Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن عابدی جعفری گفت: FATF، چون به شفافیت کمک می‌کند و شفافیت یکی از ارکان ارتقاء سلامت است، می‌تواند میزان سلامت اداری کشور ما را افزایش بدهد.

گروه بازرگانی بازارنیوز: موسسه مطالعات دین و اقتصاد پنجشنبه گذشته میزبان حسن عابدی جعفری، وزیر بازرگانی دوران دفاع مقدس بود که طی آن، به بازخوانی تجربه مدیریت بازرگانی دوران دفاع مقدس پرداخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حسن عابدی جعفری در دوران دفاع مقدس، تصدی وزارت بازرگانی را به عنوان مهمترین وزارت خانه کشور در آن زمان بر عهده گرفته و با مخالفت‌های زیادی از طرف بازار روبرو شد. به دلیل حمایت شدید وی از اصناف تولیدی در زمان جنگ وی را می‌توان از پایه گذاران تولید پس از انقلاب در کشور به شمار آورد. در حاشیه این نشست، خبرنگار بازارنیوز، گفتگویی را با عابدی جعفری انجام داد که مشروح آن را می خوانید:

بازار نیوز: علت عدم اطمینان مردم به دولت در حوزه تامین کالاهای اساسی چیست؟ چگونه در دوره دفاع مقدس این اعتماد شکل گرفت؟

در زمان جنگ سهمیه مردم مشخص بود و از تامین سهمیه‌شان اطمینان داشتند، تمام تلاش دولت هم این بود که این سهمیه را تامین کند. حداقل نیاز کالری و انرژی مردم در آن دوران تامین می‌شد، بنابراین مردم مطمئن بودند که کالاهای اساسی‌شان تامین میشود.

باید پیش از اینکه در کشور با بحران تامین و توزیع کالاهای اساسی مواجه شویم سناریو برای مواجه با این اتفاق داشته باشیم، ولی وقتی اتفاق افتاد باید به اقدامات پیش از بحران بازگردیم و به داشتن سناریو بیندیشیم.
بازار نیوز: نظر شما در ارتباط با fatf که در مجلس تصویب شد، چیست؟
چون به شفافیت کمک می‌کند و شفافیت یکی از ارکان ارتقاء سلامت است، می‌تواند میزان سلامت کشور ما را افزایش بدهد.
بازار نیوز: وضعیت تولید در کشور را چگونه می‌بینید؟ درزمان تحریم های جدید، دولت باید چه راهکارهایی برای بهبود وضعیت تولید داشته باشد؟
در شرایط فعلی بحث تولید محور اصلی نیست، در حال حاضر تولیدکننده‌ها تحت انواع فشارها قرار گرفته‌اند، اعم از مالیات و بحث های تامین در حوزه تامین اجتماعی، بحث کارگری. دولت در شرایط فعلی باید برای تولید کنندگان تنفس ایجاد کند، در غیر این صورت برای خودش بار سنگینی ایجاد کرده است.

ما دولت بزرگی و حجیمی داریم که اگر به فکر کوچک کردن خودش نباشد، ناگزیر منجر به کوچک کردن بخش خصوصی می‌شود،یعنی بنگاه های ما مجبور میشوند که خودشان را کوچک، تعدیل  و بعضی اوقات تعطیل کنند، بنابراین دولت باید برای این مسئله بزرگ فکری بکند.
بازار نیوز: نظر شما در ارتباط با ادغام وزارت بازرگانی با وزارت صنعت و معدن چیست؟ آیا امروز مجددا باید وزارت بازرگانی مستقل شود یا خیر؟
من در شروع این کار با این که این دو وزارت خانه یکی بشوند مخالف بودم دلایل متعددی هم وجود دارد که من به آن دلایل استناد داشته و مخالفت می‌کردم. ولی اتفاق افتاد و یکی از دلایل مخالفت بنده حجم باری بود که برای اداره کنندگان وزارت خانه ایجاد کرد و اکنون این حجم بار عظیم نشان داده که قابل اداره کردن نیست. ولی درباره این که در شرایط فعلی چه کنیم باید تامل کرد، چون از دولت فعلی زمان طولانی باقی نمانده است و هرگونه تغییراتی که باعث بشود دولت مشغول مسائل ساختاری داخل خودش شود، در شرایط فعلی به مصلحت مجموعه دولت و مردم نیست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000AE1 برچسب ها: حسن عابدی جعفری ، بازارنیوز ، FATF ، وزیر بازرگانی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بازارنیوز وزیر بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۵۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود

ابراهیم بازیان در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: روز پنجم اردیبهشت، روز واگذاری استقلال و پرسپولیس به عنوان یک روز تاریخی ثبت می‌شود.

وی افزود: این رخداد با همت، تلاش و مدیریت جهادی همه ارکان ذی‌مدخل در موضوع مردمی سازی بخشی از اقتصاد دولتی در ایران پیرو تلاش‌های صورت گرفته در بیش از دو دهه از تاریخ تصویب واگذاری این دو باشگاه عظیم القدر انجام می‌شود. نهایتا قطار واگذاری به ایستگاه آخر رسید و به طور رسمی و نمادین واگذاری این دو باشگاه از دولت به بخش خصوصی انجام می‌شود.

بازیان تاکید کرد: امیدواریم پنج اردیبهشت سرآغاز دوره شکوفایی، پیشرفت و نقطه عطفی در جهت شکوفایی بیشتر ورزش فوتبال و فعالیت‌های این دو باشگاه قرار بگیرد.

سرپرست سازمان خصوصی سازی بیان کرد: پس از هشت بار مزایده بالاخره وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی در تعامل نزدیک با وزارت ورزش و در یک نگاه همگام، همراه و همه جانبه با همه ارکانی که به نوعی نقش و سهمی در این واگذاری داشتند در یک بازه زمانی اندک کمتر از دو ماه به ثمر رسید.

به گفته بازیان، با همت دولت، وزیر اقتصاد و ورزش این اتفاق به میمنت شکل گرفت. در گام اول پذیرش این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران ۱۰ درصد این دو باشگاه به مردم واگذار شده بود که اگر این اقدام نبود امروز شاید توفیق واگذاری سهام این دو باشگاه را به این زودی نداشتیم.

وی خاطرنشان کرد: گام مهم دیگر باز هم در دولت سیزدهم در طلیعه سال جهش تولید با تاکیدات صریح، واضح و متقن مقام معظم رهبری، وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی توانست این امر مهم را در یک حرکت همگام و همسو به نوعی که همراهی رسانه و افکار عمومی انجام دهد.

سرپرست سازمان خصوصی سازی گفت: واگذاری سرخابی‌ها برگ برنده دولت بود که در این گام عملیاتی شد. در تاریخ سوم اردیبهشت این مزایده در بازار فرابورس ایران به وقوع پیوست و با اعلام نتیجه با تشکیل دو کنسرسیوم که یکی نفتی شامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و دیگری شش بانک خصوصی بود انجام شد. امیدواریم این واگذاری نقطه عطفی در ورزش و فوتبال کشور خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • برگزاری همایش محله های ارتقا دهنده سلامت
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • خبر خوش وزیر برای سرخابی ها | دستور پرداخت حق پخش رسید
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی