Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: تعداد مقالات ISI از ۷۰۰ مقاله در سال ۵۷ به بیش از ۴۲ هزار مقاله افزایش پیدا کرده و سهم ایران از تولید علم در جهان از ۰.۱ به ۱.۵ درصد رسیده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، حسن هاشمی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری کشور گفت: وارد چهلمین سال انقلاب اسلامی می‌شویم و در این چهل سال توفیقات بسیار زیادی داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر بهداشت، گفت: کتمان نمی‌کنم که دانشگاه امروز هزاران سوال از مسئولان نظام و جامعه روحانیت دارد که بی پاسخ مانده است و بر خلاف سال‌های اول انقلاب که شهید بهشتی، شهید مطهری شهید مفتح، دکتر روحانی و مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها حضور پیدا می‌کردند و سوالات متعددی را پاسخ می‌دادن.

وی افزود: امروز عرصه برای متقلبین فراهم شده و این افراد قلابی و انقلابی نما؛ سارق عقیده جوانان به ویژه در محیط‌های دانشگاهی هستند که یا حضور فیزیکی دارند و یا امکاناتی مانند فضای مجازی در اختیار دارند.

هاشمی افزود:‌ای کاش سوالات جوانان و دانشگاهیان بی پاسخ نماند، چون مسئولیت گمراهی آن‌ها بر عهده مسئولانی است که سئوالات را بی پاسخ گذاشته و یا می‌گذارند.

وی با اشاره به این که تعداد دانشجویان کشور در زمان انقلاب اسلامی حدود ۲۰۰ هزار نفر بود، اما امروز به بیش از ۴ میلیون نفر، افزایش پیدا کرده است، افزود: تا سال ۵۷ تعداد دانشجویان دکتری حرفه‌ای در کشور، ۱۰ هزار نفر بود و اکنون به ۷۰ هزار نفر رسیده است. دانشجویان در زمان انقلاب، در ۴۰۰ رشته مقطع تحصیل می‌کردند و امروز در ۳۰۰۰ رشته مقطع تحصیل می‌کنند.

وزیر بهداشت گفت: قبلا در مورد بی سوادی مدرن صحبت کردم، نمی‌خواهم بگویم که گسترش بی رویه و توجه کمی به طور کامل، به معنی توجه به علم است و ما هم مانند کشور‌های دیگر به تربیت افرادی کم سواد دارای مدرک، آلوده شده ایم البته در این چهار دهه به رشد کیفی بی توجه نبودیم.

وی با اشاره به اینکه در طول ۴ دهه گذشته تعداد اعضای هیات علمی در کشور از ۷ هزار نفر به ۸۰ هزار نفر افزایش یافته است، افزود: تعداد مقالات ISI از ۷۰۰ مقاله در سال ۵۷ به بیش از ۴۲ هزار مقاله افزایش پیدا کرده و سهم ایران از تولید علم در جهان از ۰.۱ به ۱.۵ درصد رسیده است.

هاشمی با بیان این که در ۴ ساله دولت یازدهم و یک سال دولت دوازدهم توانسته ایم از نظر علمی در جهان از رتبه ۱۸ به رتبه ۱۶ برسیم و در نیمه اول سال ۲۰۱۸ میلادی نیز به رتبه ۱۵ رسیده ایم، افزود: در تربیت نیرو در تخصص‌های مورد نیاز در حوزه پزشکی به نحوی عمل شد که در حال حاضر نیازی به اعزام بیماران به خارج از کشور نداریم و هر روز صد‌ها بیمار از کشور‌های مختلف برای درمان به ایران سفر می‌کنند.

وی با بیان این که در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در طول دهه‌های گذشته توفیقات بسیار زیادی در کشور داشته ایم، افزود: در آغاز دولت یازدهم، از نظر شاخص فناوری در رتبه ۱۲۸ جهان بودیم که در پایان دولت یازدهم به رتبه ۷۵ و در دولت دوازدهم به رتبه ۶۸ ارتقا پیدا کرده ایم.

وزیر بهداشت با اشاره به این که در موضوع مرجعیت علمی که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده، در حوزه تحقیقات علوم پزشکی، استنادات به مقالات علوم پزشکی در دو سال گذشته، ۴۰۰ درصد رشد داشته است، افزود: در حوزه تحقیقات و پژوهش ۵۶ نفر در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور حضور دارند که از دانشمندان یک درصد برتر دنیا در رشته‌های خودشان هستند.

وی افزود: در حالیکه در آغاز دولت یازدهم، فقط ۸ دانشمند یک درصد برتر در دانشگاه‌های علوم پزشکی حضور داشتند.

هاشمی با بیان اینکه در حال حاضر زمانی است که برای تحقق کامل سند چشم انداز ۱۴۰۴ ایران در حوزه علوم و فناوری، بیش از گذشته تلاش کنیم، افزود: باید تلاش کنیم تا تعاملات علمی دانشمندان و دانشجویان با نهاد‌های معتبر بین المللی را گسترش دهیم و از این فضا برای انتقال و بومی سازی فناوری و ایجاد اشتغال در همه زمینه‌ها استفاده کنیم.

وی با تاکید بر این که باید موانع موجود در برقرار ارتباط با بزرگترین مراکز علمی جهان را برداریم و ایران را به عنوان پذیرنده مهم منطقه‌ای مراکز بزرگ جهان، مطرح کنیم، افزود: باید تلاش کنیم تا با لحاظ کردن مصادیق اقتصاد مقاومتی؛ دانش و فناوری و خلق ثروت از طریق شرکت‌های دانش بنیان، جایگزین نفت شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: افزایش مقالات ISI

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۹۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان

ایسنا/گلستان استاندار گلستان با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان گفت: در دولت سیزدهم ۱۳۸ واحد اقتصادی راکد در گلستان به چرخه تولید برگشت.

 علی‌محمد زنگانه روز شنبه در همایش تجلیل از شوراهای اسلامی شهر و روستاهای گلستان اظهار کرد: در تعطیلات نوروز امسال ۷۵ هزار گردشگر از جزیره آشوراده دیدن کردند که این آمار باید به ۷۵۰ هزار نفر برسد.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌گذاریم مصوبه رییس جمهور برای اجرای طرح طبیعت‌گردی و گردشگری جزیره آشوراده روی زمین بماند، افزود: اجرای طرح طبیعت‌گردی و گردشگری آشوراده در ۲۲ هکتار و احیای ۱۹ هکتار از روستای آشوراده در دستور کار قرار دارد.

استاندار گلستان در ادامه به جایگاه شوراها اشاره کرد و گفت: در قانون اساسی، نظام جمهوری اسلامی متکی بر آرای عمومی است. زمانی نماینده مجلس شورای ملی به صورت فرمایشی انتخاب می‌شد اما به برکت انقلاب اسلامی انتخاب رییس جمهور و نمایندگان مجلس و اعضای شوراها با انتخاب مردم است.

زنگانه به گلایه برخی اعضای شوراها مبنی بر طولانی شدن روند انتصاب شهرداران اشاره کرد و گفت: مجموعه معاونت عمرانی و اداره‌کل امور شهری و شوراهای استانداری گلستان موظف است روند انتصاب شهردار را در دو تا سه هفته مشخص کنند.

وی خواستار تشکیل نظام رصد تخصصی ویژه شوراهای شهر و روستا در استان گلستان شد و افزود: معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان و همچنین شورای استان باید مطالبه‌ها و مشکل‌های شوراها را پیگیری کنند.

استاندار گلستان با بیان اینکه افزون بر ۱۰ هزار میلیارد ریال منابع اعتباری در پایان فروردین وارد استان شد، گفت: از این مبلغ دو هزار میلیارد ریال برای حل مشکل آب آشامیدنی و دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به سد نرماب اختصاص پیدا کرد.

زنگانه گفت: از آغاز فعالیت به عنوان استاندار تاکنون در ۳۴ شهر حضور پیدا کردم که این رخداد در تاریخ استان بی‌سابقه بود. همچنین در ۱۴ شهرستان شورای اداری تشکیل دادم و نظام مسائل و مشکلات شهرستان‌ها، پیش از سفر بررسی و پیش‌نویس مصوبات تدوین شد و در نشست مشترک مسئولان در سطوح استانی و شهرستانی نیز در باره نظام مسائل مصوبه تعیین شده است.

وی با تاکید بر اینکه مصوبات سفر به شهرستان‌ها تشریفاتی نیست و تک‌تک آنها را تا حصول نتیجه پیگیری خواهم کرد، افزود: برخی شهرستان‌ها بیش از ۱۰۰ مصوبه داشتند و همه این مصوبات پیش از پایان دولت سیزدهم عملیاتی خواهد شد.

استاندار گلستان با بیان اینکه در دولت سیزدهم ۱۳۸ واحد اقتصادی راکد در گلستان به چرخه تولید برگشت، گفت: صادرات غیرنفتی در کل تاریخ گلستان رکورد زد و از یک میلیون و ۳۵ هزار تن گذر کرد، همچنین سهم صادرات گلستان از کل کشور ۹ درصد بود که در دولت سیزدهم به ۲۶ درصد رسید.

زنگانه با بیان اینکه ابرچالش استان گلستان خشک‌شدن خلیج گرگان بود، یادآور شد: در صورت وقوع تراژدی تلخ و دردناک خشک شدن خلیج گرگان، خطرهای بزرگی گلستان را تهدید می‌کرد و محیط زیست و سلامت مردم را به چالش می‌کشاند.

این مقام مسئول با اشاره به همت دولت برای راه‌اندازی منطقه آزاد اینچه‌برون گفت: ده‌ها سرمایه‌گذار منتظر سرمایه‌گذاری در این منطقه آزاد هستند.

وی بیان کرد: خط انتقال برق از نیروگاه به شهرک هزار هکتاری اترک اقدام مثبت دولت در گلستان بود، ما این پروژه را با چنگ و دندان پیگیری کردیم تا زودتر به ثمر بنشیند.

زنگانه به تنش و خشکسالی شدید در کلاله اشاره کرد و توضیح داد: طرح آب‌رسانی کلاله قرار بود سال ۱۴۱۴ به سرانجام برسد اما با اقدامات جهادی دولت سیزدهم، هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال اعتبار به این طرح اختصاص یافت.

استاندار گلستان با بیان اینکه دولت برای سد نرماب به عنوان اولین سد با کاربری آب آشامیدنی استان تا اردیبهشت ماه بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال اعتبار تزریق کرد، گفت: همچنین اعتبارات برای کنترل تنش آبی شدید و بهبود وضعیت آب شرب در گرگان ۳۷ برابر شد.

وی به موفقیت گلستان در بخش‌های مختلف در کشور اشاره کرد و از کسب رتبه سوم استان در حوزه اشتغال، رشد بیش از هشت درصدی در حوزه اقتصاد، رتبه ۱۵ در سرمایه‌گذاری خارجی، رتبه دهم کشور در کنترل تورم و رتبه هفت کشور در طرح رضایت‌سنجی از عملکرد کارکنان، رتبه دوم کشور در اجرای مصوبات سفر رییس جمهور و رتبه سیزدهم در تبیین هنرمندانه دستاوردهای دولت خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • میزان جوایز ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • اعلام جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • میزان جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد