
مقر این سازمان در ژنو (سوییس) است و این نهاد در 23 فوریه 1947 فعالیت خود را آغاز کرد. اهمیت این موضوع سبب شد تا 14 اکتبر (22 مهر) را به نام روز جهانی استاندارد نامگذاری کنند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استاندارد ایران نیره پیروزبخت روز جهانی استاندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۳۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • رعایت و ترویج الزامات استاندارد در جامعه نوعی امر به معروف است
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت