Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که طی هفته‌های اخیر تراکنش‌های چند میلیارد روپیه‌ای در حساب دو فرد که دارایی آنان از چند ده‌هزار روپیه بالاتر نمی‌رفت جنجال‌آفرین شده بود، سومین مورد نیز در کراچی رخ داد.

به گزارش تسنیم به نقل از داون نیوز، سازمان‌های امنیتی پاکستان با مشاهده تراکنش 3 میلیارد روپیه‌ای (حدود 25 میلیون دلار) در حساب یک راننده سه‌چرخه، وی را جهت بازجویی احضار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمد رشید» که در شهر کراچی با سه‌چرخه خود روزانه مسافران را از خیابانی به خیابان دیگر جابه‌جا می‌کند وقتی شنید که در حساب او بیش از 3 میلیارد روپیه موجود است با تعجب اعلام کرد که سطح پائین درآمد او باعث شده تا قوت روزانه خانواده‌اش را نیز به‌زحمت تأمین کند.

وی گفت: تنها حساب بانکی‌ای که دارم متعلق به 14 سال پیش است که 15 روز در یک اداره خصوصی کار کردم و آنها از من خواستند تا برای واریز حقوق حساب بانکی باز کنم.محمد رشید افزود: حتی به‌خاطر ندارم که نام آن اداره چه بود ولی می‌توانم آدرس تقریبی آن را به‌یاد بیاورم.

تمرکز رسانه‌ها بر سخنان محمد رشید پس از آن افزایش یافت که هفته گذشته نیز موجودی مالی یک فالوده‌فروش دوره‌گرد در شهر کراچی به‌صورت ناگهانی از مرز 2 میلیارد و 250 میلیون روپیه گذشت و نکته جالب اینکه او نیز از وجود چنین رقم هنگفتی در حساب خود بی‌خبر بود.وی در بازجویی‌ها اعلام کرد در خانه اجاره‌ای بسیار کوچک زندگی می‌کند و از طریق فروش فالوده روزگار می‌گذراند.

پیش‌تر از او یک راننده تاکسی نیز ناگهان متوجه وجود بیش از 50 میلیون روپیه در حساب خود شد که نمی‌دانست از کجا آمده است.

اینک سازمان‌های امنیتی پاکستان بر این باورند که برخی افراد ذی‌نفوذ از حساب‌هایی که بلااستفاده هستند به‌سود خود استفاده کرده و ممکن است از طریق آنها دست به اختلاس‌های کلان بزنند تا خود گرفتار نشوند.

معمای کشف تراکنش‌های سنگین مالی در حساب افراد نیازمند همچنان ادامه دارد و دستگاه قضایی پاکستان با جدیت پیگیری این پرونده را به‌عهده گرفته است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: میلیارد شدن افراد فقیر پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۱۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!

آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ داود معظمی گودرزی درباره جزئیات این خبر گفت: چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که فردی با او تماس گرفته و ضمن معرفی خود به‌عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی مدعی شده که فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان وجه نقد شود. شاکی نیز  وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری شده است.

وی با بیان اینکه مجرمان پرسشی بسیار ساده را از مالباخته مطرح کرده بودند، گفت: این افراد با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده بودند که برای دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که برایس پیامک شده است، از پشت تلفن به آنها اعلام کند. همچنین برخی از کدها را نیز در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کرده است. در نهایت شاکی نیز با یک غفلت ساده متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود شده است.

معظمی گودرزی ادامه داد: رسیدگی به موضوع در دستورکار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و در جریان آن چند مورد شکایت مشابه دیگر نیز به این پلیس اعلام شد. مدتی بعد ماموران با انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر چهار عضو اصلی این باند را در عملیاتی پلیسی دستگیر و به مقر پلیس فتا منتقل کردند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه مجرمان در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کردند، گفت: برای این افراد پرونده‌ای تشیکل شده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. همچنین بررسی ادله دیجیتال و اعترافات متهمان نشان داد که آنان بالغ بر پنج میلیارد ریال به همین شیوه از مردم کلاهبرداری کرده‌اند.

وی به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان برای دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست کند، قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه ، شرکت مخابرات ، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس ها نیست.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • خبر جدید برای یارانه‌بگیران/ این کار را انجام ندهید، یارانه‌تان قطع می‌شود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران/ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • قیمت محمد محبی برای بازگشت به استقلال مشخص شد