Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: شیر مدارس متاسفانه به دلیل مشکلات اعتباری همچنان در هاله‌ای از ابهام است اما منتظریم اعتبارت ابلاغ شود البته سازمان برنامه با پیش‌بینی‌های انجام شده این وعده را داده است برای ۶ ماهه دوم سال توزیع شیر صورت گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه افتتاحیه نهمین دوره مجلس دانش آموزی در جمع خبرنگاران گفت: امروز نهمین دوره مجلس دانش آموزی شروع شد و مثل همیشه نشاط و امید در مجامع دانش آموزی موج می زند خوشبختانه امروز هم شاهد این فضا بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به حضور ۱۵۰ نماینده در مجلس دانش‌آموزی اشاره کرد و ادامه داد: دانش‌آموزان منتخب هر استان، مشاوران مدیرکل نیز محسوب می شوند و ابلاغی را از مدیرکل استان دریافت می.کنند.

بطحایی افزود: آنان نظرات خود را ارائه می کنند علاوه براین یک فرآیند نظام مندی نیز دارند که کمیسیون هایی در مجلس تشکیل می شود که هریک دستورکاری دارند و نمایندگان در این کمیسیون ها در طول سال تحصیلی، جلساتی را برگزار می‌کنند و نظرات خود را به دبیرخانه ارائه می دهند و با جمع بندی دبیرخانه در اختیار نهادهای تصمیم ساز قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه مجلس در سال های گذشته فراز و فرودهایی داشته است، گفت: در طول ادوار مختلف محلس نظرات راه گشایی داشته است که هم در کتب درسی و هم در برنامه های آموزشی و پرورشی مورد استفاده قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: مهمترین مأموریت و هدف مجلس و این فرایند که از سطح مدرسه آعاز شده و به سطح ملی می رسد نوعی تمرین مهارت های اجتماعی و مهارت های تصمیم گیری است و این تمرین بیشتر نقش الگوبرداری و الگوسازی دارد اما در متن این فرایند، پیشنهادهای بسیار سازنده ای را تاکنون دریافت کرده ایم که به بخش های کارشناسی مربوط سپرده شده است؛ البته در مواردی نظرات باعث اصلاح آیین نامه و دستورالعمل‌هایی در محتواهای آموزشی شده است.

وی درباره نقش مجلس دانش‌آموزی در سند تحول گفت: یکی از مهم ترین وظایفی که این تشکل دارد توسعه متوازن تربیت در ساحت های شش گانه است. شالوده اصلی سند تحول این است که باید فرایند تربیت به گونه‌ای باشد که در تمام ساحت های شش گانه تربیت استعدادهای دانش آموزان شکوفا شود و مسیر تربیت را طی کنند.

بطحایی در پاسخ به پرسشی درباره سهمیه استخدام معلولان در آموزش و پرورش و عدم رعایت آن ادامه داد: در مواردی که تعداد متقاضی کمتر از سهمیه اختصاص یافته بوده است، نمی‌توانستیم این استفاده را کنیم. یعنی جاهایی را داشتیم که تعداد متقاضیان کمتر از سهمیه بوده است در اینگونه موارد نتوانستیم کاملا ۳ درصد را اختصاص دهیم اما در سایر مواردی که تعداد متقاضی به اندازه سهمیه بوده است، استفاده کردیم البته مواردی که سهمیه باقی بماند در حال رایزنی با سازمان امور استخدامی هستیم تا بتوان این سهمیه را در سال‌های بعد ذخیره و به سرجمع اضافه کنیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره تعطیلات زمستانی مدارس اظهار کرد: امسال فعلا تکلیف این موضوع روشن نیست.

بطحایی درباره توزیع شیر مدارس نیز گفت: شیر مدارس متاسفانه به دلیل مشکلات اعتباری همچنان در هاله ای از ابهام است منتظریم اعتبارت ابلاغ شود البته سازمان برنامه با پیش‌بینی های انجام شده این وعده را داده است برای ۶ ماهه دوم سال توزیع شیر صورت گیرد ولو با اینکه تعداد دفعات کمتر باشد.
انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بطحایی تعطیلات زمستانی مدارس توزیع شیر مدارس وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۵۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • میزبانی سه تیم در جام حذفی در هاله‌ای از ابهام!
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری