Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - چابهار - ايرنا - معاون مديرکل و رئيس اداره دامپزشکي چابهار در جنوب سيستان و بلوچستان گفت: هزار و 952 تن انواع فرآورده هاي خام دامي و آبزيان اين شهرستان در سالجاري به کشورهاي عمان، هنگ کنگ، تايلند و حوزه خليج فارس بويژه امارات متحده عربي صادر شده است.

اوليا ميرلاشاري روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: بيش از 501 تن از اين محموله صادراتي ميگو وانامي و پاسفيدهندي توليد شده از مزارع پرورشي گواتر چابهار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه در واحد قرنطينه دامپزشکي چابهار براي صدور مجوز حمل بهداشتي قريب به 2 ميليون و 487 هزار و 460 کيلوگرم انواع فرآورده هاي خام دامي اقدام شده است، خاطر نشان کرد: علاوه بر صادرات آبزيان و فرآورده هاي دامي به پنج کشور، 536 تن ترخيص آبزيان وارداتي، 997 تن پودر ماهي، 485 تن ماهي تازه، 958 تن ماهي خوراکي منجمد، 15 هزار و 71 تن ماهي صنعتي، 165 تن ميگو، 173 تن گوشت قرمز و آلايش دامي بصورت تازه و منجمد و 225 تن کنجاله سويا به مقاصد داخلي انجام شده است.
رئيس اداره دامپزشکي چابهار گفت: اين شهرستان ظرفيت خوبي براي صيد و صيادي، پرورش ميگو با کيفيت و انواع فرآورده هاي خام دامي دارد و مي تواند بخشي از نيازهاي کشور را تامين کند.
وي افزود: ارز آوري محصولات در دستور کار دامپزشکي چابهار قرار دارد.
ميرلاشاري اظهار داشت: اداره دامپزشکي چابهار وظيفه استقرار امنيت غذايي و تامين سلامت شهروندان، سلامت دام و غذا و همچنين تامين استانداردهاي بهداشتي توليدات دامي را برعهده دارد.
وي ادامه داد: حفظ و حراست از سرمايه هاي دامي کشور، پيشگيري از ظهور، بروز و شيوع بيماري هاي دامي و حفظ و ارتقاء سطح بهداشت عمومي با پيشگيري و مبارزه با بيماري هاي دامي و بيماري هاي مشترک بين دام و انسان از ديگر اهداف دامپزشکي است.
معاون مديرکل دامپزشکي سيستان و بلوچستان با اشاره به فعاليت هاي اداره دامپزشکي چابهار در سالجاري اظهار داشت: اين اداره در بخش بهداشت و مبارزه با بيماري ها با انجام مايه کوبي در جمعيت دامي سبک و سنگين در سطح اين شهرستان از بروز بيماري در جمعيت دامي پيشگيري کرده است.
وي مبارزه با بيماريها و انجام مايه کوبي 57 هزار و 306 راس انواع دام سبک و سنگين را از جمله اقدامات دامپزشکي چابهار در سالجاري عنوان کرد.
ميرلاشاري ادامه داد: همچنين در اين مدت با صرف 73 ليتر سم بيش از 38 هزار و 300 متر مربع جايگاه دامي توسط دامپزشکي براي مبارزه با انگل هاي خارجي بويژه کنه هيالوما عامل بيماري تب کريمه کنگو (CCHF) مورد سم پاشي قرار گرفته است.
وي نوع واکسن ها براي مايه کوبي دام هاي سبک و سنگين را بروسلوز گاو، گوساله، بره و بزغاله، آبله بزي و گوسفندي، تب برفکي گوسفند و بز، طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR)، تب برفکي گاو و هاري عنوان کرد.
رئيس اداره دامپزشکي چابهار گفت: در نيمه نخست سالجاري در بخش نظارت افزون بر 958 مورد بازديد از مراکز توليد و عرضه شامل کارخانه ها، سردخانه ها، سوپرگوشت ها انجام و 2 هزار و 537کيلوگرم انواع فرآورده خام دامي غير بهداشتي ضبط و امحاء شده است.
وي ادامه داد: واحد طيور اين اداره 17 مورد مجوز بهداشتي براي ورود 501 هزار و 60 قطعه جوجه گوشتي به مرغداري هاي شهرستان چابهار را صادر کرده است.
ميرلاشاري بيان کرد: همچنين در اين مدت 25 مورد صدور و يا تمديد پروانه بهداشتي بهره برداري کارخانجات، مسئولان فني بهداشتي، پروانه بهداشتي توليد، خودروهاي حمل و مراکز عرضه صورت گرفته است.
وي افزود: واحد آبزيان نيز وظيفه کنترل و نظارت بهداشتي لارو ريزي 125 ميليون قطعه در 27 مزرعه در پهنه اي به وسعت 617 هکتار از مزارع پرورش ميگوي گواتر و ذخيره سازي300 هزار قطعه بچه ماهي در مزارع پرورش ماهي در قفس را نيز بر عهده داشته است.
رئيس اداره دامپزشکي چابهار تصريح کرد: آزمايشگاه اين اداره در جهت تاييد سلامت و رديابي انواع بيماري هاي دام، طيور و بويژه آبزيان و کنترل کيفي فرآورده هاي خام دامي چهار هزار و 322 مورد آزمايش بر روي نمونه هاي دريافتي انجام داده است.
ميرلاشاري ادامه داد: هم اينک پروژه آزمايشگاه تخصصي کنترل کيفي اداره دامپزشکي چابهار با تجهيزات مدرن و بروز با اعتبار 15 ميليارد ريال در اين شهرستان در حال ساخت است که پس از تکميل و بهره برداري اين آزمايشگاه گامي بزرگ در راستاي تسهيل صادرات و کنترل کيفي و بهداشتي محصولات شيلاتي و ساير فرآورده هاي خام دامي برداشته خواهد شد.
3043**3213**6081
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۶۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد