Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: محسن علیجانی، دبیر مجمع نمایندگان استان تهران گفت: کمیته‌ای متشکل از تعدادی از اعضای شورای‌شهر و مجمع نمایندگان استان تهران تشکیل شد تا ابعادحقوقی قانون منع بکارگیری بازنشستگان را از این نظر که مشمول شهردار تهران می‌شود یا نه به‌طور جامع بررسی کند.

به گزارش خرداد به نقل از خانه ملت، محسن علیجانی، دبیر مجمع نمایندگان استان تهران از بررسی لایحه مالیات بر ارزش افزوده در نشست مشترک مجمع نمایندگان و شورای شهر تهران و تشکیل کمیته‌ای برای بررسی وضعیت شهردار تهران در قانون منع بکارگیری بازنشستگان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علیجانی با اعلام این خبر که شب گذشته اعضای مجمع نمایندگان استان تهران مهمان شورای شهر تهران بوده‌اند در تشریح دستور کار این نشست، گفت: لایحه مالیات بر ارزش افزوده که در شرایط کنونی در کمیسیون اقتصادی مجلس در حال بررسی است، در این نشست نیز مورد بررسی قرار گرفت و اعضای شورای شهر دیدگاه‌های خود را در رابطه با آن مطرح کرده و به مشکلاتی که می‌تواند در پی اجرای موادی که در این لایحه وجود دارد برای شورای شهر ایجاد شود، اشاره کردند.
 
نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اعضای شورای شهر تهران این دغدغه را داشتند که بخش مدیریت شهری یا شورای شهر، دولتی شود و اذعان کردندکه این موضوع مغایر با قانون اساسی است، همچنین به اختیارات حذف شده شوراها در وضع عوارضی‌ها همچون عوارض آلایندگی و محلی که جزئی از منابع پایدار شهرداری هستند، اشاره داشتند.
 
بررسی ابعاد حقوقی و تاثیر قانون منع بکارگیری بازنشستگان در حوزه شهری 
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تصریح کرد: قانون منع بکارگیری بازنشستگان دومین موضوعی بود که در این نشست از نظر ابعاد حقوقی و اثراتی که بر حوزه مدیریت شهری دارد، مورد بررسی قرار گرفت.
 
این نماینده مجلس دهم، تاکید کرد: استدلال اعضای مجمع و شورای شهر تهران این بود که ابعاد حقوقی قانون منع بکارگیری بازنشستگان باید بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد، بنابراین کمیته‌ای متشکل از تعدادی از اعضای شورای شهر و مجمع نمایندگان استان تهران تشکیل شد تا ابعاد حقوقی این قانون را از این نظر که مشمول شهردار تهران می‌شود یا نه به‌طور جامع بررسی کند.
 
تعیین تکلیف شهردار تهران ازطریق استفساریه و طرح‌های دوفوریتی 
دبیر مجمع نمایندگان استان تهران، یادآورشد: راه‌های مختلفی برای بررسی مشمولیت شهردار تهران در قانون منع بکارگیری بازنشستگان وجود دارد، کما اینکه  اگر کمیته لازم بداند می‌تواند از ابزارهای دیگری همچون استفساریه یا طرح‌های دوفوریتی استفاده کند
  برچسب ها: شهردار تهران ، مجمع نمایندگان استان تهران ، قانون منع بکارگیری بازنشستگان ، محسن علیجانی

منبع: خرداد

کلیدواژه: شهردار تهران مجمع نمایندگان استان تهران قانون منع بکارگیری بازنشستگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۹۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورابراهیمی: ضرورت تشکیل جلسه فوق‌العاده برای بررسی مسائل ارزی/ قالیباف: این جلسه هفته آینده برگزار می‌شود

به گزارش «نماینده»، محمدرضا پورابراهیمی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳) مجلس شورای اسلامی، با استناد به مواد ۱۸۰ و ۱۸۲ آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: بر اساس اصلاحاتی که در آیین‌نامه داخلی صورت گرفت مقرر شد پس از اینکه سقف بودجه و احکام آن در مجلس مصوب شد، دولت جداول مرتبط را متناسب با آنها به مجلس ارائه کند، اما تفاوت‌های زیادی بین عددهایی که در احکام و سقف بودجه داشتیم و آنچه اکنون در جداول آمده است، وجود دارد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع مالیات یکی از این تفاوت‌ها است، ادامه داد: عددی که در سقف بودجه برای این موضوع پیش‌بینی شده با آنچه در جداول آمده کاملاً متفاوت است و این موضوع موجب شده عملاً امکان طرح پیشنهادات درباره جداول وجود نداشته باشد. این موضوع درباره فروش محصولات فرعی گاز مانند اتان، پروپان و گاز مایع که دولت منابع آن را در تبصره ۸ دیده بود اما ما آن را حذف کردیم نیز دیده می‌شود به این معنا که دولت این موضوع را در جداول بر اساس آنچه در لایحه آمده بود تنظیم کرده است. همچنین این موضوع درباره فروش صادراتی فرآورده‌های نفتی نیز وجود دارد.

وی همچنین با اشاره به مسائل ارزی کشور افزود: به دلیل مسائلی که در موضوع رژیم صهیونیستی پیش آمد، جلسه‌ای که درباره این موضوع قرار بود برگزار شود به تعویق افتاد. ما نگران هستیم و روز گذشته نیز در کمیسیون اقتصادی مجلس با وزیر اقتصاد درباره سیاست‌های ارزی صحبت کردیم. اگر در همین مسیر حرکت کنیم و سیاست‌های بانک مرکزی ادامه داشته باشد نگرانی ما ماه‌های آینده از وضعیت کنونی بدتر می‌شود.

پورابراهیمی تصریح کرد: خواستار تشکیل جلسه فوق‌العاده برای این موضوع هستیم، مباحث ما کارشناسی است و پیشنهادهایی نیز داریم، با ادبیات عوامفریبانه نمی‌توان مسائل ارزی کشور را حل کرد. اخیراً متأسفانه اظهارنظرهایی مطرح شده حتی در این اظهارنظرها علیه وزارت اقتصاد نیز صحبت شده است.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: بر اساس بند (ب) ماده ۱۸۲ درباره بررسی بودجه ما در مرحله دوم هستیم و در این مرحله به هیچ عنوان نمی‌توانیم احکام جدیدی را نه در کمیسیون تلفیق، نه در صحن و نه در پیشنهاد دولت به مجلس مطرح کنیم لذا این موضوعی که درباره LPG و مالیات گفته شده، حکم جدید است و در مرحله دوم امکان طرح حکم جدید نیست لذا کمیسیون تلفیق نمی‌تواند وارد این بحث شود. کما اینکه صحن در بررسی نمی‌تواند وارد این موضوع شود و اینکه در پیشنهاد دولت حکم جدید آمده، خلاف قانون است و قابل طرح نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما میزان منابع و مصارف را مشخص کردیم و این موضوع به قانون تبدیل شد، افزود: دولت بر اساس ماده ۱۸۲ آیین‌نامه لایحه را به مجلس داد و مجلس نیز آن را تصویب کرد، شورای نگهبان نیز آن را تأیید کرد و مجلس قبل از عید بخش اول را به عنوان قانون ابلاغ کرده است و نه دولت و نه کمیسیون تلفیق و نه مجلس حق تغییر منابع و مصارف در کلان را ندارد اما جابه‌جایی بین جداول امکانپذیر است.

وی اضافه کرد: ما این موضوع را در بارگذاری هم انجام دادیم و این دقت صورت گرفته و سیستم این تغییرات را نمی‌پذیرد و کسی نمی‌تواند این تغییرات را بدهد. به دوستان کمیسیون تلفیق نیز این نکته را گفتم.

رئیس قوه مقننه تصریح کرد: شاید آنچه دولت فرستاده عمدتا جداول را بر اساس لایحه‌ای که فرستاده بود، تنظیم کرده که اکنون باید بر اساس اصلاحاتی که در مجلس انجام شده این کار صورت پذیرد که کمیسیون تلفیق به این موضوع رسیدگی می‌کند.

دکتر قالیباف همچنین درباره برگزاری جلسه فوق‌العاده درخصوص بررسی مسائل ارزی گفت: جلسه قبلی به تأخیر افتاد اما در هفته دیگر حتما این جلسه کارشناسی را برگزار می‌کنیم و در خدمت دوستان هستیم.

دیگر خبرها

  • اتحادیه شهرداران در کشور تشکیل می‌شود
  • بررسی ظرفیت‌های مصوب شده قم در قانون بودجه ۱۴۰۳
  • ادامه بررسی موارد اختلافی لایحه برنامه هفتم در مجمع تشخیص
  • معرفی نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی دانشگاه تهران
  • نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاه تهران معرفی شدند
  • واکنش شورا به توهین یک مدیر زاکانی /خط قرمز ما ادب است
  • لایحه تجارت پس از ۲۰ سال بلاتکلیفی به تصویب رسید
  • پورابراهیمی: ضرورت تشکیل جلسه فوق‌العاده برای بررسی مسائل ارزی/ قالیباف: این جلسه هفته آینده برگزار می‌شود
  • مصوبات جلسه علنی سه شنبه مجلس
  • از تاکسی‌ها برقی تا ساخت تقاطع‌های غیر همسطح در نشت شورا