Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@02:22:30 GMT

هفت محصول مبتنی بر نانو تجاری‌سازی شد

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۶۹۰۷۳

هفت محصول مبتنی بر نانو تجاری‌سازی شد

به منظور تجاری‌سازی محصولات مبتنی بر نانو در حاشیه یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو ۷ قرارداد تجاری میان صنعت و شرکت‌های فناور به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، در حاشیه یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو با حضور بخش‌های صنعتی و شرکت‌های فناور بخش خصوصی، قراردادهای تجاری منعقد شد.

این قراردادها به این شرح است:

"کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی" به ارزش سالیانه ۳ میلیارد تومان

"بطری جاذب پرتو UV " به ارزش 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 میلیارد تومان

"فوم پلی یورتان سخت حاوی نانو سلولز" به ارزش 1.5 میلیارد تومان

"اکسپندر باتری سرب اسید حاوی نانوذرات سولفات باریم" به ارزش ۲۰ میلیارد ریال

"نانوپودر منیزیم فلوراید به ارزش 15 میلیارد ریال

"پوشش چربی‌گریز بر روی اجاق‌های خانگی" به تعداد ۵۰ هزار اجاق گاز طی یک‌سال

"پوشش تبدیلی نانویی بر روی بدنه پکیج و رادیاتور"

در این مراسم دکتر سعید سرکار، رئیس ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، با اشاره به عملکرد این ستاد در عرصه‌ تولید علم، گفت: در چشم‌انداز 10 ساله دوم، رویکرد ستاد تولید ثروت و تجاری‌سازی دستاوردهای علمی این فناوری بوده است و خوشحالیم که اهالی صنعت نسبت به استفاده از این فناوری به تولیدات خود علاقه‌مند هستند.

وی ابراز امیدواری کرد که صنایع به سمت بهره‌برداری از این فناوری حرکت کنند.

به گزارش ایسنا، یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو از 21 مهر آغاز شده و تا ۲۴ مهرماه در نمایشگاه بین‌المللی ادامه دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام قرارداد نانوفناوری نمایشگاه فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۹۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدیدنوآوریکننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

وی افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها، شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری‌نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس وتشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رئیس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری‌نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی برگزار می‌شود.

وی افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری‌نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است