Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

معاون فنی و زیربنایی راه‌آهن به لزوم در نظر گرفتن رویکرد اجتماعی و توسعه تبادل فرهنگی در سیاست‌گذاری‌ها و تدوین آیین‌نامه ایستگاه‌های آینده تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، مازیار یزدانی در نشست سازمان‌دهی هفتمین کنفرانس جهانی ایستگاه‌های آینده اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها گفت: لازم است تغییر نگرشی اساسی نسبت به حمل‌ونقل ریلی و نقش ایستگاه‌ها در افزایش همبستگی فرهنگی بین ملل مختلف اتخاذ شود  و از نگاه صرفا اقتصادی جهت تبادل کالا اجتناب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او غفلت از رویکردهای اجتماعی را از مشکلات امروزی جوامع بشری عنوان کرد و گفت: علاوه بر افزایش کیفیت خدمات نقل‌وانتقال کالا و خدمات در حمل‌ونقل ریلی  باید نگرشی اجتماعی و فرهنگی به‌مقوله ایستگاه‌ها داشت و این مهم را در سیاست‌گذاری‌ها و تدوین آیین‌نامه مربوطه تحت عنوان ایستگاه‌های آینده (next stations) لحاظ کرد.

این مقام مسئول در شرکت راه‌آهن گفت: هم‌زیستی فرهنگی و سرعت تبادل در تجارت  به‌عنوان دو مقوله‌ای که برای توسعه جوامع بشری نیاز است.

یزدانی به نقش ایران به‌عنوان پل ارتباطی شرق و غرب  تاکید کرد و گفت: موقعیتی استراتژیک کشو ازنظر جغرافیایی و منابع غنی طبیعی، ظرفیتی عظیم برای گردشگری به‌ویژه بر مسیر ریلی را به وجود آورده است.

او ادامه داد: ایران با دارا بودن گنجینه دانش و فرهنگ از گذشته دور تاکنون، نیروهای فنی و تخصصی بالقوه برای علوم مهندسی داشته که این امر با توجه به‌ضرورت توسعه حمل‌ونقل ریلی، می‌تواند ایران را با تحولات روز صنعت ریلی و استانداردهای بین‌المللی همگام سازد.

 معاون فنی و زیر بنایی راه‌آهن گفت: اگر تصویری از یک روز ایستگاه را تصور کنیم افرادی را با فرهنگ‌ها و آداب‌ورسوم مختلف و در شرایط متفاوت می‌بینیم که در تعامل با یکدیگر هستند.

یزدانی افزود: ایستگاه‌ها را می‌توان مدرسه انتقال آموزه‌ها و تجربیات سازنده و مخرب و مدیران ایستگاه‌ها را راهبرانی برای هدایت مسافران به‌سوی مقصد دانست.

او تاکید کرد: مدیران با برنامه‌ریزی و فرهنگ‌سازی مناسب مسیر حرکت مسافران را هدفمند و هموارساخته و با بهره‌گیری از فنّاوری و ابزارهای مناسب در رفع نیاز کلیه گروه‌های مشتری، رفاه آن‌ها را فراهم می‌کند.

معاون فنی و زیر بنایی راه‌آهن  افزود: ازاین‌رو از همه مدیران حاضر تقاضا دارم که رویکرد اجتماعی و توسعه تبادل فرهنگی در فضای ایستگاه‌های آینده را در اولویت‌های اصلی کنفرانس مدنظر داشته باشند.

یزدانی ادامه داد: امروز چرخه عظیم مالی کشورها که به‌طور غیرمستقیم حول محور صنعت گردشگری می‌چرخد به همین خاطر توجه به ایستگاه‌های آینده از مولفه‌های مهم موفقیت و پیشرفت راه‌آهن‌ها هستند. چراکه ایستگاه‌ها مامنی برای عبور زندگی اجتماعی مردم هستند.

او از حمایت و همکاری اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها (UIC) برای واگذاری میزبانی هفتمین کنفرانس ایستگاه‌های آینده به راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تشکر کرد و از میزبانی اجلاس گروه مدیران ایستگاه (SMGG) ابراز خرسندی کرد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایستگاه راه آهن ایستگاه های آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۷۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتیجه دور دوم انتخابات نقش موثر در کارآمدی مجلس آینده دارد

«پرویز سروری» عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: تعیین تکلیف ۱۵ درصد نمایندگان مجلس دوازدهم به دور دوم موکول شده که عددی تعیین‌کننده است؛ طبیعتاً نتیجه انتخابات در دور دوم، می‌تواند نقش مؤثری در کارآمدی یا ناکارآمدی مجلس آینده ایفا کند.

وی ادامه داد: گروه‌ها و جریانات مختلف سیاسی که در مجلس آینده حضور دارند، برای تکمیل ظرفیت‌شان از فرصت دور دوم حتماً استفاده خواهند کرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مجلس دوازدهم متفاوت با مجلس‌های گذشته خواهد بود، افزود: در این مجلس رقابت‌های درون‌گفتمانی حضور و بروز خواهد داشت که البته این مساله می‌تواند، هم تهدید و هم فرصت باشد؛ اگر رقابت‌های زمان انتخابات به داخل مجلس منتقل شود، قطعاً مضر و خطرناک خواهد بود.

سروری افزود: با توجه به اینکه در دور دوم انتخابات مجلس، عموماً مردم با رأی پایین‌تری شرکت می‌کنند، فکر می‌کنم که صداوسیما و احزاب و گروه‌ها می‌توانند در گرم‌کردن فضای انتخاباتی و افزایش مشارکت مؤثر باشند.

وی با اشاره به اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: دغدغه و اولویت مجلس آینده باید دغدغه و اولویت مردم باشد؛ امروز چند موضوع از جمله اقتصاد، اشتغال، معیشت، ازدواج و… برای مردم اهمیت دارد و لذا اولویت مجلس آینده باید پرداختن به آن‌ها باشد؛ مجلس برای تحقق شعار سال و حل مشکلات اقتصادی باید پیش‌قراول باشد.

فعال سیاسی تصریح کرد: موضوع امنیت هم با توجه به اتفاقاتی که در منطقه می‌افتد قابل توجه است و مجلس باید در موضوع تقویت بنیه دفاعی کشور توجه بیشتری داشته باشد چراکه ایران در کانون توطئه‌های جدی قرار دارد؛ البته طعم شیرین اقتدار را در عملیات «وعده صادق» دیدیم و مشخص شد قدرت ملی چقدر می‌تواند در ایجاد صلح و آرامش در کشور مؤثر باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6083374 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • رشد ۱۰۷ درصدی تناژ بارگیری محمولات در راه آهن فارس
  • استقلال رنگ و بوی تازه می‌گیرد؟!
  • پرونده قضایی ۸ مهر زاهدان در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • پرونده قضائی «هشت مهر» در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • مسعود پزشکیان: امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ بدسلیقگی‌‌ها در اجرای برخی سیاست‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد/ با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ی عکس خواهد داد
  • حمل ریلی شمش از فولاد پاسارگاد به بلغارستان برای نخستین بار در راه آهن فارس
  • محتواهای رضوی با یک سامانه در اختیار هنرمندان قرار می‌گیرد
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • نتیجه دور دوم انتخابات نقش موثر در کارآمدی مجلس آینده دارد