Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@16:28:21 GMT

آغازبه کارطولانی‌ترین خط پروازی جهان

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۶۲۵۵۰

طولانی‌ترین خط پروازی مستقیم جهان از سنگاپور به آمریکا پس از 5 سال توقف دوباره آغاز به کار کرد. ناطقان: به نقل از راشاتودی، طولانی‌ترین مسیر پروازی جهان از سنگاپور به آمریکا پس از ۵ سال دوباره آغاز به کار کرد. این مسیر پروازی که ۱۵ هزار و ۳۴۳ کیلومتر طول دارد توسط شرکت هواپیمایی سنگاپور پس از ۵ سال پروازهای خود در این خط پروازی از سنگاپور به آمریکا از سر گرفت، پیشتر به دلیل قیمت بالای بلیت این پرواز، ارائه خدمات آن متوقف شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نخستین پرواز این خط هوایی با ۱۵۰ مسافر و ۱۷ خدمه روز پنجشنبه انجام شد که قرار بود مدت زمان آن ۱۹ ساعت به طول بینجامد اما درواقع پس از ۱۷ ساعت و ۲۵ دقیقه پرواز به زمین نشست.

این شرکت هواپیمایی ابراز امیدواری کرده است که بتواند با استفاده از هواپیماهای ایرباس ۳۵۰، خدمات‌‌رسانی در این خط هوایی را گسترش دهد.

پیشتر مسیرهای پروازی لندن به شهر پرت استرالیا با ۱۷ ساعت زمان پرواز و خط پروازی آکلند نیوزیلند به دوحه قطر طولانی‌ترین مسیرهای پروازی در جهان بودند. منبع: فارس برچسب ها: طولانی ترین پرواز ، پرواز ، سنگاپور

منبع: ناطقان

کلیدواژه: طولانی ترین پرواز پرواز سنگاپور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۲۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ انور ابراهیم با اشاره به امضاء توافقنامه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی با مشارکت کشور همسایه تصریح کرد: این طرح تا پایان سالجاری میلادی با هدف تقویت ارتباطات فرامرزی و تسریع رشد اقتصادی عملیاتی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی افزود: بر اساس این توافقنامه هر دو طرف برای تقویت جریان فرامرزی کالا، سامانه ترخیص بدون گذرنامه را در مرز‌های دو کشور اجرایی خواهند کرد.
انور ابراهیم اعلام کرد: در این منطقه ویژه اقتصادی مشوق‌های تجاری بسیار مناسبی برای جذب سرمایه گذاران ازجمله جایگزینی نرخ مالیات بر درآمد ثابت ۱۵ درصد ویژه کارگران ماهر خارجی به جای ۳۰ درصد، صدور ویزای چند بار ورود برای تجار و کارگران خارجی و تخفیف‌های مالیاتی در نظر گرفته شده است.
ایجاد منطقه‌ای که به علت ارائه مشوق‌های مناسب به جز شرکت‌های سنگاپوری می‌تواند شرکت‌های جهانی را که با محدودیت‌های منابع موجه اند؛ جذب کند.
شرکت‌های مالزیایی نیز به گفته کارشناسان می‌توانند از مزایای انباشتگی ثروت در این منطقه ویژه اقتصادی به نفع خود بهره برداری کنند.
منطقه ویژه اقتصادی جوهور - سنگاپور به تعبیر نخست وزیر مالزی موجب تغییر بازی در اقتصاد این کشور در قالب ایجاد صنایع پیشرفته‌تر، ادغام زنجیره‌های تامین جهانی و فرصت‌های فراوان برای شرکت‌های کوچک و متوسط خواهد شد.
دولت مالزی همچنین متعهد به ایجاد شهری متشکل از انواع شرکت‌های دانش بنیان پویا شد تا این کشور را در ردیف بیست کشور برتر دنیا در حوزه دانش بنیان‌ها قرار دهد و مالزی را به قطب مرکز نوآوری و کارآفرینی تبدیل کند.
نخست وزیر مالزی همچنین از اختصاص بودجه سه میلیارد رینگیتی برای رونق فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نوین تجاری خبر داد......... مصاحبه‌ها ........
۱) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۲) رفیضی راملی - وزیر اقتصاد مالزی

دیگر خبرها

  • نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان+ اینفوگرافی
  • اضافه شدن پرواز جدید به فرودگاه شهرکرد
  • تاخیر چند ساعته پرواز تهران - مشهد
  • پرواز مشهد مقدس از فرودگاه اردبیل دایر شد
  • معرفی انواع خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه
  • نتایج نمایندگان ایران در روز نخست اسکواش قطر جونیور
  • پرواز اردبیل به مشهد برقرار شد
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • هشدار درباره خطر حملات پهپادی برای امنیت ملی آمریکا
  • خطر بروز افسردگی در میانسالی در اثر ساعت کار طولانی در جوانی