Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، این کارگاه آموزشی در ادامه تشکیل کارگروه توسعه پایدار بر اساس نظام‌نامه EHSS، با حضور نمایندگانی از معاونت‌های تخصصی ستاد وزارت نیرو و شرکت‌های مادر تخصصی (توانیر، مهندسی آب و فاضلاب کشور، مدیریت منابع آب ایران، تولید نیروی برق حرارتی) در ساختمان ستادی این وزارتخانه تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف از برگزاری این کارگاه، ارائه و آموزش روش پیشنهادی جهت پیاده‌سازی اهداف توسعه پایدار در ایران به منظور یکپارچه‌سازی نظام گفتمان میان دو صنعت آب و برق، آماده سازی جهت ارائه دیدگاه درهم تنیدگی (NEXUS) و همچنین ایجاد گفتمان مبتنی بر مفاهیم توسه پایدار در سطح بین‌المللی است.
در این کارگاه، آموزش روش کار برای پیاده‌سازی در سطح حوزه‌های تخصصی به منظور انطباق دقیق و معنادار میان اولویت‌های ملی و اهداف توسعه پایدار بین‌المللی، در دستور کار این دوره آموزشی قرار گرفت تا نقاط همپوشانی و همچنین نقاط اختلاف در موضوعات مشخص شود. این طرح بر مبنای فعالیت‌های صورت گرفته در دفتر توسعه پایدار شرکت آب و فاضلاب استان تهران و آماده‌سازی یک روش نظام مند، گام‌بندی شده و روش‌شناسی یکپارچه که پیشتر مورد تأیید این وزارتخانه و همچنین کمیته ملی توسعه پایدار قرارگرفته بود، انجام شد.
همچنین حاضران در این کارگاه تلاش بر این بوده تا به‌منظور ایجاد گفتمان و روش کار واحد در سطوح شرکت‌های آب و برق، مبحث درهم تنیدگی (NEXUS) و ارتباط میان دو صنعت آب و انرژی مشخص کرده و همچنین ارتباط آن‌ها با سایر موضوعات مانند فقر (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)، سلامت (وزارت بهداشت)، آموزش (وزارت آموزش و پرورش)، شهرسازی (وزارت راه و شهرسازی) و ... مشخص شود.
حاضران در این کارگاه در ارتباط با این موضوع که در عمل، این کار می‌تواند حوزه ذی‌نفعان را در سطح تصمیم‌گیری شناسایی کرده و مقدمات مذاکرات و پیگیری مطالبات و همچنین بسترسازی تعاملات را فراهم سازد مباحثی را مطرح کردند.
این کارگاه علاوه بر آشنا نمودن شرکت‌های تابعه با مبحث توسعه پایدار و حوزه ذینفعان، فازهای بعدی کار می‌تواند منجر به ارائه استراتژی، اقدامات و برنامه‌ها در سطوح شرکت‌های زیرمجموعه شود تا اطمینان از اثربخشی اهداف از پیش تعیین شده میسر شود.
در این کارگاه بهرام طاهری، در خصوص لزوم پیاده سازی متدولوژیکال و همچنین خواسته‌های بین‌المللی در این خصوص سخنرانی کرد.
در ادامه هدایت فهمی، معاون مدیر کل دفتر برنامه ریزی کلان آب و آبفا نکاتی ارزشمندی را در خصوص دغدغه‌ها و توجه ویژه به ظرفیت‌ها و ضرورت‌های کنونی و آینده بیان کرد.
داود نورمحمدی، رئیس کارگروه توسعه پایدار نیز چالش‌های اجرایی پیش رو در نیل به اهداف توسعه پایدار در شرکت‌های زیر مجموعه را بیان نمودند.
در بخش دوم این کارگاه آموزشی فرزاد پیاده، دبیر کارگروه توسعه پایدار ابتدا تاریخچه تحلیلی توسعه پایدار و چگونگی روند شکل گیری تفکر توسعه پایدار را در ابعاد بین‌المللی ذکر کرده و پس از آن نیازمندی و ضرورت پیاده سازی الگوی ایرانی توسعه پایدار مبتنی بر تطبیق اولویت‌های ملی با دغدغه‌های بین المللی را تشریح کردند.

انتهای پیام/

169 / 161 وزارت نیرو کارگاه آموزشی آب وبرق توسعه پایدار انرژی وزارت تعاون

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت نیرو کارگاه آموزشی آب وبرق توسعه پایدار انرژی وزارت تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی

به گزارش همشهری آنلاین، زارع‌پور در صفحه خود در یک شبکه اجتماعی بومی نوشت: «خلیج‌فارس، دریایی استراتژیک و راهبردی در دنیای ارتباطات و فناوری اطلاعات است. سال گذشته با همت متخصصین کشور و با دانش بومی، جزایر سه‌گانه همیشه ایرانی خلیج‌فارس از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند تا زیرساخت لازم برای ارائه ارتباطات پایدار و پرسرعت به هموطنان عزیز ساکن جزایر فراهم شود.»

وزیر ارتباطات در پایان پیام خود از هشتگ خلیج فارس هم استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:

زارع پور: وزارت ارتباطات مسئول فیلترینگ نیست کد خبر 848142 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات خلیج فارس تکنولوژی (فناوری) اینترنت

دیگر خبرها

  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه