Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، رضا مسائلی، مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت در نشست مشترک مدیر منطقه‌ای بهداشت کشور فرانسه در امور خاورمیانه و اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، با بیان اینکه تمامی تجهیزات پزشکی تولیدی و یا وارداتی کشور، توسط این اداره کل مدیریت و نظارت می شوند، افزود: فعالیت این حوزه در مقایسه با حوزه دارو که از 20 هزار قلم دارو در دنیا فقط 6 هزار نوع محصول را ثبت کرده، بسیار گسترده و وسیع است، به طوری که از 500 هزار نوع محصول تجهیزات پزشکی دنیا، 280 هزار قلم کالای آن در ایران به ثبت رسیده است و این امر، تنوع و گستردگی در حوزه تجهیزات پزشکی را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی تصریح کرد: در حوزه تولید دارو حدود 96 شرکت وجود دارد که تولید دارو را برعهده دارند، اما در حوزه تجهیزات پزشکی حدود 1000 شرکت تجهیزات پزشکی برای تولید درایران فعالیت می کنند که از این تعداد 560 شرکت توسط ما اعتباربخشی شده و پروانه ساخت دریافت کرده اند و وارد بازار شده اند و مابقی نیز در سیر مراحل تجاری سازی محصولات خود هستند.
 
وی درخصوص تولیدات و واردات تجهیزات پزشکی افزود: واردات تجهیزات پزشکی توسط 6 هزار و 100 کمپانی در ایران که به ثبت رسیده است، اجازه واردات به بازار ایران را دارند و این کمپانی ها دو هزار و 200 نمایندگی فعال در ایران دارند که خدمات پس از فروش را بر عهده دارند و بسیاری از شرکت ها در این زمینه با سفارت فرانسه همکاری می کنند.
در سال جدید انقلابی در نظام تنظیم تجهیزات پزشکی رخ داد
 
مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل تجهیزات پزشکی در ادامه با اشاره به میزان واردات تولیدکنندگان از کشورفرانسه در سنوات گذشته و سال جاری اظهار داشت: در سال 95، 45 میلیون دلار، سال 96، 75 میلیون دلار و در 6 ماهه نخست امسال، 43 میلیون دلار واردات از سوی تولیدکنندگان از فرانسه انجام شده که این رقم در حال افزایش است.
 
مسائلی تصریح کرد: این اداره کل در حوزه تولید با شرکت های فرانسوی، همکاری مشترک دارد و این همکاری ها شامل واردات محصولاتی مانند ایمپلنت های دندانپزشکی، کیت آزمایشگاهی و کیسه خون است.
 
وی با تاکید براینکه تجهیزات پزشکی با شرکت های خصوصی همکاری می کند، بیان کرد: در همین راستا همکاری شرکت های فرانسوی در حوزه تولید روان تر و راحت تر خواهد بود.
 
وی گفت: در سال جدید انقلابی در نظام تنظیم تجهیزات پزشکی رخ داد به این معنا که تمامی نظام کنترل کیفی ما مبتنی بر اتحادیه اروپا است و مقرراتی که تولیدکننده باید در اتحادیه اروپا رعایت کند و نشان CE دریافت می کند را باید در ایران نیز رعایت کند که این مهم برای همکاری دوطرف ایرانی و فرانسوی بسیار ارزشمند و قابل اتکا است و ما زیرساخت های قابل اتکای آن را از لحاظ علمی و فنی داریم.
 
وی افزود: فرصت خوبی برای سرمایه گذاری با شرکت هایی که قصد دارند در ایران فعالیت کنند پیش آمده است و باید از آن بهره کافی را ببریم.
 
نشست مشترک مدیر منطقه ای بهداشت کشور فرانسه در امور خاورمیانه و اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت ایران در محل اداره کل تجهیزات پزشکی برگزار شد.در این نشست ضمن اعلام زمینه همکاری های مشترک بین طرفین، جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری که تمامی تجهیزات پزشکی آن مبتنی بر رعایت قوانین و مقررات اتحادیه اروپا با نشان CE است، معرفی شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مشاور وزیر بهداشت تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۴۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • اعطای سیاست‌های تأمین تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان