Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، روزنامه گاردین در گزارشی با مرور آنچه در بیمارستان‌های یمن می‌گذرد، به تضییع حقوق صنفی کادر درمان در این کشور پرداخته است.

در این گزارش از قول مقام‌های یمنی آورده شده است که بیماری وبا جان حدود ۱ میلیون یمنی را تهدید می‌کند و تا به حال هم تعدادی زیادی از کودکان و زنان این کشور را به کام مرگ گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از این بیماران با علائمی همچون استفراغ به بیمارستان‌ها و مرکز درمانی صحرایی مراجعه می‌کنند و پرستاران هیچ چاره‌ای جز بستری کردن آنها ندارند که این موجب می‌شود خود آنها هم در معرض این بیماری‌ قرار بگیرند.

این در شرایطی است که دولت دستمزد پرستاران و پزشکان مراکز درمانی را بیش از یک سال است که پرداخت نکرده و ادامه این روند قطعا به نارضایتی کادر درمان می‌انجامد.

گزارشگر گاردین تاکید کرده است: باید توجه کرد که بیمارستان‌‌ها به خط مقدم جنگ تبدیل شده‌اند؛ چراکه «ائتلاف عربی» به رهبری عربستان بیمارستان‌ها را بمباران می‌کند تا مردم جایی برای رسیدگی به امور بهداشتی خود نداشته باشند.

از سویی قحطی که با محصاره جغرافیایی رقم خورده بیش از ۴ میلیون یمنی را گرفتار خود کرده است و این عامل نیز حجم کار پرستاران و پزشکان را در طول جنگ افزایش داده است با این حال نه تنها خبری از اضافه پرداخت نیست؛ بلکه دستمزدها هم پرداخت نمی‌شود.

دولت یمن استدلال می‌کند که با کاهش ذخایر ارزی و کاهش ارزش پول ملی، یمن توان پرداخت دستمزدهای کارکنان خود را ندارند. از سویی عربستان با قدرت جلوی کمک‌های بین‌المللی به این کشور را گرفته است.

گاردین تاکید کرده است که با گره خوردن روند صلح نمی‌توان پایانی برای جنگ در یمن متصور شد.  

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جنگ یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۶۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدتقی جهان‌پور گفت: پیش نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم شده است که پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مثل قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم. نسبت پایین پرستار به تخت بیمارستانی در مقایسه با به استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص جذب نیروهای با تجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

جهان‌پور ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

وی گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیأت مدیره در سراسر کشور است. مجموعه این هیأت مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

کد خبر 6091280 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • واکنش پرستاران گرگان به اضافه‌کار اجباری
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • ما به انگلیس یا هر کشور دیگری درباره دخالت نظامی هشدار می‌دهیم
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • بیش از ۹۵ درصد قراردادهای کار موقت هستند