Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده مهندسی انرژی و فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به ساخت دستگاه هدایتگر مته حفاری گفت: طراحی و ساخت این دستگاه محصول اجرای چندین پایان‌نامه کارشناسی ارشد بوده است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین آفریده، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حاشیه مراسم رونمایی از دستگاه‌های MWD و GYRO (جایرو) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این تجهیزات جزو تجهیزات اندازه‌گیری درون چاهی نفت هستند، گفت: سیستم آشکارساز GAMMA MWD (گاما MWD) ساخته شده در این دانشگاه بسیار پیشرفته‌تر از سیستم‌های موجود در بازار است، به گونه‌ای که در مقایسه با سیستم Geolink دارای کارایی بهتر و در بایاس کمتر، سیگنال با وضوح بهتری ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از ابزارهای ساخته شده در این دانشگاه را فرستنده درون چاهی "استرینگ" حفاری دانست و یادآور شد: این بخش به کمک پالسر عمل انتقال اطلاعات درون چاه به روی سطح را انجام می‌دهد که این امر از طریق گل حفاری انجام می‌شود.

آفریده با بیان اینکه پالسر این دستگاه از نوع مثبت بوده و کاملا همسان با نمونه مشابه شرکت آمریکایی است، خاطر نشان کرد: در این بخش پالسر منفی و APC با یکدیگر ادغام شده و از این طریق کلیه شبیه‌سازی‌های انتقال حرارت و سیال با استفاده از نرم‌افزار CFD که در این شرکت تولید شده است، انجام می‌شود.

رئیس دانشکده مهندسی انرژی و فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این دستگاه‌ها حاصل چندین رساله کارشناسی ارشد بوده است، ادامه داد: این دستگاه‌ها می‌توانند اطلاعات کد شده که روی مته حفاری وجود دارند را به بالای زمین ارسال کنند و از طریق فرآیندهایی این کدها رمزگشایی و در کامپیوتر نمایش داده شوند.

در این مراسم همچنین حبیب‌الله بی طرف، معاون پژوهش و فناوری وزیر نفت در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه از فناوری‌هایی که ایرانی هستند و دانش فنی آن بدست آمده تا رسیدن به تولید حمایت می‌کنیم،‌ گفت: اگر تولید فناوری و ساخت تجهیزات بر اساس قرار داد خرید باشند، مورد حمایت وزارت نفت قرار خواهند گرفت.

بی طرف، با بیان اینکه در وزارت نفت، قرارداد خرید از شرکت دانش‌بنیان منعقد می‌شود، اضافه کرد: در واقع شرکت‌ها از طریق قراردادها شناخته می‌شوند و در اولویت وزارت نفت قرار می‌گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه اميركبير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۰۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه ساخت یک جعبه ابزار کاربردی با لوله پلیکا به روشی ساده (فیلم)

 

 

 

منبع : فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نحوه ساخت آسان و کم هزینه دانخوری برای مرغ و خروس‌ها با لوله پلیکا (فیلم) نحوه درست کردن یک چراغ دیواری ساده و ارزان با لوله پلیکا و لامپ LED (فیلم) این روش ساده‌ترین راه برای اتصال شیر آب به لوله پلیکا بزرگ است (فیلم)

دیگر خبرها

  • نحوه ساخت یک جعبه ابزار کاربردی با لوله پلیکا به روشی ساده (فیلم)
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • برخورداری ۱۶۹ هزار مشترک روستایی از آب شرب تا پایان سال