Web Analytics Made Easy - Statcounter

بغداد - ایرنا - «سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق در راس هیاتی بلندپایه از ائتلاف اصلاح و سازندگی با سفر به کردستان عراق با مسعود بارزانی و شماری از اعضای حزب دموکرات کردستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش ایرنا از دفتر جریان حکمت ملی عراق، آخرین تحولات اوضاع سیاسی عراق و الزامات قانون اساسی در راستای تشکیل دولت آتی از جمله موضوعات مورد بحث دو طرف در این دیدار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حکیم با بیان این مطلب که دولت آتی باید نماینده همگان باشد، بر اهمیت رایزنی میان فراکسیون های سیاسی و نخست وزیر مامور به تشکیل حکومت تاکید کرد.
وی با بیان مجدد دیدگاه خود مبنی بر لزوم حمایت از دولت آینده، تصریح کرد: تلاش برای موفقیت در این خصوص مسئولیت همگان است، درست همانند شکست که بازخوردهای آن متوجه همه خواهد شد.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در این دیدار با اشاره به جایگاه عراق و نوع نگرش جهان به این کشور به دلیل ارائه نمونه ای کامل از گردش مسالمت آمیز قدرت و تبادل نقش ها، خواستار بهره گیری از این دستاوردها برای تقویت جایگاه عراق شد.
حکیم در ادامه خواستار تکیه بر گفتمان به عنوان راهکار حل و فصل مشکلات موجود میان بغداد و اربیل شد و خاطرنشان کرد: استفاده از منطق گفتمان برای حل مشکلات به سود همگان است.
حکیم با بیان اینکه برخی از مشکلاتی نیازمند قانونگذاری و برخی دیگر نیاز به اقدامات اجرایی دارد، گفت: مسئولیت اصلاحات متوجه همگان است چرا که تحقق این امر در گرو همبستگی و مشورت میان همه اطراف است.
رئیس جریان حکمت ملی عراق با هیات همراه همچنین با اعضای دفتر سیاسی اتحادیه میهنی کردستان عراق دیدار و گفتگو کرد.
حکیم در این دیدار با تاکید بر اهمیت مقدم شمردن منافع عمومی بر منافع شخصی، از همگان دعوت کرد به مسئولیت خود را در قبال اصلاحات که مد نظر همه‌ آحاد ملت است، عمل کنند.
حکیم در ادامه افزود: اصلاح طلبی شعاری نیست که اینجا و آنجا سر داده شود بلکه باید به عنوان رویکردی عملی مد نظر همگان قرار گیرد.
دو طرف در این دیدار درباره پرونده تشکیل دولت آتی و مسئولیت فراکسیون های سیاسی و نخست وزیر مامور به تشکیل دولت، رایزنی کردند.
رهبر جریان حکمت ملی در پایان بر حضور همه طیف ها و قومیت های عراقی در تشکیل دولت آینده تاکید کرد.
«سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق در آستانه اعلام ترکیب کابینه جدید این کشور از سوی 'عادل عبدالمهدی' نخست وزیر منتخب این کشور، در راس هیاتی بلندپایه از ائتلاف اصلاح و سازندگی و با هدف رایزنی با احزاب و رهبران کرد عراقی در خصوص تحولات جاری کشور به کردستان عراق سفر کرده است.
خاورم*4*380**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي عراق دولت جديد عمار حكيم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۴۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر

لیان و لانا شحبیر، دو دختر فلسطینی هستند که در جریان کوچ اجباری اهالی غزه از مناطق شمالی به جنوب نوار غزه از خانواده خود جدا شدند و اکنون بیش از ۴ ماه است که در حسرت دیدار والدین خود به سر می برند. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، «لیان» و «لانا» دو کودک فلسطینی ساکن نوار غزه، در جریان مهاجرت از مناطق شمالی به جنوب غزه از اعضای خانواده خود جدا شده اند و اکنون به تنهایی در منطقه جنوب غزه در انتظار پیدا کردن والدین خود به سر می برند.

 

.

 

لیان در گفتگو با خبرنگار تسنیم می گوید: به همراه خانواده در حال خروج از شهر غزه بودیم که ناگهان متوجه شدیم در میان جمعیت آوارگان هستیم و از خانواده مان جدا شده ایم. به دلیل بمباران ها به مسیر خود به سمت جنوب غزه ادامه دادیم و والدین مان را گم کردیم. اکنون چهار ماه است پدر و مادر خود را ندیده ایم. آرزوی من و خواهرم دیدن و شنیدن صدای پدر و مادرمان است.

«صبحی البنا»، جوان فلسطینی نیز در جریان حمله ارتش اسرائیل به بیمارستان شفا، به اجبار از مادر و برادر مجروحش جدا شد و اکنون از سرنوشت آنها بی اطلاع است.

این جوان فلسطینی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در غزه گفت: صهیونیست ها ساعت 3 نیمه شب به بیمارستان حمله کردند. برادرم مجروح و بستری بود. مردان و زنان را به اسارت گرفتند و ما را به سمت مناطق جنوبی آواره کردند. برادرم ظاهرا همچنان در بیمارستان بستری است اما از سرنوشت او خبری ندارم.

آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصرقطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی

 

بسیاری از خانواده های فلسطینی در نتیجه ادامه حملات، قتل عام، و اختلال در شبکه های مخابرات و ایست و بازرسی های نظامیان صهیونیست، از سرنوشت یکدیگر بی اطلاع هستند و این مسئله به بحران انسانی جدیدی در غزه تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیرینی‌ها و شگفتی‌های کودکان به روایت یک دیدار
  • کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه تغییر نمی‌دهد
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • تجلیل از استاد نمونه دانشگاه حکیم سبزواری
  • ادامه سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • جنگیدن با دشمن در خاک خودش،‌ مهم ترین نشانه قدرت