Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضرت امام رضا(ع) در کتاب طب الرضا به چگونگی پیشگیری از ابتلا به برخی از بیماری ها پرداخته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی قدس آنلاین، حضرت علی بن موسی الرضا(ع( در رساله ذهبیه فرموده اند: کسی که میخواهد از درد مثانه در امان باشد، هرگز ادرار خود را نگه ندارد حتی اگر بر روی اسب(شرایط سخت) باشد.

اگر می خواهید به شکم درد مبتلا نشوید در بین غذا از خوردن آب پرهیز کنید چرا که نوشیدن آب در میان غذا، رطوبت بدن را زیاد و معده و روده را ضعیف می کند و رگهای بدن نمی‌توانند بهره خود را از غذا بگیرند که همین امر باعث تحلیل رفتن غذا در معده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای درامان ماندن از درد بواسیر هر شب مقدار هفت دانه خرما را با کمی کره گاو میل کنید.

برای داشتن حافظه قوی صبح ها ناشتایی هفت مثقال انگور خشک شده و مویز میل کنید.

کسانی که به نیروی حفظیات بیشتری احتیاج دارند هر روز سه قطعه زنجبیل که با عسل مربا شده را بخورند و با غذای خود مقداری خردل مصرف کنند.

برای تقویت عقل و هوش هر روز سه دانه هلیله را با نبات بکوبید و میل کنید.

در کتاب طب الرضا، ثامن الحجج (ع) توصیه کرده اند که برای جلوگیری از زرد شدن و سالم ماندن هر چه بیشتر ناخن ها در روز پنجشنبه اقدام به کوتاه کردن ناخن ها کنید و روز دیگری را برای این کار اختصاص ندهید.

بیشتر بخوانید: مزایا و فواید استحمام از نظر امام رضا(ع)

برای جلوگیری از ابتلا به گوش درد شب ها هنگام خوابیدن مقداری پنبه در گوش خود قرار دهید و در زمستان برای جلوگیری از سرماخوردگی هر روز سه لقمه عسل بخورید.

بوئیدن گل نرگس را در زمستان فراموش نکنید چرا که استشمام آن سرماخوردگی را برطرف می کند همچنین بوئیدن سیاه دانه سرما خوردگی را از بین می برد و کسانی که در تابستان سرما می خورند هر روز یک خیار بخورند و از نشستن در آفتاب خودداری کنند.

برای جلوگیری از بیماری یرقان(زردی) هنگام تابستان در اولین لحظه که در اتاقی را باز کردید سریعا وارد اتاق نشوید و در زمستان به سرعت از در خارج نشوید.

برای جلوگیری از فاسد شدن دندان ها قبل از خوردن غذای شیرین یک لقمه نان بخورید و برای خاموش کردن آتش صفرا هر روز مقداری از غذاهایی که سرد و رطوبتی است بخورید؛ به بدن خود استراحت داده، از هوای خنک استفاده کرده و به صورت کسانی که علاقه دارید بسیار نگاه کنید.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیماری زمستان سرماخوردگی طب الرضا یرقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۷۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید