Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، روزنامه ایندیپندنت نوشت، توطئه ترور خاشقجی آنگونه که با مدارک و شواهد سمعی و بصری از سوی مسئولان آنکارا به ‌آمریکایی‌ها ارائه شده در واقع آمیزه‌ای از وحشی‌گری و حماقت بود.

این روزنامه انگلیسی در ادامه شیوه دیکتاتورانه‌ای که عربستان در پیش گرفته را شبیه به دوره دیکتاتوری صدام در عراق دانست که تلاش‌های بسیاری برای از بین بردن منتقدان تبعید شده‌ای انجام می‌داد که هیچگونه خطری برای حاکمیتش نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایندیپندنت تاکید کرد، هدف از چنین ترورها و آدم‌ربایی‌های ادعایی تنها خاموش کردن صداهای مخالف هر چند ساده نیست بلکه هدف ترساندن تمامی مخالفان در داخل و خارج این کشور به وسیله علنی کردن آن حتی با وجود موجی از انتقادات است که به شدت سرکوب خواهند شد. برای حاکمان مستبد اینکه حکم‌هایشان غیر متعادل باشد، عادی است زیرا آنها هرگز به نظرات مخالف با تفکرات خود، گوش نمی‌دهند.

این روزنامه به حمله صدام به ایران در سال ۱۹۸۰ و پس از آن کویت در سال ۱۹۹۰ و در ادامه نتایج فاجعه‌بار آنها اشاره کرد و در مقام مقایسه به نتایج این اقدامات پرداخت و نوشت، عربستان جنگ خود علیه یمن را در سال ۲۰۱۵ با نتایج فاجعه‌بار مشابهی آغاز کرد.

ایندیپندنت با اشاره به اینکه عربستان هرگونه دست داشتن در ناپدید شدن خاشقجی را به شدت رد کرده می‌نویسد، اکنون به نظر می‌رسد همان گونه که بازرسان ترکیه گفتند، عربستان بر این باور است که می تواند از ترور وحشیانه خاشقجی فرار کند.

همچنین این روزنامه سکوت و واکنش سرد کشورهای غربی در برابر موارد نقض حقوق از طرف عربستان را محکوم کرده و نوشت، آنچه واقعا تعجب‌برانگیز است، سکوت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا است.

ایندیپندنت در ادامه بر لزوم حفظ روابط با عربستانی‌ها به دلیل عقد قراردادی تسلیحاتی با این کشور به ارزش ۱۱۰ میلیارد دلار تاکید کرد و نوشت، موضعگیری تونی بلر، نخست وزیر پیشین انگلیس بی‌شیاهت به موضعگیری رئیس جمهور آمریکا نیست.

ایندیپندنت در ادامه نوشت، قتل به هیچ وجه بدترین کاری نیست که عربستان از سال ۲۰۱۵ انجام داده است. هر کسی که در این مساله تردید دارد باید گزارشی را بخواند که نشان می‌دهد، طی بمباران و دیگر اقدامات نظامی ائتلاف عربی به رهبری عربستان در یمن کاروان‌های امدادرسانی‌ غذایی برای پیروزی در جنگ به شیوه گرسنگی دادن به میلیون‌ها یمنی هدف قرار می‌گیرند.

این روزنامه با انتقاد از عربستان و امارات و نیز واشنگتن، لندن و پاریس به عنوان همپیمانان آنها تاکید کرد، ادامه حمایت از عربستان و نادیده گرفتن موارد نقض حقوق بشر این کشور همان چیزی است که شرایط را برای رساندن یمن به مرحله قحطی ساخت دست بشر فراهم می‌کند، عربستان از گرسنگی دادن به یمنی‌ها به عنوان یک اسلحه استفاده می‌کند و آن را بهترین را ه برای پیروزی در جنگ علیه نیروهای وابسته به انصارالله یمن می‌داند که هنوز کنترل شهر صنعاء و بخش‌های پرجمعیت یمن را در دست دارند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۲۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری /بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که نان فحش دادن به آنها را سر سفره خود برده بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه صبح نو در شماره امروز خود نوشت:

سخنان مهدی نصیری در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی واکنش برانگیز شده است. او در این مصاحبه از ضرورت اتحاد اپوزیسیون جمهوری اسلامی سخن گفته؛ یعنی اتحاد شاهزاده با تاج‌زاده. جمهوری‌خواهان با هواداران سلطنت. این سخنان چندان قابل نقد نیست، نه از آن باب که سخن بسیار دقیق و فکر شده‌ و ایده‌ای است که از عطاری هیچ‌کس جز عطاری نصیری نمی‌توانسته بیرون بیاید، نه از تاج‌زاده که از شاهزاده تا مسیح هم نتوانستند چند ماهی دور یک میز بنشینند و امروز به یکدیگر فحش‌های مثبت ۱۸ می‌دهند. بنابراین امتناع این ایده از روز روشن‌تر است. و باز نه جای تعجب که نصیری چنین سخنانی را بر زبان رانده که جای تعجب نیست؛ چراکه مسیر هر فرد رادیکالی، افتادن در چرخه رادیکالیسم است.

بنابراین مدعای مطلب حاضر نه نقد این سخن نصیری که نقد روشنفکران ایرانی است که در ۲۰۰ سال اخیر قدمی به جلو برنداشتند و همچنان اسیر توهم‌اند. توهمی که باید آن را توهم انفکاک از جامعه و بیگانگی با انسان ایرانی نامید.

باید مسیر طی شده و جریان روشنفکری ایرانی نقد شود که امروز مهدی نصیری در این نحله خود را قرار داده است. نقد روشنفکران نه از باب غرض با این جماعت، بلکه از فرط بیگانگی است که با جامعه دارند و رؤیاهایی که این‌ها در دویست سال اخیر به جای فکر، ایده و اندیشه پیشرفت به‌عنوان جنس بنجل به مردم ایران فروخته‌اند و به جای پیشرفت و توسعه برای مردم ایران، وضعیتی ایجاد کردند که بعد از دویست سال دوباره ایده بازگشت به وضعیت دویست سال گذشته را تئوریزه می‌کنند.

روشنفکر ایرانی ۲۰۰ سال است که اسیر این توهم است، از مردم سخن می‌گوید؛ اما فهمی از مردم ندارد. روشنفکر ایرانی که علیه سلطنت شورید و امروز دوباره به سلطنت رسیده است. زمانی مخالف شهر بود و زندگی در روستا را تئوریزه می‌کرد و امروز مقلد غرب و مدرنیته شده است.

این موجود ناقص‌الخلقه در عرصه فکری ایران باید پاسخگو باشد که چگونه با همه ادعای روشنفکری خود و تحقیر جامعه از تولید یک ایده هم عاجز مانده و امروز مهدی نصیری بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که عمری به آنان فحش داده و نان فحش دادن به آنان را سر سفره خود برده است.

رمانتیسم روشنفکر ایرانی عارضه‌ای است که روشنفکر فکر می‌کند که فهم بالاتری از جامعه دارد؛ اما در عمل جز همین آشفتگی فکری و مشتی کلیات که به درد کسی نمی‌خورد غیر از اداهای روشنفکری، رویکرد شاهزاده تا تاج‌زاده نشان می‌دهد که روشنفکر ایرانی بعد از حدود ۲۰۰ سال دستش خالی است، جز اینکه تلاش می‌کند آشی بار بگذارد که هر چیز اضافه خانه را در آن بریزد. مهدی نصیری چیز تازه‌ای نگفته، بلکه ۲۰۰ سال آشفتگی روشنفکر ایرانی را دوباره با دو کلمه شاهزاده و تاج‌زاده روایت و توصیف کرده است. اتفاق خاصی، نیفتاده فقط روشنفکران ایرانی مشغول کار هستند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901683

دیگر خبرها

  • اردن حمله شهرک‌نشینان به کاروان‌های کمک‌ها را به شدت محکوم کرد
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری
  • جروزالم پست: موفقیت 25 درصدی سامانه های پدافندی آمریکا در رهگیری موشک های ایرانی
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری /بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که نان فحش دادن به آنها را سر سفره خود برده بود
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • بالوتلی: چالهان اوعلو و هواداران میلان؟ اگر من بودم هزار برابر بدتر رفتار می‌کردم!
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟