Web Analytics Made Easy - Statcounter

مديرعامل گروه خودروسازي سايپا گفت: باتلاش قطعه‌سازان داخلي و همكاري گروه خودروسازي سايپا، قطعه ECU خودرو داخلي‌سازي شد. آفتاب‌‌نیوز : محسن جهرودي در بازديد از شركت سازه‌گستر سايپا با اشاره به ضرورت توجه به توسعه داخلي‌سازي قطعات خودرو در دوران تحريم‌ها افزود: در صورتي كه صنعت خودروسازي ايران بتواند در برابر تحريم‌هاي فعلي ايستادگي كرده و از ظرفيت‌هاي خود به‌خوبي استفاده كند، در آينده اين صنعت بسيار قوي‌تر و پوياتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته جهرودي قطعه ECU خودرو كه برخوردار از فناوري بسيار پيشرفته‌اي است و صنعت خودروسازي ايران براي تأمين آن، همواره به بازارهاي خارجي وابسته بوده، با كمك و همكاري گروه خودروسازي سايپا داخلي‌سازي شده كه با اين امر، يك تحول مهم در اين صنعت شكل خواهد گرفت.
وي كه از بخش‌هاي تأمين قطعات، بررسي كيفيت و ارتباطات سازه‌گستر بازديد مي كرد، ادامه داد: توانمندسازي قطعه‌سازان داخلي و كمك به توليد قطعات داراي فناوري پيشرفته، صنعت خودروسازي ايران را از منابع خارجي بي نياز كرده و موجب رشد و شكوفايي در داخل خواهد شد.
مديرعامل گروه خودروسازي سايپا تأكيد كرد: توليد قطعه مهم و پيچيده ECU دروازه ورود به ميدان توليد ساير قطعات پيشرفته در داخل است و مي‌تواند ما را مبدل به يك كشور داراي فناوري توسعه يافته در صنعت قطعه‌سازي كند.
جهرودي به فراخوان دعوت از نخبگان و صاحبان ايده‌هاي جديد در امر توليد قطعات توسط گروه خودروسازي سايپا اشاره كرد و گفت: با اين كار زمينه شناسايي ايده‌ها و نوآوري‌ها در عرصه قطعه‌سازي و خودروسازي را فراهم كرده‌ايم و قصد داريم با استفاده از همين ظرفيت‌هاي داخلي و بدون نگاه به خارج، نياز صنايع خود را تأمين كنيم.
وي در پايان گفت: با دوري از سياسي‌كاري و پرهيز از فضاي متأثر از حاشيه‌ها، رشد صنعت خودروسازي و قطعه‌سازي را دنبال مي‌كنيم تا از اين طريق هم دانش توليد در كشور توسعه يابد و هم كسب و كار درون‌سازماني به جايگاه مدنظر خود برسد.
منبع: سايپانيوز کد خبر: ۵۵۰۸۵۴ تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۷۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد