Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سهیل مهاجری صبح دوشنبه در بازدید از روستاهای کنگان اظهار داشت: این سازه‌های آبخیزداری که اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند در کوه‌های اطراف شهرهای بنک و کنگان در حال احداث هستند و انتظار می‌رود در دهه فجر امسال راه‌اندازی و آماده آبگیری در زمستان پیش رو هستند.

وی ادامه داد: منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کنگان طی سال گذشته تا کنون در مجموع پنج سازه آبخیزداری را در شهرستان کنگان احداث کرده است که دو تا از این سازه‌ها در سال گذشته و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی بطور کامل به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجری تصریح کرد: حجم عملیات این دو سازه که در حومه شهر بنک شهرستان کنگان به بهره‌برداری رسیده است بیش از چهار هزار متر مکعب بوده است و سالانه ۶۰۰ هزار متر مکعب حجم استحصال سالیانه آنهاست.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر که به نمایندگی استاندار در دور سوم سفرهای شهرستانی موضوع اشتغال و اقتصاد روستایی شهرستان کنگان را نیز پیگیری می‌کرد خاطرنشان کرد: دیدار با دامداران و روستائیان جنوب شهرستان کنگان یکی از برنامه‌های مهم این روز بوده است.

وی گفت: منابع طبیعی استان از سال ۹۲ تا کنون هشت آب‌انبار ۸۴ و ۶۰ متر مکعبی را در روستاها برای دامداران احداث کرده که کمک مهمی در رفع مشکلات آنها داشته است.

مهاجری ادامه داد: نصب و راه اندازی ۱۲ مخزن ۱۰ هزار لیتری ذخیره آب و همچنین ۱۳ پنل خورشیدی برای تامین روشنایی منازل دامدارن و روستائیان از دیگر اقدامات منابع طبیعی بوده است.

وی به مشکل اسکان دامدارن شهرستان کنگان در حومه شهر اشاره و تصریح کرد: منابع طبیعی برای رفع این مشکل دو عرصه پنج و هفت هکتاری را در اطراف شهرهای بنک و کنگان به جهاد کشاورزی معرفی کرده تا پس از اقدامات کارشناسی در خدمت دامدارن قرار گیرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر این کار را در راستای حل مشکل اسکان دامدارن شهرستان کنگان بسیار ضروری و با اهمیت دانست.

وی همچنین در بازدید از روستاهای جنوبی شهرستان کنگان، گزارشی از وضعیت پروژه های در دست احداث در حوزه های مختلف، اشتغال زایی روستایی و کارآفرینی در روستاها به استاندار ارائه داد.

در دور سوم سفرهای استاندار بوشهر به شهرستان‌ها، اشتغال و اقتصاد روستایی بررسی و یک نمایشگاه از محصولات روستایی به مدت سه تا هفت روز راه اندازی می‌شود.

در این سفرها ضمن بازدید از طرح‌های عمرانی و پروژه‌های روستایی تصمیمات لازم برای رفع موانع و مشکلات آنها اتخاذ می‌شود.

کد خبر 4430672

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر اربعین ۹۷ اربعین 97 کرمانشاه خبرگزاری مهر اربعین حسینی بوشهر گرگان مشهد یاسوج شیراز خرم آباد شهرکرد سنندج خطبه های نماز جمعه بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۱۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه

محمدجواد خجسته مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت : در سال ۱۴۰۲ از محل اعتبارات سهم دهیاری‌ها و روستا‌های فاقد دهیاری در مجموع ۵ هزار و ۱۹۶ میلیارد ریال اعتبار تخصیص و به حساب روستا‌های دارای دهیاری و فاقد دهیاری واریز شده است. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه عنوان کرد: ۷۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از اعتبارات عمرانی از محل اعتبارات ماده ۵۸ قانون تنظیم بخشی از مقرارت مالی دولت بوده که در سطح روستا‌های استان کرمانشاه توزیع شده است. 

خجسته اذعان کرد: در سال گذشته از محل اعتبارات قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور، به منظور محرومیت‌زدایی روستا‌های واجد شرایط در استان کرمانشاه، مبلغ ۲۰ میلیارد ریال اعتبار، تخصص داده شد. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: از محل بند الف ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، واریز‌های استان، ۲ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال به حساب روستا‌های دارای دهیاری واریز شده که در حوزه عمرانی هزینه شده است. 

وی افزود: از محل اعتبارات تبصره ۲، اعتبارات سوخت و بند (الف) ماده ۳۹، قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، مبلغ ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به روستا‌های دارای دهیاری تخصیص پیدا کرده و ۷۳ میلیارد ریال در روستا‌های فاقد دهیاری توزیع شده است. 

خجسته با اشاره به عملکرد عمرانی دفتر روستایی استانداری کرمانشاه گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۰۶ پروژه عمرانی با هزینه‌کرد بیش از ۹۹۷ میلیارد ریال اعتبار به بهره‌برداری رسیده و عمده پروژه‌ها در قالب آسفالت، جدول‌گذاری معابر، سنگ‌فرش و… بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • آبگیری بیش از ۸۰۰ هزارمتر مکعب از سازه‌های آبخیزداری درمیان
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی