Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-03-28@15:21:40 GMT

آمریکا، بزرگ‌ترین واردکننده فرومنگنز جهان

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۶۷۹۶۲

آمریکا چهارمین تولیدکننده فولاد جهان در سال ۲۰۱۶ بود. از این رو تقاضای فرومنگنز در این کشور بسیار زیاد است و این در حالی است که از سال ۱۹۷۰ تولید معدنی منگنز آمریکا به صفر رسیده است. ذخایر کم‌عیار منگنز موجب شده تا برداشت از آنها صرفه اقتصادی نداشته باشد. این موضوع جایگاه نخست آمریکا در میان واردکنندگان فرومنگنز جهان را روشن می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آمارها در سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۶ به‌طور متوسط ۱۴ درصد از کل واردات فرومنگنز به مقصد آمریکا بوده است.

در سال ۲۰۱۶ مصرف فرومنگنز آمریکا ۳۶۰ هزار تن بود که حدود ۶۸ درصد مصرف از طریق واردات تامین شد. باقی‌مانده مصرف نیز از طریق تولید داخلی البته با واردات منگنز بوده است. وابستگی آمریکا به واردات منگنز باعث شد تا از سال ۱۹۸۷ آمریکا این عنصر را در لیست عناصر استراتژیک قرار دهد. آفریقای جنوبی بزرگ‌ترین‌ تامین‌کننده فرومنگنز آمریکا است که ۲۵ درصد از واردات آمریکا در سال ۲۰۱۶ از این کشور بود. البته سهم آفریقا از بازار فرومنگنز آمریکا طی سال‌های اخیر کاهش داشته است. از سال ۲۰۱۲ استرالیا با جهش در صادرات به آمریکا و تداوم رشد صادرات، به‌تدریج از سهم آفریقای جنوبی در بازار وارداتی آمریکا کاست. در سال ۲۰۱۱ آفریقا ۶۰ درصد از بازار وارداتی فرومنگنز آمریکا را در اختیار داشت.

به گزارش فلزات آنلاین، آلمان نیز با توجه به ذخایر محدود منگنز و تولید قابل توجه فولاد (هفتمین تولیدکننده جهان) با میانگین واردات ۱۹۷ هزار تن در بازه زمانی مورد بررسی، دومین واردکننده بزرگ جهان بوده است. طی این سال‌ها آفریقای جنوبی و فرانسه با سهم ۳۰ و ۱۹ درصدی از واردات آلمان، بزرگ‌ترین صادرکنندگان فرومنگنز به این کشور بودند. البته طی سال‌های گذشته آفریقا و برخی کشورهای دیگر نظیر نروژ، سهم فرانسه از واردات آلمان را از آن خود کردند تا جایی که در سال ۲۰۱۶فرانسه تنها ۱۴ درصد از بازار آلمان را در اختیار داشت؛ در حالی که در سال ۲۰۰۱ سهم این کشور ۴۶ درصد بود. قابل توجه است که در سال ۲۰۱۶ آفریقای جنوبی نیز سهم خود را به کشورهای اسپانیا و نروژ واگذار کرد.

از میان کشورهای برتر واردکننده فرومنگنز، هلند بیشترین رشد واردات را محقق کرد. واردات این کشور طی سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۶ با نرخ سالانه ۱۰ درصد رشد کرد و به ۱۹۶ هزار تن در سال ۲۰۱۶ رسید. واردات ۴۵ هزار تنی این کشور در سال ۲۰۰۱ نشان‌دهنده رشد چشمگیر در سال‌های اخیر است. افزایش واردات هلند این کشور را به سومین واردکننده جهان تبدیل کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۷۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ احکام قانون بودجه سال ۱۴۰۳ جهت اجرا در گمرک + جدول

بر اساس بخشنامه مدیر کل دفتر واردات به گمرکات اجرایی، تا زمان تهیه و ابلاغ جداول تفصیلی بودجه ۱۴۰۳ وصول عوارض بر مبنای جداول ۱۴۰۲ انجام خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، به تازگی مدیر کل دفتر واردات گمرک ایران در بخشنامه ای به گمرکات اجرایی ضوابط مرتبط با تشریفات گمرکی در سال 1403 مطابق با قانون بودجه را ابلاغ کرده است. بر این اساس تا زمان ابلاغ جداول تفصیلی بودجه نسبت به وصول منابع بر اساس جداول سال 1402 اقدام شود.

در این بخشنامه امده است؛ نرخ مالیات بر ارزش افزوده بحز کالاهای خاص 10 درصد محاسبه شود.همچنین واردات آمبولانس از پرداخت حقوق ورودی و عوارض گمرکی معاف می باشد.

در این بخشنامه آمده، حقوق گمرکی تمامی ماشین آلات و تجهیزات ، قطعات ، مواد اولیه و واسطه ای تولیدی از چهار درصد به 2 درصد کاهش می یابد.


 

 اعلام فهرست 14 ردیف درآمدی عوارض قابل وصول شامل عوارض فرهنگی ، لوازم آرایشی ، سیگار و تنباکو ، نوشابه ، خودرو سبک و سنگین ، پسماند ، هلال احمر و گوشت و سبزیجات و .... در ادامه قابل مشاهده است؛

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابلاغ تعرفه واردات موبایل بالاتر از ۶۰۰ دلار
  • بازار ۲.۵ میلیارد دلاری تجهیزات پزشکی کشور/ سهم ۶۰ درصدی واردات
  • الشرق: ایران و سودان به صورت متقابل سفیر تعیین کردند
  • اسلام‌آباد نیازمند واردات گاز ایران با خط لوله آی‌پی است
  • ۶۰ درصد نیاز به تجهیزات پزشکی از طریق واردات و ۴۰ درصد آن از طریق تولید تامین می‌شود
  • ابلاغ احکام قانون بودجه سال ۱۴۰۳ جهت اجرا در گمرک + جدول
  • کالا‌هایی که با خروج ۱۶ میلیارد دلار به نرخ ۲۸۵۰۰ وارد کشور شدند/ ۲۲۹ میلیون دلار برای واردات چای علی‌رغم حواشی دبش!
  • واردات ۱۶ میلیارد دلار کالای اساسی در ۱۴۰۲
  • جزئیات واردات ۲۰ قلم کالای اساسی/ترخیص ۳.۸ میلیارد دلار ذرت
  • واردات ۲۴.۶ میلیون تن کالای اساسی در سال ۱۴۰۲