Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-03-29@12:22:01 GMT

قیمت گوشی تلفن همراه چقدر کاهش یافت؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۶۰۷۷۵

قیمت گوشی تلفن همراه چقدر کاهش یافت؟

در شرایطی که قیمت گوشی تلفن همراه پس از روند افزایشی ماه‌های گذشته، در هفته گذشته با کاهش روبرو بود رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه اعلام کرد که اگر ۶۰۰ هزار دستگاه گوشی توقیف شده توسط سازمان حمایت قیمت‌گذاری شود و از سوی دیگر ارز نیمایی برای واردات این محصول تامین شود، قیمت موبایل تا ۴۰ درصد کاهش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    به گزارش ایسنا، قیمت گوشی تلفن همراه در بازار طی ماه‌های گذشته با نوسانات نرخ ارز افزایش عجیب و غریبی پیدا کرده بود، اما در هفته گذشته قیمت انواع تلفن همراه با کاهش مواجه شد که گزارش‌ها نیز گویای ارزانی موبایل تا ۲ میلیون تومان در برخی برند‌ها بود.   البته پیش از این فلاح جوشقانی - معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - درباره دلایل افزایش قیمت موبایل در بازار اینگونه توضیح داد که بازار تلفن همراه، بازاری کاملا وابسته به ارز است که نوسانات نرخ ارز قطعا در قیمت آن‌ها تاثیر می‌گذارد، اما بیش از ۳۰ درصد افزایش قیمت گوشی تلفن همراه در بازار به دلیل کمبود عرضه است.

با وجود اینکه هفته گذشته قیمت انواع موبایل در بازار با کاهش نرخ ارز، ارزان‌تر از ماه گذشته و هفته‌های قبل شد، ابراهیم درستی نائب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه فروشندگان گوشی تلفن همراه در این باره گفت: هم اکنون ۶۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در گمرک توقیف شده که به دلیل پرونده‌های تخلف گذشته و یا دیرکردن در مراحل ترخیص و تامین ارز است.   این کالا منتظر قیمت‌گذاری از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید کنندگان بوده که باید هر چه سریعتر انجام شود و با عرضه این موبایل‌ها، بازار این کالای ضروری نیز رنگ آرامش به خود بگیرد.

وی افزود: اگر ارز نیمایی به صورت مستمر و منظم برای واردات موبایل اختصاص پیدا کند و واردکنندگان بتوانند سهم بازار را تامین کنند، قطعا قیمت تلفن همراه در آینده‌ای نزدیک با کاهش قابل توجهی مواجه می‌شود، اما هم اکنون یکی از مسائلی که سبب می‌شود قیمت موبایل افزایش یابد، کمبود جنس و کالا در بازار است.

درستی با بیان اینکه در هفته گذشته شاهد افزایش ۱۵ تا ۲۵ درصدی قیمت موبایل و تبلت در بازار بودیم، تاکید کرد: اگر اتفاقاتی که مطرح کردم از قیمت‌گذاری تا تامین ارز و سهم بازار رخ دهد، شاهد کاهش قیمت موبایل تا ۴۰ درصد و حتی بیشتر خواهیم بود، اما باید این نکته را مدنظر قرار داد که فروشنده موبایل، گران‌فروش نیست و عمده تخلف برای توزیع کنندگان و وارد کنندگان عمده تلفن همراه است، البته این مسئله را که برخی فروشندگان هم ممکن است مرتکب تخلف و گران‌فروشی شوند، منکر نمی‌شویم، اما گرانی در بازار موبایل دلایل دیگری دارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه با اشاره به صفر شدن قاچاق موبایل در راستای اجرای طرح رجیستری تلفن همراه اظهارکرد: در گذشته نه چندان دور، سالانه بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان تلفن همراه به کشور قاچاق می‌شد، اما از زمانی که طرح ریجستری اجرایی شده قاچاق آن تقریبا به صفر رسیده است؛ بنابراین مسئولان باید هر چه سریعتر در راستای ساماندهی بازار موبایل اقدامات لازم را انجام دهند، تا التهابات بازار آن برطرف شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: قیمت تلفن همراه بازار موبایل نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۰۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های افزایش طول عمر باتری موبایل

به گزارش همشهری آنلاین، در باتری‌های لیتیوم-یون، از مواد جامد برای الکترودها و یک مایع الکترولیت استفاده می‌کنند. آن‌ها به دلیل ظرفیت بالا و تولید انرژی کارآمد محبوب هستند. در باتری‌های لیتیوم پلیمر اما به‌جای استفاده از یک الکترولیت مایع، از یک پلیمر ژل مانند استفاده می‌کنند. این ویژگی به آن‌ها امکان می‌دهد که شکل‌های مختلف و سبک‌تری داشته باشند. هر دو نوع باتری دارای مزایا و معایبی هستند، اما در مجموع، آن‌ها امکان ذخیره‌سازی بیشتر و کارایی بهتر را نسبت به انواع قدیمی‌تر باتری‌ها مانند نیکل-کادمیوم یا نیکل-فلز هیبرید فراهم می‌کنند.

برای افزایش عمر باتری موبایل، راه‌حل‌های متعددی وجود دارد. صفحه نمایش یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان انرژی در موبایل است. کاهش روشنایی صفحه می‌تواند به‌طور قابل توجهی مصرف باتری را کاهش دهد. همچنین بسیاری از گوشی‌های هوشمند دارای حالت‌های صرفه‌جویی در مصرف باتری هستند که با کاهش فعالیت‌های پس‌زمینه و کاهش عملکرد سخت‌افزاری، مصرف باتری را بهینه می‌کنند.

در عین حال، برنامه‌هایی که در پس‌زمینه اجرا می‌شوند می‌توانند به‌طور ناخواسته مصرف باتری را افزایش دهند. بستن این برنامه‌ها می‌تواند به بهبود عمر باتری کمک کند. وقتی در منطقه‌ای با پوشش شبکه ضعیف قرار دارید، گوشی شما برای یافتن سیگنال بیشتر تلاش می‌کند که این امر مصرف باتری را افزایش می‌دهد. فعال کردن حالت هواپیما در این شرایط می‌تواند مفید باشد.

بیشتر بخوانید:

تلگرام در یک کشور اروپایی فیلتر شد | علت این فیلترینگ چیست؟

گاهی وقت‌ها هم به‌روزرسانی‌ها شامل بهبودهایی در مدیریت انرژی هستند که می‌تواند به افزایش عمر باتری کمک کند. خاموش کردن وای‌فای، بلوتوث و داده‌های سیار وقتی از آن‌ها استفاده نمی‌کنید نیز یکی دیگر از راه‌هایی محسوب می‌شود که می‌تواند در کاهش مصرف باتری موثر باشد. همچنین بسیاری از گوشی‌ها با تنظیمات بهینه برای مصرف باتری عرضه می‌شوند. استفاده از این تنظیمات می‌تواند مفید باشد و دست آخر، باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که داغ شدن بیش از حد موبایل می‌تواند به باتری آسیب بزند و عمر آن را کاهش دهد.

کد خبر 840737 برچسب‌ها باتری سیستم عامل - اندروید موبایل آیفون

دیگر خبرها

  • می‌توان در استان مرکزی خط تولید گوشی تلفن همراه راه انداخت
  • وصول ناقص عوارض و حجم بالای واردات مسافری موبایل
  • عکس | اولین موبایل دوربین‌دار جهان
  • معرفی نخستین موبایل‌های دوربین‌دار جهان
  • آموزش: چگونه گوشی سرقت شده یا گم شده را پیدا کنیم؟
  • آنچه که درباره اینترنت ماهواره‌ای نمی‌دانید
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۹ فروردین ۱۴۰۳/ نمای جدید از بازار موبایل
  • بعد از سرقت گوشی چه کار کنیم؟
  • ردیابی گوشی سرقتی با چند ترفند ساده
  • راه‌های افزایش طول عمر باتری موبایل