Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-19@20:08:22 GMT

نوشابه ها کم قند تر خواهند شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۵۸۸۷۶

نوشابه ها کم قند تر خواهند شد

 مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: با ابلاغ وزارت بهداشت قند نوشابه ها تا 10 درصد کاهش یافته است و مقرر شده پس از اقدامات کارشناسی، قند نوشابه ها از این میزان فعلی نیز کمتر شود.
وحید مفید روز یکشنبه افزود: کاهش قند نوشابه ها به بررسی های کارشناسانه و فنی نیاز دارد تا در فرمولاسیون نوشابه ها تغییری ایجاد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش صدای ایران از ایرنا، وی یادآور شد: اجرای برنامه های کاهش قند، نمک و روغن از سیاست های سازمان غذا و دارو درباره محصولات غذایی است؛ به طور مثال در حال حاضر نمک نانها تا 30 درصد کاهش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در مورد کاهش ایزومر ترانس در روغن های خوراکی نیز به سمت حد صفر در حال حرکت هستیم و میزان ایزومر ترانس بسیاری از مواد غذایی به کمتر از دو درصد کاهش پیدا کرده است.

*چراغ راهنما تقریبا روی تمام مواد غذایی نصب شد
مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: چراغ راهنمای تغذیه تقریبا روی تمام مواد غذایی نصب شده است و نشان می دهد تا چه حد از مواد مخاطره آمیز یا مواد در حد غیرمعمول در یک محصول برای مصرف کننده وجود دارد.
مفید افزود: نمی توان گفت که هر محصولی که قند، نمک و روغن دارد، مشکل دار است بلکه برای میزان هر کدام از این مواد، حد و حدودی مشخص شده است.
وی اضافه کرد: اگر این مواد در محصولات غذایی بیش از حد معمول باشند با رنگ قرمز، در حد متوسط (بینابین) با رنگ نارنجی و زرد و در حد مطلوب با رنگ سبز مشخص شده اند.

مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: چراغ راهنمای تغذیه ای در حال حاضر تقریبا روی تمام محصولات غذایی نصب شده و اکنون نوبت مصرف کننده ها است که باید بین محصولات انتخاب کنند.
مفید گفت: البته ممکن است محصولی باشد که چراغ راهنما نداشته باشد و هنگامی که چاپ های جدید آماده شود بلافاصله روی این محصولات الصاق می شوند.
وی افزود: متاسفانه ممکن است در برخی مواقع با کمبودهای تغذیه ای رو به رو شویم که ناشی از تغذیه نامناسب است و از سوی دیگر نیز با بیش خوری های نمک، شکر و روغن مواجه هستیم که به دیابت، چاقی و بیماری های قلبی و عروقی منجر می شود.

از 21 تا 27 مهر به نام هفته غذا با شعار «رفتار ما آینده ما را می سازد، تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا سال 2030» نامگذاری شده است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: نوشابه کم قند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۸۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم‌های سم‌زدایی از بدن؛ دروغ یا واقعیت؟

درک نحوه عملکرد سم زدایی ممکن است به رفع برخی ابهامات کمک کند. سم‌زدایی فرایندی است که بدن به طور شبانه‌روزی با استفاده از مواد مغذی مهم رژیم غذایی انجام می‌دهد. این فرآیندی است که سموم را دگرگون می‌کند تا بتوانند از بدن خارج شوند. آنها به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند؛ سمومی که در طول متابولیسم منظم در بدن ساخته می‌شوند و سمومی که از خارج بدن تولید می‌شوند و با خوردن، آشامیدن، تنفس یا جذب از طریق پوست در بدن ایجاد می‌شوند.

سلامت نیوز در خبری نوشت:سموم تولید شده در بدن شامل اسید لاکتیک، اوره و مواد زائد میکروب‌های موجود در روده است. سموم خارجی ممکن است شامل آفت‌کش‌ها، جیوه در غذا‌های دریایی، سرب ناشی از اگزوز خودرو و آلودگی هوا، مواد شیمیایی موجود در محصولات تنباکو و مواد مخدر یا الکل باشد.

سم زدایی همچنین از فرآیندی استفاده می‌کند که طی آن دارو‌ها متابولیزه و از بدن خارج می‌شوند. از آنجا که سموم به طور بالقوه برای سلامتی انسان خطرناک هستند، باید از طریق ادرار، مدفوع، تنفس یا تعریق دفع شوند. توانایی هر فرد برای سم زدایی متفاوت است و تحت تأثیر محیط، رژیم غذایی، شیوه زندگی، وضعیت سلامتی و عوامل ژنتیکی قرار دارد و این نشان می‌دهد که برخی افراد ممکن است بیش از دیگران به سم زدایی نیاز داشته باشند، اما اگر میزان سمومی که فرد در معرض آن قرار می‌گیرد از توانایی بدن او برای دفع آنها بیشتر باشد، ممکن است سموم در سلول‌های چربی، بافت نرم و استخوان ذخیره شوند و بر سلامتی تأثیر منفی بگذارد. این دلیل استفاده از شیوه‌هایی است که از قابلیت سم زدایی بدن پشتیبانی می‌کند، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

در اکثر برنامه‌ها و رژیم‌های سم‌زدایی توصیه می‌شود که مواد غذایی که برخی از افراد نسبت به آنها حساس هستند، مانند لبنیات، گلوتن، تخم مرغ، بادام زمینی و گوشت قرمز را حذف کنید. آنها همچنین توصیه می‌کنند بیشتر سبزیجات ارگانیک، میوه، غلات کامل بدون گلوتن، آجیل، دانه‌ها و پروتئین بدون چربی مصرف کنید. برنامه‌های دیگر روزه‌داری را توصیه می‌کنند.

در عین حال بسیاری از افراد بدون تخصص و دانش ادعا می‌کنند که متخصص سم زدایی هستند. با این حال، در حال حاضر تحقیقات کافی برای حمایت از استفاده از این روش‌ها وجود ندارد. به علاوه برنامه‌های سم زدایی می‌تواند بسیار متفاوت باشد و ممکن است برای برخی افراد (مانند افرادی که مشکلات دارند، افرادی که دارای اختلالات خوردن هستند، افرادی که چندین دارو مصرف می‌کنند و زنان باردار یا شیرده) خطراتی را به همراه داشته باشد.

راه‌هایی برای حمایت از سم زدایی طبیعی بدن

سم‌زدایی نیازی به یک برنامه دقیق ندارد. انجام برخی یا همه موارد زیر می‌تواند از سم زدایی طبیعی بدن شما حمایت کند:

- به اندازه کافی آب بنوشید.

- روزانه پنج تا ۹ واحد میوه و سبزیجات بخورید.

- هر روزبه اندازه کافی فیبر از سبزیجات، میوه‌ها، آجیل، دانه‌ها و غلات کامل دریافت کنید تا به نظم روده کمک کنید.

- مصرف مقادیر کافی پروتئین بدون چربی که برای حفظ سطح مطلوب گلوتاتیون، آنزیم اصلی سم زدایی بدن ضروری است.

- در صورت تمایل به مصرف مولتی ویتامین/مینرال برای پر کردن هرگونه شکاف در رژیم غذایی سالم، با ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی (مراقبین سلامت) یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید.

- از غذا‌های تخمیر شده مانند کفیر و ماست برای کمک به سلامت روده استفاده کنید.

منبع: خبرآنلاین 

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • رژیم‌های سم‌زدایی از بدن؛ دروغ یا واقعیت؟
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • مواد غذایی‌ای که به کاهش التهاب معده کمک می‌کنند
  • اهدا ۱۵۰ بسته مواد غذایی به بیماران خاص و هموفیلی درنیشابور
  • نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد
  • خودکفایی تولید مواداولیه مکمل‌ها در ۱۴۰۳/رشد ۲۵ درصدی صادرات
  • تعطیلی ۲۵۹ مرکز متخلف در طرح سلامت نوروزی
  • مواد غذایی مفید برای تسکین درد مزمن
  • خطر سرطان برای کسانی‌که ته دیگ دوست دارند