Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی، ۸ تفاهمنامه همکاری میان شرکت‌های ایرانی و کشور‌های خارجی در دومین نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و نوآور به امضا رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی در نشست هم اندیشی شرکت‌های دانش بنیان و اعضا هیات مدیره اتاق بازرگانی ایران و عراق و تجار عراقی، گفت: ایران و عراق تبادلات قابل توجهی در زمینه‌های مختلف داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در موضوع فناوری‌های نو نیز تعاملات خوبی در دوره‌های مختلف و در نمایشگاه‌های مختلف مشترک میان ایران و عراق برگزار شد.
وی با اشاره به نمایشگاهی که ۶ سال پیش در اربیل عراق توسط ایران افتتاح شد، بیان کرد: در آن نمایشگاه قرارداد‌های خوبی به امضا رسید. این ارتباط می‌تواند ارتقا هم پیدا کند. ایران از نظر فناوری‌های نو کشور غنی‌ای است و پیشرفت‌های خوبی داشته است. ایران در زمینه بیشتر فناوری‌ها در چند سال گذشته شاهد رشد گسترده‌ای بوده است.
دلیری توضیح داد: محصولات فناورانه ایرانی هرساله به کشور‌های بزرگ از جمله کشور‌های اروپایی صادر می‌شود. جایگاه ایران در برخی از فناوری‌ها ویژه است. از جمله این فناوری‌ها می‌توان به حوزه نانو اشاره کرد که ایران دارای رتبه چهارم در دنیا است.

وی خاطر نشان کرد: ما به عنوان بخش سرمایه گذاری در حوزه فناوری‌های نوین این آمادگی را داریم که تعامل را هرچه بیشتر برقرار کنیم. قرارداد‌های امروز نیز می‌تواند فرصتی برای تعاملات میان شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی و شرکت‌ها و دانشگاه‌های کشور‌های دیگر از جمله عراق را ایجاد کند.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی همچنین آمادگی ایران برای صادرات محصولات ایرانی از طریق خط‌های اعتباری مشترک را اعلام کرد و افزود: امکان انتقال فناوری برای شرکت‌های عراقی از جمله اقداماتی است که همینجا برای آن اعلام آمادگی می‌کنیم. کشور ایران و عراق دارای روابط دیرینه‌ای است و در حوزه فناورانه نیز این تعاملات می‌تواند در تقویت روابط به خوبی ظاهر شود.

در پی این نشست ۸ تفاهمنامه همکاری میان شرکت‌های دانش بنیان ایرانی و کشور‌های خارجی به امضا رسید. از جمله این تفاهمنامه‌ها شرکت «الوان ثابت» است که تفاهم نامه‌ای با شرکت عراقی پیرامون استفاده از رنگ‌های این شرکت در کارخانه امضا کرد. تفاهم نامه دیگر این شرکت با هندوستان در حوزه نساجی و سومین تفاهمنامه این شرکت با دانشگاه کویا کردستان عراق در راستای فعالیت‌های فناورانه بود.
شرکت دانش بنیان «سینا کلون» نیز با دانشگاه کویا کردستان در زمینه تحقیقات علمی و نیز خرید دارو بیولوژیکی تفاهمنامه‌ای به امضا رسید. این دانشگاه همچنین تفاهمنامه‌ای با شرکت دانش بنیان «شفا طبیعی پدیده» در زمینه دارویی امضا کرد.

«پژوهشگاه میراث فرهنگی ایران» در راستای تبادلات میراق فرهنگی با دبیر کارگروه میراث فرهنگی ایتالیا تفاهمنامه‌ای به امضا رساند. همچنین دانشگاه تکنیکال عراق شامل دانشگاه "صلاح الدین"، دانشگاه"شمال" و چند دانشگاه دیگر، با «شرکت مدیریت صادرات هوکاد» تفاهمنامه‌ای در راستای راه اندازی آزمایشگاه نانو بست. در آخر نیز دانشگاه کویا کردستان با «آزمایشگاه نوبل» تفاهمنامه‌ای امضا کرد که هدف آن فعالیت‌ها آزمایشگاهی و تحقیقاتی در حوزه بیولوژیکی است.
این نشست با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به همت شرکت مدیریت صادرات هوکاد برگزار شد. در این نشست اعضا هیات مدیره اتاق بازرگانی ایران و عراق و نیز تجار عراقی حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صادرات محصولات ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۲۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد

کامران قدس در گفت و گو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه با حضور وزیر بهداشت پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی سمنان افتتاح شد، ابراز داشت: هدف از این اقدام سامان دهی به شرکت‌های موجود برای رشد حوزه سلامت کشور است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۰ شرکت فناور در این پارک مستقر شدند، افزود: از این تعداد سه شرکت در حوزه دانش بنیان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان ضمن بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور در حوزه تحت پوشش رو به افزایش است، ابراز داشت: از این رو نیاز بود تا فضایی مناسب برای استقرار آنها در نظر گرفته شود.

قدس ضمن بیان اینکه تعداد اختراعات حوزه پزشکی و دارو نیز در استان وضعیت خوبی دارد، تصریح کرد: امیدواریم این اختراعات و همراهی شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور بتواند به تأمین نیازهای داخلی هر چه بیشتر کمک کرده و در نهایت خدمتی به مردم انجام شود.

کد خبر 6081740

دیگر خبرها

  • همکاری قضایی ایران، عراق و سوریه علیه تروریسم
  • امضای تفاهم‌نامه کمیته قضایی سه جانبه مقابله با تروریسم میان ایران، عراق و سوریه
  • امضای تفاهم‌نامه قضایی میان ایران، عراق و سوریه
  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و شرکت صنعتی
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • همکاری کمیته‌امداد و سازمان زندان‌ها برای حمایت از خانواده‌های زندانیان
  • انعقاد تفاهمنامه همکاری میان اتاق بازرگانی ایران و آلمان