Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: امسال و هم زمان با آغاز فصل پاییز، ۵۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان اندیمشک به تولید محصولات کشاورزی اختصاص یافته است. ۲۳ مهر ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۵ استانها خوزستان نظرات

سید هدایت‌الله موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اندیمشک اظهار داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته و به زودی شهرک‌های گلخانه‌ای و پایانه صادراتی محصولات کشاورزی شهرستان اندیمشک به بهره برداری می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با بهره برداری از این طرح‌ها ضمن گسترش کار آفرینی و افزایش ظرفیت محصولات کشاورزی در شهرستان اندیمشک، امکان ارز آوری و گسترش خدمات این حوزه در استان خوزستان فراهم و گامی مهم در مسیر توسعه اقتصادی شهرستان برداشته می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک عنوان کرد: شهرستان اندیمشک در حوزه کشاورزی دارای ظرفیت و استعداد خاص و منحصر به فردی است و علاوه بر اقلیم مناسب، دسترسی منحصر به فردی به مسیرهای ریلی و جاده‌ای داخلی و برون مرزی دارد.

وی گفت: به همین جهت باید بیش از گذشته از ظرفیت‌های موجود شهرستان برای توسعه کشاورزی و اقتصادی اندیمشک و استان خوزستان استفاده کرد و با بهره برداری از مجتمع‌های گلخانه‌ای، شیلات و پایانه صادراتی و دیگر طرح‌های کشاورزی در حال اجرا شهرستان این مسیر بیش از گذشته، تسهیل گردد.

موسوی بیان کرد: این طرح‌ها با پیگیری نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان و دیگر مسئولان محلی و استانی طراحی و به اجرا رسیده و با بهره برداری از آن‌ها ظرفیت تولید محصولات کشاورزی اندیمشک تقویت و زمینه تامین رضایت شهروندان از خدمات اجرا شده و ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان، فراهم  می‌ شود.

وی با اشاره به این که حمایت از کشاورزی و توجه به تأمین نیازهای کشاورزان شهرستان ضروری است، افزود: توجه به توسعه آبیاری‌های نوین و تحت فشار و بهره گیری از ظرفیت‌های کشاورزی موجود اندیمشک به جهت ایجاد صنایع تبدیلی در این حوزه ضروری است.

رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک ادامه داد: تاکنون بیش از یک هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به روش‌های نوین آبیاری تجهیز و از کشاورزان وسرمایه گذاران به جهت حضور در شهرستان و تجهیز اراضی کشاورزی بهروش‌های نوین آبیاری و ایجاد صنایع تبدیلی دعوت و حمایت جدی می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: امسال و هم زمان با آغاز فصل پاییز و کشت محصولات کشاورزی، 50 هزار هکتار از اراضی شهرستان اندیمشک در بخش‌های شهری و روستایی به تولید انواع محصولات کشاورزی اختصاص یافته است.

موسوی با اشاره به این که از این میزان سطح زیر کشت 1500 هکتار متعلق به چغندر قند است، گفت: انواع سبزی و صیفی، کلزا، جو و گندم، مهم‌ترین تولیدات کشاورزی شهرستان اندیمشک در کشت پاییزه است.

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته به جهت تأمین آب کشت پاییزه مورد نیاز کشاورزان شهرستان اندیمشک، عنوان کرد: محصولات کشاورزی شهرستان پس از تولید به استان‌ها و کشورهای مختلف جهان صادر می‌شوند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با اشاره به این که بیش از نیز 9 هزارهکتار از اراضی اندیمشک به تولید ذرت دانه‌ای اختصاص یافته است، افزود: پیش بینی می‌شود امسال و با پایان فصل کشت بیش از 67 هزار تن ذرت دانه از اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک در بخش‌های شهری و روستایی برداشت گردد.

وی با اشاره به ظرفیت تولید انار در شهرستان اندیمشک، بیان کرد: هم چنین طبق بررسی‌های صورت گرفته امسال بیش از 180 هکتار از تولیدات باغات اندیمشک به تولید انار اختصاص و پیش بینی می‌شود بیش از 450 هزار کیلو میوه انار در شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود.

موسوی تصریح کرد: امسال توجه به کشت ارگانیک و افزایش تولیدات کشاورزی با استفاده از روش‌های روز دنیا اولویت فعالیت جهاد کشاورزی شهرستان تعیین و به همین جهت و بیش از این دومین گلخانه هیدروپونیک اندیمشک در زمینی به مساحت 5 هزار متر مربع و با هدف تولید 500 هزار شاخه انواع گل رز به بهره برداری رسید.

گفت‌وگو از محمد امین جمشیدی

انتهای پیام/م

R41468/P4001/S6,57/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۵۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی سامان

حجت الله رئیسی مدیر جهاد کشاورزی سامان گفت: مساحت کل اراضی شهرستان ۴۵ هزار و ۴۵۲ هکتار می‌باشد که از این میزان، ۴۵ پلاک به مساحت ۲۷ هزار و ۷۰ هکتار شامل رفع تداخلات می‌شود.

وی افزود: مجموع ۳۳ پلاک سوادجان، حرمی، چشمه سنگ، چلوان، قریه صادق آباد، چم نار، قوچان، قارقوش، برمه، لره، چم عالی، چم کاکا، کراب، گرکاچی، ایلبگی، لاغدنبه، یالانچی، چم خرم، چم زین، خلیل آباد، محمد آباد، گردکان، دولابی و بنکلو، یاسه چاه، یاشولجه، نیسانیه، چم چنگ، گلستان، فولاد آباد، مزارع صادق آباد، گرایلی، شهری جان و حسین آباد جمعاً به مساحت کل ۱۴۸۸۸٫۲۴ هکتار مطرح، تحت بررسی و جهت اخذ مصوبه نهایی به دبیرخانه کمیسیون رفع تداخلات استان ارسال شد که بر اساس مصوبات اخذ شده از کمیسیون مذکور ماهیت حدوده ۵۰ هکتار از اراضی دارای سابقه کشت و احیاء در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ شمسی، از ملی به غیر ملی تغییر و به زارعین و کشاورزان ذینفع واگذار گردید به طوری که از کل مساحت اراضی مطرح شده در کارگروه رفع تداخلات شهرستان ۲۲۳۴٫۴۳ هکتار به عنوان اراضی غیرملی (مستثنیات) و ۱۲۶۵۴٫۲۹ هکتار نیز به عنوان اراضی ملی تثبیت گردید. 

رئیسی اظهار کرد: از ۳۳ پلاک مصوب شده، تعداد ۲۰ پلاک نیز توسط مدیریت امور اراضی استان در سامانه CMS سازمان امور اراضی کشور جهت بهره برداری و اقدام لازم بارگذاری شد.

بیشتر بخوانید

صدور ۱۶۱ مجوز تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در چهارمحال و بختیاری

وی گفت: پلاک‌های باقی مانده شامل ۱۲ پلاک کهرداش سوادجان، کاهکش، گرمدره، مارکده، شوراب کبیر، موات یاسه چاه، موات پلنگستان، موات هوره، کمربر ایلبگی، کوه شیراز، یالانچی و گاوچر می‌باشند که ۵ پلاک در حال رسیدگی در کارگروه رفع تداخلات شهرستان می‌باشد و مابقی نیز در حال رسیدگی جهت طرح کارگروه شهرستانی می‌باشد.

رئیسی اضافه کرد: یکی از وظایف اصلی ما تثبیت مالکیت و رفع تداخلات اراضی و صدور اسناد کشاورزی می‌باشد که خوشبختانه شهرستان سامان توانسته نزدیک به ۷۰ درصد از اراضی را رفع تداخل کند و این فعالیت را با کیفیت به اتمام برساند و ۳۰ درصد باقیمانده نیز جز برنامه‌های سال ۱۴۰۳ می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی کردستان به کشت گندم
  • اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد
  • کاشت گندم در ۱۵۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین
  • اختصاص ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی بخش جلگه رخ تربت حیدریه به کشت کلزا
  • کاهش گردوغبار در خوزستان با پراکنش اراضی کشاورزی
  • تجهیز و نوسازی ۱۵۰ هکتار از شالیزار‌های آمل
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از زمین‌های کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان
  • مطلوب بودن مشارکت‌های مردمی در بخش کشاورزی خوزستان
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی سامان