Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرد افغانستانی که به اتهام سرپرستی غیر قانونی فرزند باجناقش بازداشت شده مدعی است که پدر بچه با میل خودش و در ازای دریافت 30 میلیون تومان نوزاد را به او فروخته است. چندی پیش مرد جوانی به شعبه چهارم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران رفت. او در تحقیقات گفت: چند سال قبل ازدواج کردم و خیلی زود صاحب نوزاد پسری شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما موقع زایمان حال همسرم بد شد و همین مسأله باعث شد که همسرم را چند روزی در بیمارستان بستری کنند. من کارگر هستم و خانواده‌ام در شهرستان زندگی می‌کنند به همین دلیل نمی‌توانستم از نوزاد پسرم نگهداری کنم. به پیشنهاد خواهرزنم و شوهرش بچه را تا زمان مرخص شدن همسرم به آنها دادم. خواهر زنم 7 سالی بود ازدواج کرده بود و صاحب فرزند نمی‌شد به من گفت از بچه‌ام مثل مادرش مراقبت می‌کند من هم پذیرفتم. بیشتر بخوانید: اعترافات تکان‌دهنده اعضای باند فروش نوزادان در مشهد!  او ادامه داد: باجناقم افغانستانی است. بعد از ترخیص همسرم از بیمارستان به سراغ باجناقم رفتم تا بچه را بگیرم اما متوجه شدم که آنها شبانه اسباب کشی کرده و رفته بودند و هیچ آدرسی از آنها نداشتیم. برای پیدا کردن آدرس به سراغ خیلی از اقوام رفتم و هر آدرسی که پیدا می‌کردم متوجه می‌شدم آن خانه را تخلیه کرده و به محل دیگری اسباب کشی کرده‌اند. این جست و جو ادامه داشت تا به تازگی آدرس جدید آنها را پیدا کردم. از شما می‌خواهم که فرزندم را به من برگردانید. با شکایت مرد جوان به دستور بازپرس جنایی تحقیقات آغاز شد. کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت موفق به دستگیری باجناق شاکی شدند. اما باجناق شاکی در تحقیقات ادعای متفاوتی را مطرح کرد و گفت: بچه را به میل و خواسته پدرش و در ازای پرداخت 30 میلیون تومان خریده ام. من و همسرم بچه دار نمی‌شدیم و زمانی که فرزند اول باجناقم به دنیا آمد او به سراغ ما آمد و پیشنهاد فروش بچه‌اش را مطرح کرد. او گفت که آن ها بازهم می‌توانند بچه دار شوند و از طرفی این بچه غریبه نیست و می‌توانیم آن را به فرزند خواندگی قبول کنیم. باجناقم گفت چون وضع مالی خوبی ندارد بچه‌اش را 30 میلیون تومان می‌فروشد. من و همسرم هم که 7 سال بود ازدواج کرده بودیم و بچه دار نمی‌شدیم پیشنهادش را قبول کردیم. مرد افغانستانی ادامه داد: هر چه داشتم فروختم و با کلی قرض توانستم 30 میلیون تومان را تهیه کنم و به باجناقم بدهم. بعد از آن هم بچه را نزد خودمان آوردیم و در این مدت هم با آن ها در ارتباط بودیم. از پا قدم فرزند خوانده‌ام همسرم نیز باردار شد و بزودی صاحب فرزند می‌شویم. با اظهارات باجناق شاکی بازپرس جنایی دستور بازداشت وی را صادر کرد تا در رابطه با صحت اظهارات او تحقیق شود. همچنین دستور داد پسر یک سال و نیمه نزد خانواده دومش باشد تا با تکمیل تحقیقات و بررسی زاویای پنهان ماجرا، تکلیف نگهداری او نیز مشخص شود. انتهای پیام/ منبع: ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث خانواده دادگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۴۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راهپیمایی میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه
  • راهپیمایی میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه+ فیلم و عکس
  • راهپیمایی میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه+ عکس
  • راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در همبستگی با ملت فلسطین در نوار غزه
  • تولد نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • سهمیه ارز حج ۱۴۰۳؛ تفاوت ۱۰ میلیونی یورو دولتی و آزاد
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟