Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان با بیان اینکه فرهنگ سازی برای افراد در بخش های مختلف در سنین بالا اندکی دشوار است، گفت: مهمترین کار برای ارتقای فرهنگ کتابخوانی، سرمایه گذاری در بخش کودک و نوجوان و سنین پایه و هدایت آنان به این سمت است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد عبدالملکی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به راحتی می توان کودکان و افراد کم سن و سال را با کتاب مانوس و به سمت کتابخوانی هدایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه فرهنگ سازی در حوزه کودک و نوجوان تاثیر بسیار زیادی در توسعه کتابخوانی جامعه دارد، افزود: کتابخانه های عمومی کشور و به تبع آن کردستان در این راستا سرمایه گذاری های خوبی در بخش کودک و نوجوان انجام داده و توجه خاصی به این بخش از جامعه دارند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان یادآور شد: این نهاد برای اولین بار در هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب سنندج غرفه مستقلی دارد و اقدام به برپایی برنامه هایی مانند نشست نقد کتاب و آموزش قصه گویی برای بانوان می کند.
وی از اختصاص 600 میلیون ریال اعتبار توسط نهاد کتابخانه های کشور به کتابخانه های عمومی کردستان برای خرید کتاب از این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: با احتساب تخفیف های مصوب در نمایشگاه، پیش بینی می شود ما در این نمایشگاه بیش از 900 میلیون ریال کتاب خریداری کنیم.
عبدالملکی با اشاره به اینکه غرفه نهاد کتابخانه های عمومی استان در این نمایشگاه اقدام به ثبت نام و عضویت رایگان شهروندان نیز می کند، اضافه کرد: تاکنون حدود 600 نفر به عضویت رایگان کتابخانه ها در آمده و برای آنان کارت عضویت صادر شده است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان استقبال مردم را از نمایشگاه بین المللی سنندج بسیار خوب دانست و افزود: علاقمندان به کتاب با حضور گرم خود در نمایشگاه نشان دادند فضای مجازی تاثیری در علاقه و توجه آنان به کتاب نداشته است.
عبدالملکی اظهار داشت: از آنجایی که یکی از شاخص های توسعه در هر جامعه وجود فرهنگ کتابخوانی، تعداد کتابفروشی ها و میزان خرید کتاب است بنابراین باید همه نهادها بویژه رسانه ها و صدا و سیما برای ارتقای این فرهنگ در جامعه بیش از پیش تلاش کنند.
به گزارش ایرنا، هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب از ١٨ تا ٢٣ مهر ٩٧ در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی شهر سنندج دایر است.
٦٣٦ ناشر برای شرکت در این دوره از نمایشگاه کتاب در کردستان ثبت نام کردند و کتاب های خود را در ٢٣٠ غرفه به نمایش گذاشته اند، غرفه ها شامل ٢٠٥ مورد ویژه ناشران خارج از استان و ٢٥ غرفه برای ناشران استانی است.
٤١٢ ناشر داخلی و خارجی در این نمایشگاه حضور دارند، این دوره از نمایشگاه کتاب با شرکت ٣٦٢ ناشر و نمایندگی داخلی شامل ١٩٥ ناشر مستقل، ١٥٧ ناشر نمایندگی، ١٠ ناشر استانی و ٥٢ ناشر لاتین بر پا شده است.
کتاب های این نمایشگاه با حداقل ٣٠ درصد تخفیف شامل ٢٠ درصد از طریق بن های خرید کتاب و تخفیف ١٠ درصدی ناشران به علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی عرضه می شود.
7355/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي نمايشگاه كتاب كودك و نوجوان فرهنگ كتابخواني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۷۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در استان همدان هم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۴۴ اقدام به راه اندازی کتابخانه‌ سیار کرده که اکنون به ۳ اکیپ رسیده است.

با یک گروه کتابخانه‌ سیار همراه شدیم و به روستای طاس تپه‌ کبودراهنگ رفتیم و برنامه‌ها را از نزدیک دیدیم.

میلاد عربی، مدیر مدرسه بویاقچی گفت: این مدرسه‌ ابتدایی دارای ۴۲ دانش آموز دختر و پسر در ۶ پایه است و دانش آموزان برای دبیرستان به روستا‌های اطراف یا کبودراهنگ می‌روند، روستا کتابخانه یا مرکز فرهنگی ندارد و تنها یک کتابخانه‌ کوچک در مدرسه ایجاد کرده ایم.

احمد عسگری، مربی سیار روستایی کانون هم که برنامه‌های آموزشی و سرگرم کننده مانند اجرای شعر و سرود، نمایش، استفاده از گل سفال برای بچه‌ها اجرا می‌کند، گفت: نزدیک به ۳۰ سال است این فعالیت را انجام می‌دهم و در تمام مناطق استان که بدون کتابخانه و مرکز کانون هستند با هدف مهارت افزایی، و ترویج فرهنگ کتابخوانی برای بچه‌ها برنامه اجرا می‌کنم.

محمدرضا کرمی، مربی نجوم کانون که یک تلسکوپ را با خود به این مدرسه آورده بود هم گفت: با استفاده از فیلتر مخصوص اجازه می‌دهیم بچه‌ها خورشید را نگاه کنند و توضیحاتی درباره‌ آسمان، مختصات ستارگان و زمین، موقعیت ما در جهان و اطلاعات عمومی به دانش آموزان می‌دهیم به این ترتیب تشویق می‌شوند پرسش‌هایی که در ذهنشان ایجاد می‌شود مطرح کنند.

دانش آموزان خوشحال و راضی از سپری کردن یک روز به یاد ماندنی ماشین را بدرقه کردند.

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند