Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، علیرضا عزیزاللهی مدیرعامل اتحادیه دامداران ایران، در پاسخ به اینکه دعوای صنایع لبنی و تولیدکنندگان برای واردات شیر خشک به کجا رسید، گفت: قرار شد واردات شیر خشک انجام نشود و این تصمیم را کمیسیون اقتصادی دولت گرفته و برای همه قابل اجرا است.

طی چند ماه گذشته بحث‌هایی بین صنایع لبنی و نمایندگان تولید دام کشور بر سر میزان تولید شیر خام کشور بود،‌صنایع لبنی مطرح می‌کردند که ورودی شیر به کارخانه‌ها 25 درصد کاهش یافته، بنابراین برای تأمین نیاز مردم باید شیر خشک وارد شود،‌نمایندگان بخش دام کشور نیز این را قبول نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



واردات شیر خشک از این لحاظ برای صنایع لبنی مهم است که آنها می‌توانند با اضافه کردن 10 کیلوگرم آب برای یک کیلوگرم شیر خشک 11 کیلوگرم شیر تولید کنند. 

مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور ادامه داد: کمبود شیر خام در کشور وجود ندارد و از سال گذشته همه تولیدکنندگان به دنبال این بودند که مازاد شیر در کشور به نوعی جمع‌آوری شود. حتی دولت سازمان تعاون روستایی را مسئول جمع‌آوری و خرید تضمینی شیر قرار داد و دولت هم 200 میلیارد تومان مشوق تعیین کرد، تا مازاد شیر خام در کشور خریداری شود. 

عزیزاللهی درباره دلیل ادعای صنایع لبنی برای کاهش 25 درصدی ورودی شیر خام به کارخانه‌ها گفت: قبلاً دامداران شیر خام تولیدی را به کارخانه‌های لبنی می‌دادند، اما اکنون بخشی از شیر خام تولیدی خود را مستقیماً به کارخانه‌های تولید شیر خشک می‌دهند، بنابراین صنایع لبنی تصور می‌کنند که تولید شیر در کشور کاهش یافته است.

وی این را هم گفت که صنایع لبنی با طرح موضوع کمبود شیر خام و دامن زدن به واردات شیر خشک، به دنبال کاهش دادن قیمت خرید شیر خام دامداران هستند تا سود بیشتری داشته باشند.

مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور در پاسخ به اینکه نرخ خرید شیر خام از دامداران چقدر است، گفت: ستاد تنظیم بازار قیمت 1570 تومان را تعیین کرده بود که البته این رقم با توجه به کیفیت شیر می‌توانست بالاتر هم باشد، اما قیمت تمام شده شیر خام برای دامداران 1870 تومان است که در حال حاضر صنایع لبنی به دلیل رقابتی که بین خودشان ایجاد شده و  همچنین خرید کارخانه‌های شیرخشک ایجاد کرده تا 2 هزار تومان هم از دامداران خریداری می‌کنند.

به گفته عزیزاللهی، در حال حاضر 12 خط تولید شیر خشک در کشور وجود دارد که روزانه 2500 تن شیر خام دامداران را خریداری می‌کنند که البته 50 درصد ظرفیت این خطوط تولیدکننده شیر خشک خالی است و می‌توان ارتقا داد. 

وی در پاسخ به اینکه میزان تولید شیر خام در کشور چقدر است، گفت: آماری که وزارت جهاد کشاورزی می‌دهد 10.5 میلیون تن در سال است، اما مرکز آمار رقم 7 میلیون و 600 هزار تن را مطرح می‌کند. 

مدیرعامل اتحادیه دامداران ایران در پاسخ به اینکه به نظر می‌رسد، رقم مرکز آمار دقیق‌تر باشد، گفت: اتفاقاً آمار وزارت جهاد کشاورزی درست‌تر است، چرا که متولی تولید است، چون مرکز آمار نمی‌تواند به طور فراگیر تولید دام در کشور را بررسی کند، بنابراین نمی‌تواند آ‌مار درست‌تری ارائه کند. 

صحبت‌های این مسئول در حالی مطرح می‌شود که «مرکز آمار ایران» در کشور به عنوان مرجع استناد آماری در کشور تعیین شده است.

مدیرعامل اتحادیه دامداران ایران، گفت: صنایع لبنی سالانه 6.5 میلیون تن شیر خام از دامداران جذب می‌کنند و صنایع شیر خشک هم روزانه 2500 تن هم شیر خام دریافت می‌کنند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» که با حضور در ویراستی نوشت: «حفاظت از داده‌های شخصی کاربران در فضای مجازی از مهمترین عوامل اعتماد مردم به سکوهای داخلی و موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است.

از اعضای کمیسیون حقوقی که با حضور کامل در جلسات فشرده، سند را بررسی و تصویب نمودند متشکرم. این حرکت با فتوای محکم رهبرانقلاب آغاز و باهمت دولت و پیگیری مجلس به نتیجه خواهد رسید.»

             

گفتنی است روز گذشته وزرای دادگستری و ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاون حقوقی و برخی دیگر از معاونان رئیس جمهور و اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی دولت و با مشارکت رئیس مرکز ملی فضای مجازی و همچنین با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی و برگزاری ٨ جلسه سه ساعته لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» به تصویب این کمیسیون رسید. این لایحه یکی اقدام‌های مهم برای حفاظت از حقوق مردم در فضای مجازی و افزایش اعتماد به سکوهای بومی است این لایحه بعد از تصویب در هیئت دولت برای تصویب نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • تصویب لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد