Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@06:16:11 GMT

چطور پل لندن به امریکا فروخته شد؟

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۶۸۶۹۵

چطور پل لندن به امریکا فروخته شد؟

ساعت 24-بچه ها و کودکان در کودکستان قرنها ،آهنگ فرو ریختن پل لندن را می خواندند و می رقصیدند اما در اوایل 1900 مهندسان به شرایط بد و ریزش پل لندن پی بردند درآن زمان موضوع بسیار جدی بود سنگ های این پل بیش از یک قرن قدمت داشت و شلوغ ترین محل عبور در لندن بود یعنی هر ساعت حدود 8000 عابر پیاده و 900 وسیله نقلیه از آن عبور می کردند

مهندسان متوجه شدند پل به تدریج در حال فرو نشستن است و هر سال حدود یک سوم سانتیمتر نشست می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال 1924 ارزیابان  به هنگام اندازه گیری پی بردند پایه قسمت شرق پل 9 سانتی متر کوتاهتر از سمت غربی است. و پس از گذشت چهل سال شورای شهر هنوز تصمیمی نگرفته بودند در سال 1967 یکی از اعضای این شورا به نام " لوان لوکین " پیشنهاد کرد به جای تخریب پل ، سعی کنند پل را بفروشند . پیشنهاد او باورنکردنی بود اما پس ازکمی بررسی و مشورت اعضای شورا  موافقت کردند که با مقدار کمی پول می توانند پل را در معرض فروش قرار بدهند . چند ماه گذشت و درخواست های بسیاری در مورد پل به شورا رسید اما هیچ شرکتی پیشنهاد مناسبی نداده بود بالاخره در 28 مارس 1968 ، پنج هفته قبل از اتمام مهلت فروش ،آقای لوکین داوطلب شد برای فروش پل به امریکا سفرکند . در کنفرانس مطبوعاتی اتاق بازرگانی بریتانیا – امریکا در نیویورک وقتی خبرنگاران از آقای لوکین سوال کردند چه چیزی سبب اهمیت این پل است و آن را خاص کرده است ؟آقای لوکین در پاسخ به خبرنگاران گفتند نه تنها این برج خیلی قدیمی نیست ( در سال 1832 ساخته شده ) بلکه هیچ خانه ای روی قرار ندارد و موضوع دیگر شعر مهدکودک ها است ( شعر قبل از پل سروده شده ) . پل لندن فقط یک پل نیست ، آن میراث 2000 ساله است وتاریخ آن به قرن اول میلادی، زمان لندنیم برمی گردد.اندکی بعد مک کالولچ تاجر شهر میزوری و صاحب شرکت نفت مک کالولچ ، قرارداد خرید پل را به قیمت 2.46 میلیون دلار امضا کرد.

چند سال پیش مک کالولچ هزاران متر زمین نزدیک دریاچه هاواسو در آریزونا از دولت گرفت و با سد روی رودخانه کلوریدو در زیر محلی که مک کالولچ زمین را گسترش داده بود مقدار زیادی آب جریان یافت .و بزودی این تاجر دریافت که رودخانه هاواسو با دوباره بنا کردن پل به دریاچه پرجاذبه توریستی تبدیل می شود .و به این ترتیب کار حمل و نقل پل آغاز شد این پل به طول 290 متر و با وزن 33000 تن برابر با 096/937/29 کیلوگرم  با دقت بسیار بلوک ها شماره گذاری و در صندوق ها ی مخصوص حمل و نقل بازرگانان بسته بندی شد و از کانال پاناما به لانگ بیچ حمل شد . فقط حمل بلوک ها 7 میلیون دلار برای مک کالولچ هزینه داشت و سپس مرحله دشوار سوار کردن بلوک ها شروع شد خوشبختانه همه چیز برنامه ریزی شده بود و سنگ ها با دقت شماره گذاری شده بود اما نوسازی آن به کندی و با زحمت بود و ساخت دوباره آن بدون وقفه قابل توجه سه سال طول کشید .بدیهی است برخی از سنگها آسیب دیده بودند و سازندگان مجبورشدند از گرانیت محلی استفاده کنند و برای اینکه بتوانند سنگ های جدید را شبیه به سنگ های صدسال پیش در آورند آنها را به دود مشعل های نفتی آغشته کردند .پل لندن به طور رسمی در 10 اکتبر 1971 باحضور، مهمانان ویژه ، مقامات عالی مانند لرد شهردار لندن و با صدای بادکنگ ، رژه ، کبوتر سفید و صدای بالون های رنگارنگ افتتاح شد .و کار مک کالولچ به نتیجه رسید وقیمت زمین ها که  در سال 1960 چند صد دلاربود در سال 1974 رشد کرد و به  10000 دلار رسید در آن سال این پل در شهر جدید در حدود دو میلیون بازدید کننده داشت . امروزه در هاواسوسیتی 52000 ساکن هستند و برای آنها پل برای دسترسی برای کارهای روزانه و همچنین تفریح گاه ساحلی است و دیگر برای آنها  رانندگی برروی پل لندن تازگی خود را از دست داده است .

پل لندن در لیک هاواسوسیتی در آریزونا  پل لندن قبل از پیاده سازی و انتقال به لیک هاواسوسیتی  ساخت پل لندن در لیک هاواسوسیتی  روز باز گشایی  نمای فعلی پل لندن  عکس هوایی از پل لندن در لیک هاواسو سیتی 

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همشهری:چین و امریکا ۱۵۰۰ میلیارد دلار رابطه مالی دارند، هیچ روز مشترک کاری هم ندارند، پس دنبال تعطیلی شنبه نباشید /۵شنبه و جمعه روزهای دینی اند

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه همشهری نوشت: 

اتاق بازرگانی معتقد است چنانچه پنجشنبه‌ها تعطیل شود، درمجموع ۴روز تعطیلی با دنیا داریم که ممکن است سالانه چیزی حدود ۲۲میلیارد دلار در مناسبات اقتصادی کشور تأثیر منفی برجا بگذارد.

درحالی‌که موافقان تعطیلی روز شنبه عمدتا «هماهنگ‌شدن با الگوی جهانی تعطیلات» و «تأثیر مثبت بر کسب‌وکارها» را به‌عنوان استدلال‌ خود مطرح می‌کنند، موافقان تعطیل‌شدن روز پنجشنبه نیز دلایلی برای این نظر خود دارند.

موافقان تعطیل‌شدن روز شنبه مطرح می‌کنند که تعطیلی پنجشنبه‌ها به «قطع ارتباط تجاری ایران با جهان» می‌انجامد. این درحالی است که بررسی‌ها نشان می‌دهد چیزی حدود ۸۵درصد ازتجارت خارجی ایران با ۱۰کشور انجام می‌شود که بخش عمده‌ای از آنها کشورهای اسلامی هستند و بقیه کشورها سهم ۱۵درصدی در تجارت خارجی ایران دارند. درچنین شرایطی طرح این موضوع که تعطیلی پنجشنبه‌ها به قطع ارتباط تجاری با جهان می‌انجامد، بیش‌از هر چیزی به‌مثابه گزاره‌ای برای همراه کردن افکارعمومی با تعطیلی شنبه‌هاست. مثال نقض این گزاره، تبادلات تجاری ۱۵۰۰میلیارد دلاری آمریکا و چین، آن‌هم درصورتی است که دوطرف به‌دلیل اختلاف زمانی موجود، هیچ روز و ساعت کاری اداری مشترکی ندارند.

فهم دینی از زمان

یکی از موضوع‌هایی که جای‌خالی آن در نظرات اقتصادمحور موافقان تعطیلی روز شنبه احساس می‌شود، فهم دینی از ارزش زمان و روزهاست. تأکید بر تعطیل‌نشدن روز پنجشنبه درحالی است که براساس تعالیم اسلامی، ارزش معنوی روزهای پنجشنبه و جمعه با هیچ‌یک از روزهای هفته قابل مقایسه نیست؛ چراکه این دو روز در ادبیات دینی ایرانیان از جایگاه ویژه‌ای برای تقویت ابعاد فرهنگی – دینی انسان برخوردار است. درچنین شرایطی کارشناسان مذهبی معتقدند خارج‌کردن فهم دینی از زمان و نشاندن فهم صرفا مادی و دنیایی، زمینه‌ساز ازبین‌رفتن تأثیر معارف دینی از زندگی اجتماعی افراد جامعه خواهد شد.

نادیده‌ گرفتن «تجارت مجازی»

یکی دیگر از مهم‌ترین گزاره‌هایی که ازسوی موافقان تعطیلی روز شنبه چندان جدی گرفته نمی‌شود، نقش کم‌نظیر «تجارت مجازی» در توسعه تعاملات جهانی فعالان اقتصادی است. درحالی‌که برخی عنوان می‌کنند تعطیل‌شدن روز شنبه در هماهنگی با تعطیلات هفتگی جهانی، زمینه‌ساز رشد تجارت جهانی ایران می‌شود، کارشناسان حوزه تجارت‌الکترونیک بر این گمانند که با مجازی‌شدن تجارت‌جهانی، دیگر تعطیلات تأثیر معناداری بر مبادلات و تجارت اقتصادی ندارند. نکته اینجاست که با گسترش ابزارها و پلتفرم‌های ارتباطات مجازی، گزاره پیشبرد تجارت‌جهانی با محوریت فرایندهای بروکراتیک در مسیر کم‌رنگ‌تر شدن درحال حرکت است و با توجه به این موضوع، نباید با تصمیم‌گیری‌هایی مانند «تعطیل‌کردن روز شنبه»، فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی عمومی را تحت‌تأثیر قرار داد.

پروپاگاندای رسانه‌ای

تأکید ویژه بر اینکه «تعطیلات ما همانند دیگر نقاط جهان نیست»، یکی از گزاره‌های مهمی است که در لابه‌لای نظرات موافقان تعطیلی روز شنبه به‌صورت محسوسی به چشم می‌آید. این درحالی است که به‌نظر می‌رسد این گزاره بیش‌از آنکه بهره‌ای از واقعیت داشته باشد، بخشی از تکنیک «غیرطبیعی نشان دادن امور طبیعی» به‌حساب می‌آید. درچنین شرایطی کارشناسان حوزه رسانه معتقدند این موضوع بخشی از «جنگ شناختی» علیه ایران است که می‌کوشد با تأکید بر تمایزهاکه در نقاط مختلف جهان نیز به شکل‌های مختلف قابل مشاهده است، آنها را موضوع‌هایی کاملا «غیرطبیعی» جلوه دهد. دراین میان تأکید برخی بر تعطیلی شنبه در شرایطی است که در بسیاری از کشورهای جهان تعیین تعداد و ساماندهی تعطیلات، براساس منطق فرهنگی و اولویت‌های نظام سیاسی آن کشور مشخص می‌شود.

رونق گردشگری؛ شنبه‌ها یا پنجشنبه‌ها؟

یکی از استدلال‌هایی که همواره ازسوی موافقان تعطیلی روز شنبه مطرح می‌شود، تأثیر ویژه این موضوع بر رونق گردشگری است؛ در شرایطی که کارشناسان حوزه گردشگری معتقدند این تعطیلی پنجشنبه‌هاست که می‌تواند تأثیر محسوسی بر رشد اقتصاد گردشگری کشور داشته باشد. براین اساس هم هست که با توجه به تأثیر گسترده گزاره‌های اعتقادی، سنت‌ها، آیین‌ها، مناسک و انواع مراسم دینی – فرهنگی بر انجام سفرهای داخلی، تعطیل‌شدن روز پنجشنبه بیش‌از شنبه، می‌تواند بر رونق گردشگری داخلی در کشور تأثیرگذار باشد. دراین میان باید درنظر داشت که توجه محوری ایرانیان به موضوع‌هایی از قبیل «صله رحم» و «حفظ پیوندهای خانوادگی»، تأثیر ویژه‌ای بر انجام سفرهای داخلی در نقاط مختلف کشور دارد. درچنین شرایطی کارشناسان حوزه اقتصاد گردشگری معتقدند تعطیل شدن روز شنبه می‌تواند ظرفیت‌های گسترده‌ای را که حول‌محور تعطیلی پنجشنبه‌ها شکل گرفته از بین ببرد.

تعطیلی شنبه‌ها؛ مطالبه عمومی؟

برخی موافقان تعطیلی روز شنبه همواره تلاش کرده‌اند اینگونه القا کنند که تعطیل شدن این روز «مطالبه‌ای عمومی» است که زمینه‌ساز تغییرات مهمی در زندگی اقتصادی آحاد جامعه می‌شود. طرح چنین گزاره‌هایی درحالی است که بخش گسترده‌ای از دستگاه‌های دولتی و قشرهای اجتماعی ارتباط ویژه‌ای با اقتصاد بین‌المللی ندارند که ضرورت داشته باشد تعطیلات هفتگی با شاخص جهانی هماهنگ شود. درحالی‌که با درنظر گرفتن گزاره‌های مختلف، تعطیلی پنجشنبه‌ها می‌تواند مزیت‌های مهمی برای قشرهای مختلف جامعه ایجاد کند؛ برخی می‌کوشند خواسته‌ها و ایده‌های خود را به‌عنوان «مطالبه عمومی» جلوه دهند.

همه‌چیز در گرو ی‌یک روز تعطیلی است؟

«خطر حذف از تجارت جهانی» یکی از مهم‌ترین نکاتی است که طی روزهای اخیر به‌دفعات ازسوی برخی موافقان تعطیلی روز شنبه مطرح شده‌است؛ این درحالی است که به اذعان بسیاری از کارشناسان حوزه اقتصاد کلان، «انتقال کالا» و «انتقال پول» ۲موضوع محوری در چرخه تجارت و بازرگانی کشور است که در هر دو، دولت نقش اساسی دارد و تعطیلات نقشی در بر زمین ماندن مبادلات ندارند. آمارها نشان می‌دهد از حدود ۱۱۵میلیارد دلار ارزش صادرات سالانه ایران، حدود ۶۰میلیارد دلار آن در حوزه «نفت» و «پتروشیمی» است که غالبا ازسوی دولت انجام می‌شود.
۲۳۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898505

دیگر خبرها

  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • چرا ایران بزرگ و قدرتمند نمی‌خواهد وارد جنگ با اسرائیل شود؟
  • فروش ۲.۷ تن طلا در ۲۰ حراج؛ امروز چقدر طلا فروخته شد؟
  • غرب فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکند
  • همشهری:چین و امریکا ۱۵۰۰ میلیارد دلار رابطه مالی دارند، هیچ روز مشترک کاری هم ندارند، پس دنبال تعطیلی شنبه نباشید /۵شنبه و جمعه روزهای دینی اند
  • پیشنهاد مذاکره مستقیم با آمریکا برای استحاله اراده ملت ایران/ روزنامه شرق: ایران در عملیات وعده صادق صهیونیست‌ها را پشت خط ترس نگاه داشت
  • امریکا / برنامه تبدیل سکوی نفتی به پایگاه‌‌ موشکی
  • معامله انجام شد؛ سرخابی‌ها فروخته شدند
  • راه‌های تشخیص طلا یا سکه اصل از تقلبی | کسی که به او سکه تقلبی فروخته شده باید چه کند؟
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟