Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرجام فاضلی عصر امروز در جلسه‌ای با حضور مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد در شهرستان خاتم اظهار داشت: شهرستان خاتم دارای ۵۴۰ کیلومتر مسیر آسفالته است و این شهرستان موقعیت جغرافیایی بسیار مناسبی در مرکز کشور دارد به نحوی که از غرب با استان با دو شهرستان بوانات و نی‌ریز استان فارس و از شرق با شهرستان شهربابک استان کرمان هم‌مرز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود اینکه راه‌های مواصلاتی خاتم، شریانی است، بسیاری از مسیرهای مواصلاتی که در سال‌های دور طراحی شدند، مناسب جاده اصلی نیست و زیرساخت‌های لازم برای آنها در نظر گرفته نشده است.

فاضلی عنوان کرد: اکنون موقعیت جاده‌های خاتم تغییر کرده و بسیاری از خودروهای عبوری ترجیح می‌دهند برای طی طریق از شمال کشور به جنوب کشور و حتی از شرق به غرب، جاده‌های شهرستان خاتم را انتخاب کنند و این امر ترافیک در این مسیر را افرایش داده است بر این اساس انتظار داریم مسئولان امر ما را برای ارتقاء جاده‌ها همراهی کنند.

فرماندار خاتم بیان کرد: البته اقدامات بسیار خوبی نیز از سوی مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد و شهرستان خاتم انجام شده که شایسته قدردانی است.

وی اظهار داشت: اقدامات عمرانی به ویژه راه سازی هزینه‌بر است و در این اوضاع اقتصادی شاید تامین اعتبار به این راحتی‌ها انجام نشود اما با توجه به اهمیت و اولویتی که در شهرستان خاتم وجود دارد، بالاترین عدد بودجه ای که در شهرستان در اختیار فرماندار است به بخش راهداری و حمل و نقل جاده ای همچنین به بحث راه و شهرسازی اختصاص یافته است.

فاضلی همچنین با بیان اینکه خاتم به دلیل مشکلات زیرساختی از جمله برق، تنها شهرستان استان یزد است که در مسیر جاده ای دوربین کنترل سرعت ندارد، بیان کرد: انتظار داریم تا پایان امسال حداقل چند دوربینی که در نظر گرفته شده در اولویت نصب قرار گیرد زیرا کاهش سرعت کامیون‌ها در نقاطی از جاده نیز غنیمت است و هر حادثه کمتری که اتفاق بیفتد، جان افراد کمتری به خطر خواهد افتاد.

وی با اشاره به اقداماتی که طی مدت اخیر در برخی جاده های شهرستان خاتم انجام شده است، افزود: هم تعریض هم زیرسازی برخی محورهای شهرستان انجام شده و شرایط بهبود یافته اما امیدواریم شاهد ایجاد شرایط بهتر در محورهای شهرستان خاتم باشیم.

فرماندار خاتم همچنین خواستار نوسازی علائم راهنمایی رانندگان و علائم هشدار دهنده در برخی محورهای شهرستان خاتم به ویژه گردنه ها و محورهای روستایی شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات جاده هرات ـ شهربابک به تشریح پیشینه تصویب یک طرح پرداخت و بیان کرد: این مسیر یک مسیر جاده ای ۷۹ کیلومتری است که چند سال پیش به دنبال وقوع یک تصادف و اعتراض مردم روستای رباط، طرحی موقتی مبنی بر منع عبور و مرور کامیون‌ها برای آن تصویب شد.

فاضلی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه این طرح موقتی بود، اما در شورای تامین و شورای ترافیک کرمان به عنوان یک مصوبه تصویب شد و بعدها شورای تامین شهر بابک با برگزاری جلسه ای به صورت یک طرفه اقدام به صدور کارت تردد برای کامیون‌های منطقه خود کرد و کامیونداران سایر نقاط در صورت تردد در آن محور، جریمه می شوند.

وی یادآور شد: این موضوع با مسئولان کرمان طی جلسه ای مطرح و در نهایت مقرر شد ادارات دست‌اندرکار در شهربابک و خاتم اقدام به رفع نقایص جاده و ایمن سازی نقاط آن کنند که این تعهدات از جانب خاتم اجرا شد اما شهربابک هنوز هیچ اقدامی در راستای عمل به تعهدات خود نکرده و این امر کامیونداران را معترض کرده است.

فرماندار خاتم در این جلسه خواستار پیگیری موضوع از سوی مسئولان استان یزد برای عمل به تعهدات مسئولان شهرستان شهربابک شد.

کد خبر 4430343

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان خاتم یزد اربعین ۹۷ اربعین 97 کرمانشاه خبرگزاری مهر اربعین حسینی گرگان بوشهر مشهد یاسوج شیراز خرم آباد شهرکرد سنندج خطبه های نماز جمعه بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۴۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • جاده سیاخ دارنگون نیازمند رسیدگی فوری است
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • کشف سوخت قاچاق در شهرستان خاتم
  • اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بستان آباد
  • آمادگی شهرستان خاتم در برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • رشد تولید گندم در استان یزد
  • نصب ۳۶۰ تابلو و علائم هشداردهنده جاده‌ای در جاده های تکاب
  • رشد ۵/۵ برابری تولید گندم در استان
  • آسفالت نزدیک به ۱۱ کیلومتر از راه‌های روستایی چایپاره