Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور گفت: علی‌رغم اینکه تعدادی از کشور‌ها که نفت را از ما می‌برده‌اند، کارشان را متوقف کرده‌اند، ما شرکای جدیدی پیدا کرده‌ایم و با شرکای سنتی صحبت کرده‌ایم و راهکار‌های جدید پیدا کرده‌ایم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اسحاق جهانگیری امروز در مراسم روز جهانی استاندارد که در سالن اجلاس سران برگزار شد گفت: روز جهانی استاندار فرصت مناسبی است که تاملی در رسیدن به آن معیار‌هایی کرد که زندگی را برای مردم بهتر و با کیفیت‌تر میکند و فرصتی است که سیاستگذاران امر استاندارد و بخش‌های فعال و تولید در این روز در کنار هم بنشینند و نقد و بررسی کنند اتفاقاتی را که در امر استاندارد افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اول رییس جمهور بیان داشت: در جامعه بهم پیوسته جهانی زندگی می‌کنیم و وقتی انقلاب‌های صنعتی در دنیا اتفاق افتاد هر کدام منشا تحولات عظیمی در زندگی مردم بود.

وی با اشاره به انقلاب چهارم صنعتی اشاره کرد و گفت: تقریبا تمام ابعاد اقتصاد و صنعت تحت تاثیر تکنولوژی‌های جدید قرار گرفته، بنابراین لازم است استاندارد‌های متناسب با این شرایط ایجاد کنیم.

جهانگیری افزود: امروز مساله اصلی کشور این است که سطح رضایت‌مندی مردم و امید به آینده را افزایش دهیم و همه کسانی که حرفشان در جامعه اعتبار دارد، لازم است که در این بخش تلاش کنند.

وی افزود: صنعتگر کشور باید متناسب با شرایط جهانی عمل کند و وقتی دنیا انقلاب چهارم صنعتی را نامگذاری کرده باید متناسب با انقلاب چهارم صنعتی عمل کنیم.

معاون اول رییس جمهور بیان داشت: برای داشتن واحد تولیدی موفق باید فناوری‌های روز به خدمت گرفته شود. وقتی کالا قرار است به مقصدی صادر شود حتما استاندارد‌های آن در نظر گرفته می‌شود بنابراین همه کشور‌ها در درجه اول به حداقل استاندارد‌ها توجه می‌کنند.

وی افزود: در سال‌های گذشته تولید کنندگان ما به استاندارد‌ها توجه قابل توجهی داشته اند و قطعا وقتی به این استاندارد‌ها توجه شود، هزینه تولید کاهش می‌یابد و کاهش هزینه‌های تولید منجر به افزایش صادرات می‌شود.

وی با بیان اینکه وقتی فرایند تولید اصلاح شود، ضایعات از بین می‌رود، گفت: نتیجه این می‌شود که صادرات غیرنفتی کشور تقریباً روند خوبی به خود بگیرد، البته ظرفیت ایران بیش از این است.

جهانگیری اظهار داشت: در یک دورانی حتی بعد از انقلاب بخش صادرات غیرنفتی ما به صادرات فرش، پسته و محصولات سنتی محدود می‌شد، اما امروز می‌بینیم که در صادرات غیرنفتی ما کالا‌های صنعتی هم وارد شده و دانش در این بخش سهم بالاتری دارد.

معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: تعداد شرکت‌های مستقل با مشخصه شرکت‌های دانش‌بنیان به چند هزار مورد در کشور رسیده و سایر شرکت‌ها هم سعی دارند تا به این مشخص دانش‌بنیانی دست یابند.

وی با تأکید بر اینکه بخش خصوصی ایران توانمند است، گفت: ما با بسیاری از کشور‌های شرق آسیا و آمریکای لاتین توسعه را هم‌زمان شروع کردیم، اما چه شد که آن‌ها مسیر توسعه را با سرعت طی کردند و به مسیر قابل قبولی از نظر توسعه رسیدند و ما نرسیدیم؟ آیا ضعف در توانمندی بخش خصوصی بود که باید موتور محرکه توسعه باشد، یا ضعف در سیاست‌گذاری ما است؟

جهانگیری اظهار داشت: تقریباً تمام بررسی‌ها نشان می‌دهد که بخش خصوصی ایران توانمند است و ضعف اصلی در اینکه نتوانستیم، سرعت توسعه متناسب با کشور‌هایی که همزمان با ما توسعه را شروع کرده‌اند، داشته باشیم در سیاست‌گذاری‌های علمی، عالمانه و دقیق بوده و مسأله عدم اشتغال سیاست‌ها بوده است.

وی افزود: گاهی سیاست‌ها خوب انتخاب شده، اما با تغییر یک دولت و مدیر سیاست‌ها عوض شده است.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه کشور‌هایی موفق شده‌اند توسعه را خوب پیش ببرند که سیاست‌های عالمانه استفاده کرده‌اند، گفت: این سیاست‌های آن‌ها استمرار یافته و حتی در این کشور‌ها ممکن است دولت‌ها تغییر کرده باشند، اما سیاست‌های آن‌ها تغییر نکرده است. این مسأله از ضعف‌های ما است و انشاءالله آن را برطرف کنیم.

جهانگیری افزود: به هر حال ایران شایستگی توسعه دارد و بخش خصوصی توانمند دارد و قدرت برنامه‌ریزی در کشور بالا رفته و سهم جوانان در کشور در مقطع فعلی بسیار بالا است و کشوری که جوانان تحصیل‌کرده، با موقعیت جغرافیای خوبی دارند، می‌تواند به توسعه دست یابد و این موارد به توسعه کمک می‌کند.

وی افزود: البته در حال حاضر مقطع خاص و شرایط تحریم قرار داریم که باید بگویم تحریم‌ها شرایط غیرعادی در کشور تحمیل کرده و به تعبیر آمریکایی‌ها جنگ اقتصادی علیه کشور ایران آغاز کرده‌اند که یک طرف جنگ آمریکاست با توانمندی‌هایی که ما برای آن قائل هستیم و یک طرف ایران است، با موقعیت و سابقه تمدنی که نشان می‌دهد، همواره در برابر فشار‌های خارجی از خود مقاومت نشان می‌دهد و این موضوع طی سده‌های گذشته جزو فرهنگ ایران بوده است.

معاون اول رئیس جمهور افزود: این شرایط غیرعادی می‌طلبد که سیاست‌های متناسب با این شرایط تدوین شود، در این جنگ تحمیلی اقتصادی هدف این است که منابع درآمدی ایران کاهش یابد و هدف این است که امکان جابه‌جایی منابع درآمدی ایران کم شود و از بین رود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: همچنین هدف این است تا با این دو اتفاق محصولات مورد نیاز کشور چه محصولات ساخته شده و چه مواد اولیه امکان وارداتش به کشور نباشد و هدف نهایی این است که از ناحیه این فشار‌ها مردم تحت فشار قرار گیرند و علیه حاکمیت اعتراض کنند و هدف دشمن این است.

جهانگیری اظهار داشت:، اما هدف ما این است که حتماً تلاش کنیم تا منابع درآمدی خودمان را افزایش دهیم، اگر چه در این جنگ ممکن است بخشی از منابع ما از بین برود. به هر حال اصلی‌ترین منبع ما نفت است و بعد منابع طبیعی که آمریکایی‌ها ادعا می‌کنند، صادرات نفت را به صفر می‌رسانند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: حتی برخی از کشور‌ها اگر چه هنوز به ۱۳ آبان و دور جدید تحریم‌ها نرسیده‌ایم، برداشت نفت را صفر کرده‌اند.

وی افزود: حتماً مردم ایران از مسئولین انتظار دارند که علی‌رغم این مسائل میزان صادراتمان در بخش نفت در حد قابل قبولی باشد.

جهانگیری افزود: علی‌رغم اینکه تعدادی از کشور‌ها که نفت را از ما می‌برده‌اند، کارشان را متوقف کرده‌اند، ما شرکای جدیدی پیدا کرده‌ایم و با شرکای سنتی صحبت کرده‌ایم و راهکار‌های جدید پیدا کرده‌ایم.

وی افزود: این چیز جدیدی نیست و آمریکایی‌ها باید بدانند که کشور‌های مورد تحریم، تحریم‌ها را دور می‌زنند و راهکار‌هایی پیدا می‌کنند تا در این مسیر موفق شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نخریدن نفت ایران اسحاق جهانگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است

نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامی که ایران در عملیات «وعده صادق» انجام داد، در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی بود و اینکه امروز اتحادیه اروپا بجای اینکه متخلف را مورد بازخواست قرار دهد، دوباره از تحریم‌های جدید علیه ایران صحبت می‌کند، غیر از اینکه دیوار بی‌اعتمادی میان ایران و اتحادیه اروپا را بلندتر می‌کند، خروجی دیگری در پی نخواهد داشت.

محمدحسن آصفری در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به ادعای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره دستیابی اعضای این اتحادیه به یک توافق سیاسی در زمینه اعمال تحریم‌های پهپادی و موشکی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: برای اتحادیه اروپا جای تأسف دارد که در حالیکه بیش از ۶ ماه از جنگ غزه می‌گذرد هیچ موضع‌گیری در خصوص حمایت از مردم بی‌گناه غزه انجام نمی‌دهد یا در قبال جنایاتی که جریان تکفیری‌ها و داعش در عراق و سوریه و جاهای دیگر انجام دادند و همچنین اتفاقاتی که در میانمار انجام شد و مردم بیگناه و مسلمان و غیر مسلمان از بین رفتند، اتحادیه اروپا هیچ اعتراضی انجام نداد و اخیراً مسئول سیاست‌ خارجی اتحادیه اروپا پس از پاسخ جمهوری اسلامی ایران به یکی از جنایات رژیم صهیونیستی در خصوص اعمال تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران اظهاراتی را مطرح کرده است.

وی با بیان اینکه « اگر این تحریم‌ها کار ساز بود، امروز مشارکت مردم را پای صندوق‌های رای نداشتیم»، تاکید کرد: اتحادیه اروپا باید متوجه باشد که جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داد کسی مثل رژیم جعلی صهیونیستی بخواهد به خاک ایران تجاوز کند و ساختمان کنسولگری ایران در دمشق را مورد تعرض قرار دهد؛ ما منتظر بودیم اتحادیه اروپا و مسئول سیاست‌ خارجی اروپا درباره اقدامی که رژیم صهیونیستی انجام داد اعتراضی داشته باشند اما چنین اتفاقی رخ نداد؛ زمانی که آنها نسبت به این اقدام جنایت کارانه اعتراضی نمی‌کنند، قرار نیست که جمهوری اسلامی ایران نیز ساکت بنشیند.

این نماینده مجلس با اشاره به عملیات «وعده صادق» جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به جنایات تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق گفت: اقدامی که ایران در عملیات وعده صادق انجام داد، در پاسخ به جنایاتی بود که رژیم صهیونیستی مرتکب شده بود و اینکه امروز اتحادیه اروپا بیاید بجای اینکه متخلف را که رژیم صهیونیستی است مورد بازخواست قرار دهند، دوباره از تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران صحبت می‌کند، غیر از اینکه دیوار بی اعتمادی میان ایران و اتحادیه اروپا را بلندتر و مانع ذوب شدن یخ‌های روابط میان ایران و اتحادیه اروپا می‌شود، خروجی دیگری در پی نخواهد داشت.

آصفری با بیان اینکه «اقدام آنها مطمئناً در اقدامات جمهوری اسلامی ایران در خودکفایی نیروهای مسلح در زمینه موشک‌ها و پهپادها تاثیری نخواهد گذاشت»، تصریح کرد: اعتقاد دارم که رفتار اتحادیه اروپا رفتاری دوگانه است چراکه در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در جاهای دیگر ساکتند اما در قبال پاسخ ایران این گونه رفتار می‌کنند. البته رفتار آنها به این جهت است که امروز بسیاری از سیاست‌مداران اروپایی یا عضوی از جریان صهیونیست‌ها بشمار می‌روند یا اینکه از حامیان آنها هستند و بخشی از هزینه‌های تبلیغاتی آنها را در انتخابات‌های مختلف صهیونیست‌ها تامین می‌کند و توقعی از آنها وجود ندارد اما رفتارهای دوگانه آنها به غیر از اینکه حقوق بشر و منشور ملل متحد را زیر سوال می‌برد، نتیجه‌ای در پی ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی