Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-در پی انتشار خبری به نقل از ایرنا در خصوص شیوه تعیین نرخ ارز، علی مختاری ، مدیر سایت بازار 360 توضیحاتی را به خبرانلاین ارائه کرده است که در پی می‌آید.

در تاریخ 19 مهرماه ۱۳۹۷ زیر عنوان "نرخ ارز را این ۴ سایت خارج‌نشین بالا و پایین می‌کنند" در رسانه تحت کنترل شما منتشر شده است که در آن اتهام کنترل بازار ارز از طریق سایت bazar360.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

com را به اینجانب علی مختاری و شرکت تحت مدیریت من وارد کرده‌است. از سوی دیگر نام من در کنار سه نام دیگر مطرح شده و تلاش شده القا شود که بین این افراد ارتباطی هست حال انکه من هیچ شناخت، آشنایی یا نسبتی با انان ندارم.

سایت بازار۳۶۰ تنها یک نرم افزار و ربات خودکار است که در سال ۱۳۹۳ توسط یک جوان خلاق ایرانی نوشته شده و دارای شماره ثبت نزد مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال به شماره شامد 1-2-689777-63-5-37164 است. این سایت مدت ها پیش از بحران ارزی و با هدف اطلاع رسانی صحیح تر به کار گرفته شده و قیمت ارز را از منابع و سایت های قانونی (سایت سنا و سایت های رسمی صرافی های مجاز) جمع اوری کرده و در جدولی اعلام می کرده است. این سایت هیچ نقشی در تعیین قیمت نداشته و ندارد. پس از بحران ارزی این نرم افزار عملا تنها از سایت قانونی سنا اطلاعات می گیرد و منعکس می کند. این نرم افزار خودکار است و کسی انرا کنترل نمی کند. 

به صراحت اعلام می کنم که من و مجموعه تحت کنترل من هیچ فعالیت ارزی نداشته و نداریم و مانند دیگر هموطنان شریف هیچ نفعی در افزایش قیمت ارز نداریم. تولید محتوا و فعالیتهای فرهنگی و رسانه ای جهت حفظ ارتباط حقوقی، فرهنگی و اجتماعی هموطنان مقیم خارج با ایران عزیز فعالیت اصلی مجموعه پرنیان است.
در راستای تنویر افکار عمومی و همچنین رعایت قانون و اصول حرفه ای کار رسانه لطفا در اولین فرصت این تکذیبیه در همان رسانه منتشر شود.
بدیهی است حق پیگیری حقوقی در این زمینه را برای خود محفوظ می دانم.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از مدت‌ها بحث و گفت‌وگو برای واگذاری سهام دو باشگاه ورزشی بزرگ تهران، اواخر فرودین امسال سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

در همین راستا مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت؛ اگرچه واگذاری این باشگاه چندان به فرآیند واقعی خصوصی سازی شبیه نبود و بیشتر به نظر می رسید که آن‌ها صاحبان فرمایشی جدیدی یافته اند؛ اما به هر جهت در این مزایده هلدینگ بزرگ خلیج فارس ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال را خریداری کرد و کنسرسیوم بانکی، صاحب سهام پرسپولیس شد.

واگذاری سرخابی‌ها تأثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد

برای بررسی تأثیر این واگذاری بر این دو باشگاه و بازار سرمایه، حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه درباره فروش دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به صاحبان جدید آنها در بورس به خبرنگار آنا گفت: واگذاری سرخابی‌ها تاثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد؛ اما خریداران آنها که از شرکت‌های بورسی می‌توانند دوران جدیدی از نظر شفافیت در پیش بگیرند.

وی ادامه داد: این باشگاه‌ها اگرچه بورسی هستند؛ اما شفافیت لازم و افشای اطلاعاتی که در مقررات بورسی هستند را رعایت نکرده اند. به همین دلیل اگر ساختار مدیریتی این باشگاه‌ها بتوانند دستخوش تغییرات مثبت شوند و بر اساس دستورالعمل‌های تیمداری اداره شوند و سیاسی‌کاری از آنها حذف شود، ممکن است که اتفاقات خوبی برای این دو باشگاه و مالکان جدید آنها رخ دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: از جمله مهترین تغییراتی که می‌تواند در روند این دو باشگاه تغییرات مثبتی را پدید آورد، این است که نسبت به دریافت حق پخش بازی‌های این دو تیم اقدام شود. همچنین لازم است که مدیران این تیم‌ها رایزنی‌های لازم برای دریافت حق اتخاذ مستقیم تصمیمات اقتصادی را پیگیری کنند.

مانور‌های مدیریتی دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج می‌کند

وی تصریح کرد: با انجام این نوع مانور‌های مدیریتی می‌توان این دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج کرد. شایان ذکر است که شرکت‌هایی که این دو باشگاه را خریداری کرده اند از نظر توانایی مالی و نیروی انسانی متخصص در شرایطی هستند که می‌توانند وضعیت تأمین سرمایه پولی و نیاز کادر مدیریتی ماهر در این مجموعه‌ها را برطرف کنند؛ از این رو تحول این دو باشگاه کاملاً در دسترس است.

میرمعینی گفت: باید دید که دست مدیران شرکت‌های جدیدی که صاحب این دو باشگاه شده اند تا چه حد در بنگاهداری باز است؛ در غیر این صورت تحول خاصی را در شرایط و درآمد و ارزش سهام این دو باشگاه نخواهیم دید؛ البته طبیعی است که از طرف مالکان جدید با توجه به این‌که بخشی از منابع آنها برای این خرید صرف شده، دخالت‌های ساختاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: این دو باشگاه حالا مالکان پولداری دارند که اگر بتوانند مدیریت مناسبی را اعمال کنند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. حالا فقط می‌توان یک دوره منتظر ماند تا ببینیم مالکان جدید از نظر مدیریت باشگاه و مدیریت مالی چه می‌کنند. مدیر استراتژیک و مدیر مالی مناسب در بدنه مالکان این باشگاه‌ها هست، اما این‌که چقدر دست آنها برای ایجاد تغییر باز باشد، هنوز محل سؤال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • سیل توصیف از گل شهاب: وحشیانه، غیرمعقول و تاریخی!
  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • سفر مدیر سیا به مصر با دستورکار آتش‌بس در غزه
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت