Web Analytics Made Easy - Statcounter

هرساله انتخاب سرویس مدارس برای اولیا و نیز عقد قرارداد با رانندگان سرویس‌ها معضلی بوده که گریبانگیر والدین شده به گونه‌ای که علاوه بر گران شدن کرایه سرویس‌ها، استفاده بیش از ظرفیت نیز مشکل جدی در این زمینه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، چالش گرانی کالا و خدمات آن هم به صورت ساعتی که به گفته کارشناسان به هیچ عنوان با مبانی علم اقتصاد جور در نمی‌آید، به سرویس مدارس هم رسیده  به گونه ای که بسیاری از والدین با گذشت نزدیک به یک ماه از آغاز مدارس به دلیل گرانی قادر به عقد قرارداد با سرویس های مدارس برای فرزندان خود نشده یا از ظرفیت بالای سرویس ها و قیمت های بالا گلایه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*افزایش قیمت خودرو = افزایش کرایه سرویس

مادر پسری که امسال به کلاس اول ابتدایی رفته، می‌گوید: روزی که برای رزرو سرویس مدرسه اقدام کردیم حق‌الزحمه راننده برای هر دانش‌آموز بسته به مسافت بین ۶۰ تا ۱۰۰ هزار تومان بود و ما نیز این مبلغ را پذیرفتیم، اما به محض آغاز فعالیت مدارس مطالبات راننده بالا رفت و اکنون مبلغ ماهانه را به ۱۶۰ هزار تومان رسانده است.

وی، ادامه می‌دهد: راننده دلیل بالابردن کرایه را گرانی خودرو عنوان و اظهار می‌کند: قطعات خودرو هم گران شده و من برای هربار تعمیر این خودرو باید هزینه‌های زیادی بپردازم، پس مبلغ مصوب کفاف هزینه‌های خودرو را نمی‌دهد و باید قیمت را بالا ببریم.

این شهروند، بیان می کند: فکر می‌کنم تاکسیرانی به عنوان متولی این کار باید نظارت خود را بیشتر کند. حتی اگر قرار است هزینه سرویس‌های مدارس بالا برود تاکسیرانی رسما اعلام کند تا ما هم خیالمان راحت باشد که این مبلغ قانونی است و موظف به پرداخت آن هستیم اما این روزها فقط به بحث و جدل با رانندگان می‌گذرد.

*پای درد و دل رانندگان سرویس مدارس!

راننده سرویسی که مقابل یکی از مدارس دخترانه برای رساندن دانش آموزان ایستاده، در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، می گوید: متاسفانه در کشور ما قیمت هر کالا یا خدمتی بالا برود، کرایه رانندگان تاکسی‌ها افزایش نمی‌یابد همه در جریان وضعیت نابسامان بازار هستند و می‌دانند قیمت هر جنسی چند برابر شده اما کرایه رانندگان تاکسی‌ها همان مبلغ گذشته قبل مانده است.

وی، اظهار می کند: هر بار که قطعات خودرو آسیب دیده یا نیاز به تعویض دارد باید علاوه بر هزینه قطعه هزینه گزافی برای تعویض آن به تعمیرکار دهم اگر تنها به درآمد حاصل از مسافر کشی شهری اکتفا کنم بدون شک نمی‌توانم در این گرانی به مخارج زندگی خود برسم.

این راننده، ادامه می دهد: از خانواده ها انتظار داریم شرایط اقتصادی رانندگان را هم دریابند. همان گونه که آنان خانواده داشته و نیازمند منبع درآمدی هستند ما هم با امنیت به خانه رساندن دانش آموزان در پی به دست آوردن درآمد حلال هستیم.

*افزایش ۱۱ درصدی کرایه سرویس مدارس!

با این حال، فخرالدین معصوم زاده در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، با بیان اینکه طبق ماده ۱۸۰ و مصوبات امضا شده توسط شخص استاندار، باید پیمانکارانی به نواحی ۱ و ۲ آموزش و پرورش معرفی می شدند، می گوید: در این راستا ۲۸ پیمانکار به نواحی آموزش و پرورش جهت عقد قرارداد با مدارس معرفی شده اند که ۱۲ پیمانکار مینی بوس از طرف اتوبوسرانی و ۱۶ پیمانکار تاکسی و ون معرفی شده است.

وی، ادامه می دهد: با وجود اینکه پیمانکاران به مدارس معرفی شده اند اما برخی از مدارس عقد قرار داد با آنان را نپذیرفته و اولیا را مسئول سرویس مدارس عنوان کرده اند.

معاون نظارت سازمان حمل و نقل و بار مسافر شهرداری ارومیه، عنوان می کند: تاکنون ۲۲۰ کارت سرویس مینی بوس و ۵۰۰ کارت سرویس تاکسی و خودروی شخصی صادر شده است. البته تاکسیرانی در قبال سرویس های فاقد کارت سرویس مسئولیتی ندارد.

وی، تاکید می کند: با رانندگان خاطی، بدون برچسب و استفاده بیش از ظرفیت برخود می شود. همچنین والدین در صورت داشتن هرگونه شکایت در خصوص سرویس های مدارس می توانند با شماره تماس ۳۲۳۵۹۹۹۵ یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۲۸۹ و همچنین بازرسان سازمان تاکسیرانی در سطح شهر تماس داشته و اقدام به ثبت شکایت خود کنند.

معصوم زاده، در خصوص کرایه سرویس های سواری قرارادی با پیمانکاران، می گوید: خودرو سواری برای دانش آموزان تا شعاع ۳ کیلومتر ماهانه ۹۰ هزار تومان، شعاع ۵ کیلومتر ۱۰۰ هزار تومان و بیش از ۵ کیلومتر ۱۱۰ هزار تومان است.

وی، بیان می کند: در خصوص خودروهای ون تا شعاع ۳ کیلومتر ماهانه ۸۰ هزار تومان، ۵ کیلومتر ۹۰ هزار تومان و بیش از ۵ کیلومتر ۹۵ هزار تومان است. همچنین خودروهای مینی بوس تا شعاع ۵ کیلومتر ۴۰ هزار تومان و بیش از ۵ کیلومتر ۴۵ هزار تومان هستند.

معاون نظارت سازمان حمل و نقل و بار مسافر شهرداری ارومیه، ادامه می دهد: در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش ۱۰ تا ۱۱ درصدی را در بحث کرایه‌ها شاهد هستیم.

وی، عنوان می کند: حدود ۷۰ درصد از رانندگان سرویس مدارس را بانوان تشکیل می دهند.

حال با توجه به اینکه بارها در سطح شهر شاهد تردد سرویس مدارس هستیم آنچه که بیش از همه توجه همگان را به خود جلب می کند سوار شدن بیش از ظرفیت دانش آموزان در خودروها است که گاهی در یک خودرو با ظرفیت ۵ نفر شاهد حضور ۱۰ یا ۱۲ دانش آموز هستیم!

این موضوع خود می تواند مسئله ای خطرناک و خطرساز باشد که امیدواریم با نظارت بیشتر از این گونه خطرات کاسته و در خصوص کرایه مدارس نیز نه شاهد اعتراض سرویس ها و نه والدین باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۹۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس

پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است؛ گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند . 

وی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

 وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس،  دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند. 

پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

 وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

 پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛  در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • تانسو 06 ؛ شاسی بلند جدید چری که قرار نیست زیاد گران باشد! (+تصاویر)
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟