Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس اظهار کرد: بهتر نیست به جای هیاهو قانون را اجرا کنیم، دانش‌آموزان را قربانی بی‌تدبیری خود نکنیم.

وی افزود: مدرسه فروشی و ضربات سنگین به مدارس دولتی، مافیای کنکور را تقویت کرد؛  آسیب‌های مزمن تحمیل شده بر آموزش و پرورش کشور از ناحیه آزمونی پر هیاهو با نام «کنکور»، بر کسی پوشیده نیست؛ دانش‌آموزان را قربانی بی‌تدبیری خود نکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: بی‌تردید چاره فائق آمدن بر آن را نیز لاجرم باید درپای بندبودن به اجرای قانون مصوب مجلس در شهریور ۱۳۹۲، با نام «سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی» جست‌وجو کرد.

حاجی‌بابایی افزود: البته این ایراد فاحش بر مجلس خصوصاً کمیسیون آموزش و تحقیقات رواست که با گذشت بیش از ۵ سال از تصویب قانون مذکور، هرگز از اهرم‌های نظارتی خویش برای تمکین دولت به اجرای مصوبات خود بهره نجسته است.

وی بیان کرد: راهکار مقابله با پیامد‌های ناگوار کنکور، تنها در بسنده کردن به گفتار درمانی و انذار دانش‌آموزان و خانواده‌ها از برچسب هیولا یا مافیا نیست.

ضربه سنگین هیولای مدرسه فروشی به نظام تعلیم و تربیت

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس بیان کرد: جای این پرسش از آموزش و پرورش به قوت خود باقی است؛ شما که به درستی علم مخالفت با هیولای کنکور را به آسمان بلند کرده‌اید چرا در طول پنج سال گذشته، هیچگاه اجرای قانون را جدی نگرفته‌اید؟ بلکه با هیولای مدرسه فروشی و خصوصی‌سازی و ضربات سنگین به مدارس دولتی و مبارزه بی‌امان با مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی آبرویی برای معدل باقی نمانده است.

حاجی‌بابایی بیان کرد: هیولا را باید در کسانی دید که دستی در مدیریت و دستی در مدرسه خود دارند و دستی در مدیریت کتاب و غیره و دستی در نفوذ برای جا انداختن کتاب‌های خود دارند و در هر چاپ کتاب درسی و ضمن خدمتی دم خروس کتاب‌های خودشان بیرون می‌زند.

وی ادامه داد: قطعاً واقفید بر اساس تبصره «یک» ذیل ماده «پنج» قانون موصوف، آموزش و پرورش موظف به ارائه سوابق تحصیلی داوطلبان در طول سه سال پایانی دوره دوم متوسطه بر اساس آزمون‌های عمومی و تخصصی هماهنگ کشوری با استاندارد‌های تعریف شده از سوی شورای عالی آموزش و پرورش بوده است؟ اما دریغ از برداشتن قدمی در میدان عمل!

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: آیا بهتر نبود مدیران محترم آموزش و پرورش مدام به جای ترساندن مکرر مردم از هیولا و مافیای مهیب کنکور، به صراحت به جامعه هدف پاسخ می‌دادند، چرا با معطل گذاشتن این ظرفیت قانونی، بهانه لازم را برای مقصر جلوه دادن آموزش و پرورش در اختیار سازمان سنجش قرار داده‌اند؟

حاجی‌بابایی بیان کرد: هر ساله بلاتکلیفی بیش از یک میلیون داوطلب ورود به دانشگاه‌ها در اثر وعده‌های متناقض، گنگ و فاقد پشتوانه مسئولان ذیربط در خصوص اعمال سوابق تحصیلی، موجی از نارضایتی را در خانواده‌ها به همراه داشته است که قطعاً سهم بزرگی از آن پیش از هر کس، متوجه مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش است.

ضرورت برگزاری آزمون های استاندارد برای برچیده شدن غول کنکور

وی گفت: پیش‌بینی ساز و کار لازم برای برگزاری امتحاناتی امن، استاندارد، با اعتبار و پایایی لازم در سه سال پایانی متوسطه ضروری‌ترین پیش نیاز برای اجرایی شدن قانون چیره شدن بر غول کنکور است.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس اظهار کرد: بدیهی است این گام آغازین را مقدم بر همه برابر قانون باید آموزش و پرورش بردارد؛ تمسک جستن به بهانه‌هایی مانند نبود منابع مالی  یا فقدان ساختار مناسب برای اجرای این قانون در تشکیلات آموزش و پرورش، در حقیقت به منزله گریز از ایفای وظیفه‌ای است که مجلس آن را بر دوش آموزش و پرورش نهاده است.

حاجی‌بابایی ادامه داد: تأثیر مثبت یا مطلق معدل قبل از اجرایی شدن تبصره «یک» ماده «پنج» قانون یاد شده، تفسیری ناصواب و ابتر از آن است که باید با جدیت مانع اجرای آن شد.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس اظهار کرد: لطفاً این بی‌تدبیری را عناصر سیاسی صرف که به همه امور سیاسی دخالت می‌کنند به جز پاسخ به معلم و دانش‌آموز به حساب تحجر وآدم‌های سنتی، سند تحول و دین نگذارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۴۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی لاشکی با بیان اینکه بزرگداشت مقام معلم فقط به بهانه یک روز و ۱۲ اردیبهشت نیست گفت،: همه موظفیم برای تکریم این مقام همه روزه تلاش کنیم.

وی با عنوان اینکه معلم تا پایان عمر معلم است، ادامه داد: اینکه در هفته معلم به پیشکسوتان عددی داده نمی‌شود قابل تحمل است و باید این مسئله زیربنایی اصلاح شود.

احمدی با بیان اینکه معلم عامل توسعه است و اگر قرار باشد تحولی اتفاق بیفتد منشأ آن از انسان و آموزش و پرورش است، تصریح کرد: اگر جامعه به معلم بها بدهد آینده کشور را ساخته است و برای نظام تعلیم و تربیت چند عنصر از جمله فضای آموزشی، کتاب و بودجه و مهم‌تر از همه معلم نیاز است.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش رکن اساسی برای اجرای تحول است و معلمی که باور داشته باشد رکن این محور خواهد بود.

احمدی گفت: در برنامه تحولی اقدامات خوبی را شروع کردیم و اتفاقات بزرگی در سه سال گذشته رقم خورده است و تأسیس سازمان ملی تربیت کودک از اقدامات مهم است.

وی با بیان اینکه اکنون مهد کودک‌ها و پیش دبستانی‌ها در اختیار سازمان دیگری بودند و به گونه‌ای خاص آموزش می‌دادند ادامه داد این در حالی که در هیچ جای دنیا بخشی از آموزش در اختیار وزارتخانه دیگر و بخشی در اختیار آموزش و پرورش نیست.

وی با بیان اینکه ۷ میلیون کودک زیر ۷ سال در کشور وجود دارد گفت: برای این تحول باید رتبه بندی رخ می‌داد و الحمدلله نظام رتبه‌بندی معلمان انجام شد.

احمدی با عنوان اینکه رتبه و درجه در نظام رتبه بندی مهم نیست، گفت: اساسنامه نهضت سوادآموزی در برنامه هفتم تغییر پیدا خواهد کرد افزوده برای معلمان فعال در مدارس غیردولتی نیز مصوبه گرفته شده است و قانون شدید اعلام می‌کند که در مدارس غیر دولتی و باید قانون کار کامل پرداخت شود.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش گفت: در قانون بودجه سال جاری رقمی برای نیروهای خدماتی آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است، همچنین برای جذب ۲۰۵ هزار نیروی انسانی سهمیه گرفته شده است.

وی ساماندهی باباهای مدرسه و نیروهای خدماتی را از برنامه‌های مهم ذکر کرد.

کد خبر 6097942

دیگر خبرها

  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟