Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی ،معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی گفت: 300 میلیارد ریال برای اصلاح و بهبود وضعیت محورهای مواصلاتی شهرهای میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در جنوب آذربایجان غربی تخصیص می یابد.

آقای امینی درحاشیه بازدید از طرح های راهسازی تکاب درجلسه ای که باحضورمسئولین استانی و محلی شهرستان تکاب درمحل بومگردی بخش تخت سلیمان برگزارشد افزوداین میزان اعتبار که برای بهسازی محور میاندوآب - سرچم، اصلاح، تعریض و حذف نقاط حادثه خیز محور مواصلاتی میاندوآب - شاهین دژ و تکاب اختصاص می یابد، برای تخصیص به سازمان برنامه و بودجه ارسال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت طرح اصلاح و بهبود محورهای جنوب آذربایجان غربی علاوه بر حذف نقاط حادثه خیز و خطرناک، تعریض و توسعه ورودی شهرهای میاندوآب شاهین دژ و تکاب شامل اصلاح ابنیه و تکمیل 2 دهنه تونل در محور شاهین دژ - تکاب است که برای اجرای آن 100 میلیارد ریال اختصاص خواهد یافت.
امینی با اشاره به گستردگی محور میاندوآب - شاهین دژ و تکاب ادامه داد: توسعه و آسفالت این محور مواصلاتی در جنوب آذربایجان غربی به طول 147 کیلومتر به 2 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و در شرایط فعلی، تخصیص و تامین آن با مشکلات فراوانی مواجه است.
معاون برنامه ریزی وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: مجریان طرح باید تلاش کنند تا3ونیم کیلومتر از طرح راه سازی در محور جدید شاهین دژ - تکاب تا 2 ماه آینده آماده آسفالت شود و عملیات ساخت 2 دهنه تونل در این محور نیز در اسرع وقت به پایان برسد.
امینی با بیان اینکه پس از زیرسازی و آماده سازی این محور قیر مورد نیاز برای آسفالت جاده تامین خواهد شد، افزود وزارت راه و شهرسازی قیر مورد نیاز برای آسفالت ریزی محورهای روستایی و جاده های گردشگری تکاب را به صورت ویژه تامین می کند.
وی همچنین از آغاز عملیات ساخت و توسعه محور تکاب - دندی تا 2 ماه آینده خبر داد و گفت با توسعه جاده در این محور، مسیر تکاب - دندی از راه فرعی به راه اصلی ارتقا پیدا می کند.
فرماندار تکاب نیز در این بازدید با اشاره وجود 380 کیلومتر راه دسترسی در این شهرستان گفت 85 کیلومتر از جاده های اصلی و 85 کیلومتر از محورهای روستایی تکاب به آسفالت ریزی نیاز دارد.
علی مکرمی افزود از 90 کیلومتر جاده در محور شاهین دژ - تکاب، 35 کیلومتر در حوزه استحفاظی این شهرستان قرار گرفته که 23 کیلومتر آن نیازمند اصلاح و بهسازی است.
وی اظهارکردهمچنین در 13 کیلومتر از محور تکاب - دندی در محدوده تکاب و 19 کیلومتر در محور تکاب - زنجان از مسیر جاده یاسوکند بیجار و 30 کیلومتر از جاده گردشگری تکاب - کرفتو باید طرح روکش آسفالت و آسفالت ریزی اجرا شود.
مکرمی ادامه دادجاده های تکاب به دلیل همجواری با چهار استان آذربایجان شرقی، زنجان، کردستان و شهرهای جنوب آذربایجان غربی، شاهد تردد بیشتری نسبت به سایر شهرهاست و بهبود و توسعه وضعیت جاده های این شهرستان ضروری است.
فرماندار تکاب با بیان اینکه بدون توسعه راه های دسترسی، توسعه در سایر بخش های این شهرستان امکان پذیر نیست، افزودوضعیت نامناسبت جاده ها شاه بیت مشکلات و مطالبه اصلی مردم تکاب به شمار می رود.
مکرمی ابراز امیدواری کرد که وزارت راه و شهرسازی و ادارات کل ذیربط در آذربایجان غربی در تخصیص اعتبار به طرح های راه سازی و توسعه و بهسازی جاده های تکاب نگاه ویژه ای داشته باشند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: معاون وزیر بهسازی میاندواب اذربایجان غربی محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۸۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسفالت ۱۰۵ کیلومتر راه روستایی استان کرمان در سال ۱۴۰۲

تین نیوز

 

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۳۲ کیلومتر راه روستایی در حال احداث داریم، گفت: طی دوسال گذشته حدود ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی احداث و آسفالت شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، علی عبداللهی سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان اظهار کرد: استان کرمان دارای بزرگ ترین شبکه ارتباطی راه و شریانی و دومین شبکه بزرگراهی در سطح کشور است و به دلیل وسعت زیادی که دارد عملکرد آن هم چه در راه های روستایی و چه در راه های آزادراهی و بزرگراه ی بایستی به شکل ویژه ای مورد توجه مسئولین قرار گیرد.

عبداللهی با بیان اینکه بزرگ ترین پروژه های نگهداری کشور را در سطح استان کرمان داریم که سال ها معطل مانده بود به بهره برداری خواهند رسید، گفت: پروژه شهداد- نهبندان به عنوان یکی از پروژه های اصلی و کریدور کشور در دست احداث و بهسازی است، اصلاح و روکش آسفالت کریدور اصلی کشور یعنی مسیر یزد، انار، سیرجان، به سمت بندرعباس یکی از اولویت های این اداره کل است.

وی تصریح کرد: در سال گذشته علاوه بر مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی که در سطح جاده ها در حال خدمت رسانی به مردم و مسافران بودند سه باب نمازخانه بین راهی هم برای رفاه حال مسافران اضافه و مورد بهره برداری قرار گرفت.

عبداللهی خاطرنشان کرد: ساخت حدود ۲۰ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در دستور کار قرار دارد، با پیگیری های این اداره کل به بهره برداری خواهند رسید با توجه به اینکه استان دارای جاده های طولانی و کویری است و رانندگان با رانندگی های طولانی در جاده یکنواخت و بیابانی دچار خستگی بیشتری می شوند نیاز به استراحت و تجدید قوای بیشتری دارند.

وی در ادامه افزود: تمام مجتمع های خدماتی رفاهی- بین راهی از طرف دستگاه های مختلفی بازدید می شوند و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای به عنوان اداره متولی که موافقت اصولی و پروانه بهره برداری داده و هم از سوی اداره بهداشت، شرکت نفت و.... مرتب بازدید می شوند.

عبداللهی به طولانی بودن و گستردگی طول راه ها اشاره کرد و افزود: تمامی محورها تحت نگهداری هستند و بایستی شبکه گسترده راه های استان که بسیار ذی قیمتی است را حفظ کرده چون در بحث اقتصاد استان بسیار حائز اهمیت است.

وی اظهار کرد: یکی از بهترین پروژه هایی که برای شبکه راه ها در سطح استان تعریف شده کریدور است که از سیرجان به بندرعباس به سمت سیرجان-شهربابک، شهربابک-انار و در نهایت به یزد می رسد که کریدور کالای استان محسوب می شود.

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان در خصوص کم عرض بودن و پرتردد بودن برخی از راه های روستایی گفت: بعضی از راه های روستایی استان در گذشته با عملکرد و قابلیت متفاوت راه روستایی آن زمان ساخته شده که صرفاً جهت تردد یک الی دو خودرو و متصل به جاده های اصلی یا مراکز شهری بوده است اما هم اکنون به دلیل وجود برخی از مراکز صنعتی و معدنی عملکرد آنها تغییر کرده است.

وی افزود: تعداد قابل توجهی وسایل نقلیه سنگین و تعداد زیادی در جاده ها تردد می کنند که در هر صورت معادن باید در این زمینه مشارکت داشته باشند تا بتوان این راه ها را ارتقا داده تا جاده های محل عبور بارهای معدنی تحمل بار ترافیکی سنگین را داشته باشد.

عبداللهی در پایان یادآور شد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان به عنوان دستگاه بهره بردار و نگهداری از راه ها این کار را مجدانه پیگیری می کند تا با همکاری اداره کل صمت این مشکل را برطرف کرده و معادنی که از این جاده استفاده می کنند از محل مسئولیت های اجتماعی معادن به بهسازی راه ها کمک کنند تا جاده ها تعریض و ایمن تر شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲  نقطه از محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی
  • نصب ۳۶۰ تابلو و علائم هشداردهنده جاده‌ای در جاده های تکاب
  • کمربندی دلیجان به طول ۶ کیلومتر آسفالت می‌شود
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲ نقطه ازمحور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
  • بزرگراه قم - جعفرآباد بهسازی می‌شود
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲ نقطه ازمحور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی در یک سال گذشته 
  • روکش آسفالت محور روستایی اسلامیه سرند
  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت
  • آسفالت ۱۰۵ کیلومتر راه روستایی استان کرمان در سال ۱۴۰۲
  • اینفوگرافیک | بهسازی و روکش آسفالت بیش از ۲۲ هزار کیلومتر از راه های شریانی کشور در سال ۱۴۰۲