Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@18:40:48 GMT

سربازان آینده دستکاری ژنتیکی می شوند

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۶۸۲۰۶

سربازان آینده دستکاری ژنتیکی می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، طبق گزارش جدید وزارت دفاع انگلیس، جنگ افزارهای آینده احتمالا به وسیله ارتشی از ربات ها و سربازانی کنترل می شوند که ژن هایشان دستکاری شده است.

همزمان با افزایش تهدیدهای تروریسم و تغییرات آب وهوایی، حوزه های اختلاف و درگیری میان کشورها نیز گسترش یافته و حتی فضا و فضای سایبری را نیز شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان در این تحلیل به نام The Future Starts Today درباره افزایش خطر تسلیحات هسته ای و شیمیایی هشدار داده اند.

در این گزارش احتمال دستکاری ژنتیک انسان ها، ساخت پروتزهای فیزیکی و شناختی و داروهای مختلف بررسی شده است. طبق این تحقیق در ۳۰ سال آتی توسعه فناوری در بخش های گفته شده مرزهای قابلیت انسان را تغییر می دهد و به کارگیری فناروی های مختلف  و یکپارچه سازی انسان و ماشین فرصت هایی برای افزایش قابلیت های نظامی فراهم می کند.

 تمایل برای به کارگیری این فناوری ها در حقیقت از نوعی قدرت رقابت با دشمنان سرچشمه می گیرد. این درحالی است که هنوز باید بحث های اخلاقی و علمی این موضوع بررسی شود.

این گزارش همچنین معتقد است شیوه های جنگ افروزی فراتر از حمله نظامی یا اقتصادی است و حوزه های اختلاف جدیدی در فضا، فضای سایبری، زیر اقیانوس ها و حتی در فضای واقعیت مجازی و افزوده نیز به وجود می آید.

 در این ارزیابی پیش بینی می شود به دلیل گسترش فناوری،  استفاده از اسلحه های مرگبار نیز افزایش یابد.

حال آنکه که روسیه و آمریکا جزو کشورهایی بودند که ماه گذشته با مذاکرات برای اجتناب از توسعه ربات های قاتل مخالفت کردند.

به گفته کارشناسان و مقامات ارتش چنین ربات هایی در چند سال آتی ساخته می شوند اما مخالفت های زیادی با آنها می شود.

کد خبر 4430468 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: ارتش روبات مهندسی ژنتیک اربعین ۹۷ نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات محمد جواد آذری جهرمی تحقیقات علمی فناوری نانو وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هوشمندسازی سورنا ستاری هوش مصنوعی گوگل دانشگاه امیرکبیر آفریقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۸۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود

معاون رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: برگزاری کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای بدون حمایت ریاست و همکاران سازمان مقدور نبود و ایده این کنفرانس توسط رئیس سازمان انرژی اتمی و در چارچوب سیاست‌های سازمان با عنوان درهای باز و نوآوری باز عنوان شد و به خوبی هم محقق شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جواد کریمی ثابت معاون رئیس سازمان انرژی اتمی و رئیس انجمن هسته‌ای ایران بعدازظهر امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در مراسم افتتاحیه نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان که با حضور برخی مقامات داخلی و خارجی برگزار شد، اظهار کرد: دنیای امروز با چالش‌های بسیار بزرگی روبه رو است و شاید هیچ زمانی مثل امروز دچار چالش خودساخته نبوده است.

وی گفت: چالش‌هایی مثل محیط زیست، تغییرات اقلیمی و بحث اسیدی شدن آب اقیانوس‌ها و دیگر ابر چالش‌ها و موضوعاتی مل امنیت انرژی و امنیت تأمین غذا، آب و موضوعاتی که مستقیماً به حیات بشری ربط دارد، چالش‌هایی است که الان در سطح جهان رو به رو هستند.

کریمی ثابت افزود: اندیشمندان معتقدند پاسخ به چالش‌ها یک پاسخ جهانی است. چالش‌های جهانی پاسخ‌های جهانی نیاز دارد و کنفرانس‌ها و نشست‌های بین‌المللی بستری مناسب برای طرح چنین موضوعات و یافتن راه حل‌هایی برای این موضوعات است. بدون شک فناوری هسته‌ای یکی از فناوری‌های کاملاً اثبات شده است که می‌تواند خیلی خوب و دقیق به برخی از این چالش‌ها پاسخ بدهد.

معاون سازمان انرژی اتمی ادامه داد: اگر خلاصه بیانیه این نشست را بگویم تا ۲۰۵۰ تولید برق هسته‌ای را سه برابر خواهد شد؛ یعنی در بیست و پنج سال آینده و این موضوع نویدبخش است که دنیا از مزایا و شرایط بهتری می‌تواند با استفاده از این فناوری مواجه شود.

کریمی ثابت گفت: انجمن هسته‌ای ایران در چارچوب دکترین جمهوری اسلامی ایران که می‌گوید فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای برای همه، سلاح هسته‌ای برای هیچکس و با شعار فناوری هسته‌ای برای توسعه پایدار، این همایش و کنفرانس را برنامه‌ریزی و در حال اجرایی کردن آن است.

وی افزود: همه اذعان دارند که رشد و توسعه نیازمند نگاه به نیازهای نسل آینده است. می‌دانیم که بیش از نیمی از اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار فناوری هسته‌ای می‌تواند آنها را تسهیل کند و دسترسی را امکان پذیر کند.

معاون سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: در همین راستا کشور ما تولید ۲۰ هزار مگاوات برق را در دستور کار دارد و برگزاری این برنامه‌ها و کنفرانس‌ها در همین راستا است. نگاه مسئولان ایران به مسائل محیط زیست و رشد اقتصادی کشور همه باعث شده که تمرکز روی فناوری هسته‌ای و ۲۰ هزار مگاوات جدی باشد.

کریمی ثابت بیان کرد: این کنفرانس در ۱۶ پنل و ۱۳ محور کارش را آغاز کرده و واقعیت این است که با ارائه مقالات و مطالبی که عرضه می‌شود می‌توانیم این نکته را اذعان کنیم که فناوری هسته‌ای در کشور ما به یک بلوغ رسیده است.

وی افزود: برگزاری این کنفرانس بدون حمایت ریاست محترم سازمان و همکاران سازمان مقدور نبود و ایده این کنفرانس توسط آقای اسلامی و در چارچوب سیاست‌های سازمان با عنوان درهای باز و نوآوری باز عنوان شد و به خوبی هم محقق شد.

معاون رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم همه همکارانم که در این کنفرانس شرکت کردند بتوانند فضای مناسبی را داشته باشند که تبادل نظر کنند. از آخرین دستاوردهایی که در صنعت هسته‌ای در حال انجام است آگاه و اقشار مختلف در صنعت و دانشگاه‌ها از آن بهره‌مند شوند.

منبع: ایرنا

کد خبر 751149

دیگر خبرها

  • زخمی شدن ده‌ها سرباز ناتو + جزئیات | جراحات آنها جدی است؟
  • زخمی شدن ده‌ها سرباز حین رزمایش ناتو در سوئد
  • دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانه‌ های اجتماعی
  • ربات انسان‌نمای چری که در آینده به ایران می‌آید/ عکس
  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ
  • اولین گروه از نیروهای رزمی فرانسه در اوکراین مستقر شدند
  • گزارش گاردین از سربازان فراری اوکراین؛ «نمی‌خواهیم بمیریم»