Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، بانک جهانی (بانک بین‌المللی توسعه و ترمیم) امروز (یکشنبه) اعلام کرد مبلغ یک میلیارد دلار در قالب وام به دولت اندونزی کمک خواهد کرد تا بتواند این کشور را که در پی وقوع زلزله و سونامی مرگبار خسارت زیادی به آن وارد شد، بازسازی کند.

«کریستینا جورجیوا»، مدیر اجرایی بانک جهانی روز جمعه از شهر «پالو» که در تاریخ 28 سپتامبر به علت وقوع زلزله‌ای به بزرگی 7.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 ریشتر ویران شد، بازدید کرد. بیش از 2000 نفر در شهر پالو و اطراف آن در نتیجه این حادثه طبیعی کشته شدند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که در جزیره لامبوک در ماه های ژوئیه و اوت بیش از 500 نفر در نتیجه چندین زلزله کشته شده‌اند.

بانک جهانی اعلام کرد: «گزارش اولیه این سازمان نشان می‌دهد که خسارت های وارد شده به زیرساخت‌ها، املاک مسکونی و غیرمسکونی در سولاوسی حدود 531 دلار تخمین زده شده است. در این گزارش تلفات جانی، زمین‌های از دست رفته و آسیب وارد شده به اقتصاد کشور محاسبه نشده است.

این بسته کمک مالی شامل پرداخت نقدی از 6 ماه تا یک سال به 150 هزار خانواده‌ای که بیش از بقیه تحت تأثیر این زلزله و سونامی قرار گرفته‌اند، هم می شود.

حدود سه هفته پیش زمین لرزه‌ای به بزرگی هفت و نیم ریشتر جزیره سولاوسی اندونزی را لرزاند. این زلزله سپس منجر به وقوع سونامی در این جزیره شد. آخرین آمارها حاکی از آن است که تعداد کشته شدگان این سونامی و زلزله مرگبار در اندونزی به بیش از 2000 نفر رسیده و همچنین هزاران نفر ناپدید شده‌اند. نیروهای امداد اعلام کرده‌اند ممکن است بیش از 5000 نفر از ناپدید شدگان هرگز پیدا نشوند. حدود 90000 نفر هم در نتیجه این سونامی آواره شده‌اند.

مقامات دولت اندونزی پیشتر اعلام کرده اند ممکن است فراهم کردن مکانهای اقامت دائم برای آوارگان حدود دو سال زمان ببرد.

اندونزی یک کشور زلزله‌خیز است و تاکنون بارها زلزله‌های مخرب و مرگبار در این کشور رخ داده است. در دسامبر سال 2004 زلزله ای به بزرگی 9.1 ریشتر در جزیره سوماترا رخ داد که 220 هزار کشته در این منطقه برجای گذاشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث طبیعی حوادث بین الملل آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۶۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی

آفتاب‌‌نیوز :

آمار رسمی از سوی نهادهای بهداشتی این کشور نشان می‌دهد میزان بستری شدن کودکان و نوجوانان زیر ۲۰ سال طی چهار سال اخیر ۷۳۳ درصد افزایش داشته و این آمار شامل کودکان زیر پنج سال نیز می‌شود.

پزشکان تاکید دارند مصرف سیگارهای الکترونیکی در بین کودکان و نوجوانان زیر ۲۰ سال طی سال‌های اخیر موجب بیمار شدن و حتی بستری شدن آنها می‌شود.

در سال گذشته ۵۰ مورد بستری در بیمارستان‌ها به دلیل اختلالات مربوط به مصرف سیگارهای الکترونیکی وجود داشته که ۱۱ نفر از افراد تحت درمان چهار سال یا کمتر سن داشتند.

با این حال در سال ۲۰۲۰ میلادی هیچ کودک پیش دبستانی به دلیل استفاده از سیگار الکترونیکی تحت درمان بیمارستانی قرار نگرفت و شش کودک به کمک پزشکی نیاز داشتند.

در ارقام سازمان خدمات ملی بهداشت انگلیس (NHS)، کل پذیرش همه افراد - کودکان و بزرگسالان - برای چنین اختلالاتی در چهار سال از سال ۲۰۲۰ تا کنون ۲۷۶ درصد افزایش یافته است.

آمارها نشان می‌دهد پذیرش کودکان در بیمارستان‌ها، شش درصد از کل پذیرش‌ها در سال ۲۰۲۰ را تشکیل می‌داد.

با این حال در سال گذشته ۱۴ درصد از ۳۶۵ مورد بستری در بیمارستان‌ها به دلیل عوارض سیگارهای الکترونیکی مربوط به بیماران ۱۹ ساله و کمتر بوده است.

همچنین بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ میلادی ۷۳۳ درصد افزایش در تعداد کل کودکانی که به دلیل اختلالات مربوط به سیگارهای الکترونیکی به بیمارستان مراجعه می‌کنند، مشاهده شده است.

کارشناسان می گویند افزایش مصرف استعمال دخانیات کودکان به دلیل طعم های جذاب آن‌ها و تصمیم دولت انگلیس برای اجازه دادن به استعمال سیگار رایگان برای همه است.

به گزارش «نیویورک پست»، همچنین متخصصان هشدار می‌دهند کودکانی که بیشتر از سیگارهای الکترونیکی استفاده می‌کنند، بیشتر احتمال دارد که به سمت مصرف تنباکو نیز بروند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده است در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند. من از کشورها می‌خواهم که برای محافظت از شهروندان خود، اقدامات سخت‌گیرانه‌ای برای جلوگیری از مصرف سیگارهای الکترونیکی به کار بگیرند به ویژه برای فرزندان و جوانانشان.

سیگارهای الکترونیکی حاوی نیکوتین و بسیار اعتیادآور هستند که برای سلامتی بسیار مضر است. در ابتدای عرضه این محصولات، اثرات طولانی مدت مصرف آنها به‌ طور کامل شناخته شده نبود اما حالا ثابت شده که این محصولات دخانی، باعث تولید مواد سمی در بدن می‌شوند که برخی از این مواد سمی سرطان‌زا هستند و برخی دیگر از آنها خطر ابتلا به اختلالات قلبی و ریوی را افزایش می‌دهند.

مصرف سیگارهای الکترونیکی همچنین می‌تواند بر رشد مغز تأثیر سوء بگذارد و منجر به اختلالات یادگیری در جوانان شود. قرار گرفتن جنین در معرض دود حاصل از استفاده از سیگارهای الکترونیکی هم می‌تواند بر رشد جنین در زنان باردار تأثیر منفی بگذارد.

در عین حال مطالعات جدید نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض تبلیغات سیگارهای الکترونیکی در رسانه‌های اجتماعی هرچند هم که کوتاه باشد، تمایل به استفاده از این محصولات و همچنین ایجاد نگرش مثبتِ کاذب نسبت به استفاده از این محصولات را افزایش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • ۷۱ هزار واحد مسکونی در استان قم درحال ساخت است
  • پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به حدود ۵ میلیون دلار رسید
  • پرتاب اوت های دقیق و دیدنی پراتاما آرهان، بازیکن جوان تیم ملی اندونزی / فیلم
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • نیاز ۲ میلیارد دلاری برای کمک‌های غذایی به افغانستان
  • کوچ ملی‌پوش والیبال ایران به اندونزی!
  • برای مقابله با وقوع سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری وجود ندارد