Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس یک سند محرمانه وزارت خارجه رژیم اشغال‌گر قدس، توافق نفتی بین ایران و روسیه می تواند تحریم‌های نفتی واشنگتن علیه تهران را دور بزند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منابع رسانه‌ای صهیونیستی یکشنبه شب به وقت تهران، به هشدار وزارت خارجه این رژیم در خصوص توافق جدید ایران و روسیه و یافتن ساز و کاری در کمک به فروش نفت ایران با توجه به آغاز قریب‌الوقوع تحریم‌های نفتی آمریکا که قرار است ماه آینده شروع شود، اشاره کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  آنطور که رسانه‌های صهیونیستی چون شبکه خبری «هاداشات تی وی» با استناد به اسناد محرمانه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی گزارش کرده‌اند، این ساز و کار امکان صادرات نفت خام ایران به روسیه از طریق دریای خزر را فراهم می‌کند. این نفت سپس با تصفیه در پالایشگاه‌های روسیه به دیگر کشورها صادر می‌شود. قرار است در عوض، مسکو نیز امتیازات و خدمات تجاری به ایران ارائه دهد.    بر اساس سند وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، هدف این ساز و کار جدید قادر ساختن ایران به دور زدن تحریم‌های آمریکا بر صنعت نفت خود است. این دور از تحریم‌ها قرار است در چهارم نوامبر (13 آبان) اجرایی شود.   بر اساس این گزارش، توافق بین ایران و روسیه در تهران و در جریان نشست ماه گذشته بین «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه با «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران و «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه حاصل شد.   در اسناد وزارت خارجه رژیم صهیونیستی هشدار داده شده که کشورهای اروپایی حامی برجام (آلمان، انگلیس و فرانسه ) به طور ضمنی موافق با تداوم فروش نفت ایران به کشورهای مختلف در آسیا هستند.     به گزارش رسانه‌های صهیونیستی، هدف از این ساز و کار و توافق ضمنی کشورهای اروپایی موافق برجام  جلوگیری از سقوط اقتصاد ایران است. آنطور که منابع صهیونیستی گزارش کرده‌اند توافق پوتین و روحانی «بسیار قابل توجه» بوده  و تحریم‌های آمریکا را نقض می‌کند.   در گزارش وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اشاره شده که این ساز و کار تاکیدی بر منافع مشترک بین مسکو و تهران است.   برنامه جامع اقدام مشترک، برجام، میان ایران و ۵ کشور دیگر (آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، چین، روسیه) به اضافه اتحادیه اروپا در ماه تیر سال ۹۴ شمسی (۲۰۱۵ میلادی) به امضای همه طرفین رسید. آمریکا اردیبهشت سال ۹۷ (۲۰۱۸ میلادی) به طور یکجانبه از برجام خارج شد اما طرف‌های اروپایی برجام مدعی ادامه اجرای تعهدات خود شده‌اند.    انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۹۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی نوشت: روزنامه ایزوستیا به نقل از سفارت تهران در مسکو گفت که ایران می‌تواند ظرف چند ماه آینده کارت‌های اعتباری و نقدی میر روسیه را بپذیرد.

به گفته محسن رحیمی، هم اکنون کار برای آماده سازی زیرساخت‌های فنی لازم در حال انجام است، البته اجرای این سامانه زمان بر است. رحیمی تاکید کرد که این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که روسیه و ایران به ایجاد روابط اقتصادی قوی‌تر ادامه می‌دهند.

مسکو و تهران روابط خود را در مواجهه با تحریم‌های غرب تقویت کرده اند. به گفته میخائیل خاچاتوریان، دانشیار دانشگاه مالی در مسکو، گردش تجاری بین دو کشور در سال گذشته بالغ بر ۴ میلیارد دلار بوده است و پتانسیل رشد بیشتر، به ویژه در بخش تولید، مهندسی مکانیک و حمل و نقل را دارد.

به گفته وی، آزمایش سیستم میر، جایگزین روسی ویزا و مسترکارت، ممکن است از اواخر تابستان یا اوایل پاییز سال جاری در ایران آغاز شود. مسکو در سال ۲۰۲۲ در واکنش به عملیات نظامی خود در اوکراین، از جمله قطع دسترسی بسیاری از بانک‌های روسی از سوئیفت، ویزا و مسترکارت، تحت تاثیر موجی از تحریم‌ها قرار گرفت. در پاسخ، دولت روسیه شروع به ترویج سیستم میر داخلی به عنوان یک جایگزین قابل اعتماد کرد.

کارشناسان خاطرنشان کردند که اقتصاد ایران علیرغم اینکه دهه‌ها تحت تحریم‌های گسترده بین‌المللی قرار داشت، سازگار شده است و روسیه می‌تواند از تجربه تهران در مقاومت در برابر فشار خارجی استفاده کند.

تاتیانا موناگان، دبیرکل اتاق بازرگانی بین‌المللی (ICC) گفت: اقدام برای راه‌اندازی میر در ایران گامی منطقی به جلو در توسعه همکاری‌های دوجانبه پس از پیوستن تهران به گروه اقتصادی بریکس در سال جاری است.

به گفته کارشناسان، تصمیم برای استفاده از میر در ایران از زمانی که تعدادی از کشور‌های به اصطلاح «دوست» از جمله ارمنستان، قرقیزستان و قزاقستان به دلیل ترس از هدف قرار گرفتن توسط تحریم‌های ثانویه، محدودیت‌هایی را بر این سیستم اعمال کردند، اهمیت بیشتری پیدا کرد.

کارت‌های میر در حال حاضر به صورت آزاد در آبخازیا، اوستیا و بلاروس پذیرفته می‌شوند و با محدودیت‌های خاصی در ارمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، کوبا، ونزوئلا و ویتنام قابل استفاده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد
  • چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • امیرعبداللهیان: اروپا نباید از توصیه واشنگتن پیروی کند
  • «میر» روسیه در ایران فعال می‌شود | جزئیات پیوستن ایران به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه
  • سیاست تحریم‌ شکسته خورده است/رژیم صهیونیستی تهدیدی برای تمام منطقه است
  • آغاز نشست سخنگوی وزارت خارجه
  • خشم روسیه از کمک گزاف آمریکا به اوکراین
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین با چاشنی هشدار و تهدید/ واشنگتن نگران رابطه تسلیحاتی پکن و مسکو است
  • تصویب تحریم‌های نفتی جدید ایران در کنگره آمریکا