Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@03:59:33 GMT

شیوه نامه پرداخت وام شهریه ابلاغ شد

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۱۴۳۲

شیوه نامه پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریه پرداز دانشگاه های غیرانتفاعی و جامع علمی کاربردی و آزاد اعلام شد دراین شیوه نامه برخی از دانشجویان فاقد شرایط دریافت وام اعلام شدند.

به گزارش دانشجو، بر اساس تقویم زمانبندی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ و با عنایت به قرارداد منعقد شده بین صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یک بانک در راستای هم‌افزایی و افزایش منابع مالی و حمایت بیشتر از دانشجویان شهریه پرداز شیوه‌نامه اجرایی نحوه پرداخت و بازپرداخت وام شهریه به دانشجویان دانشگاه های آزاد، جامع علمی کاربردی و غیرانتفاعی ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهلت ثبت‌نام وام شهریه دانشجویی از تاریخ یک آبان ۹۷ لغایت ۳۰ آذر ۹۷ است و مراکز آموزش عالی می‌توانند پس از تخصیص اعتبار در سامانه صندوق رفاه دانشجویان (فاز ۲) تا سقف اعتبار پیش‌بینی شده نسبت به ثبت‌نام دانشجویان متقاضی واجد شرایط اقدام کنند. برخی از بندهای این شیوه نامه به شرح زیر است:

براساس این شیوه‌نامه دانشجو در هر مقطع صرفاً می‌تواند در یک رشته تحصیلی از وام شهریه استفاده کند و مجموع تسهیلات اعطایی به هر دانشجو تا سقف یکصد میلیون ریال با یک نفر ضامن معتبر و مازاد بر آن تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال با معرفی دو ضامن معتبر می‌شود. حداکثر مبلغ تسهیلات اعطایی از محل منابع بانک به هر یک از دانشجویان معرفی شده از سوی صندوق، متناسب با مقطع تحصیلی ۲۰۰ میلیون ریال است.

همچنین، تسهیلات ارائه شده، با کارمزد ۳ درصد بوده که سالانه و بر اساس مانده بدهی محاسبه و اصل وام اضافه و به همراه اقساط تسهیلات پرداختی وصول می‌شود. دانشجو می‌تواند به انتخاب خود کارمزد دوره تنفس را در ابتدای هر سال یا قبل از شروع اقساط تسهیلات یا به همراه اولین قسط پرداخت کند.

چنانچه دانشجو در میانه راه انصراف از تحصیل دهد یا به هر دلیل وضعیت تحصیل دانشجو در شرایط خاتمه یا ناتمام قرار گیرد، ادامه‌ی اعطای وام (موضوع این شیوه‌نامه) به وی متوقف می‌شود.

تسهیلات وام شهریه با هزینه دانشجو و رعایت قوانین و مقررات بانک مشمول بیمه عمر می‌شود. همچنین وام‌گیرنده و ضامن نباید در سیستم بانکی دارای بدهی در سرفصل غیرجاری و چک برگشتی باشند.

دانشجویان فاقد شرایط دریافت وام

ـ دانشجو و ضامن که دارای بدهی غیرجاری (سررسید گذشته، معوق، مشکوک‌الوصول) یا چک برگشتی به صندوق یا سیستم بانکی در هر مرحله از دریافت تسهیلات باشند.

ـ دانشجویانی که مشروط یا به هر دلیل انصراف یا اخراج از تحصیل شده باشند.

ـ دانشجو خارج از سنوات تحصیلی مجاز باشد.

سقف مبلغ و تعداد نیمسال تحصیلی قابل پرداخت وام شهریه به دانشجو برای هر یک از مقاطع تحصیلی مطابق جدول زیر تعیین می‌شود. در صورت تغییر در مبلغ و تعداد نیمسال تحصیلی قابل پرداخت وام مزبور، مراتب کتباً توسط صندوق به بانک ابلاغ می‌ شود.

مدت تنفس و بازپرداخت وام شهریه توسط دانشجو

شرح

کاردانی

کارشناسی ناپیوسته

کارشناسی

کارشناسی ارشد ناپیوسته

دکتری ناپیوسته

نیمسال تحصیلی قابل پرداخت

تا ۴ نیمسال

تا ۴ نیمسال

تا ۸ نیمسال

تا ۴ نیمسال

تا ۸ نیمسال

مبلغ قابل پرداخت در هر نیمسال تحصیلی

مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

مبلغ ۲۲.۵۰۰.۰۰۰ ریال

مبلغ ۲۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

   

مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته

سال دریافت تسهیلات

نیمسال دریافت تسهیلات

دوره تنفس

دوره بازپرداخت

اول

 

نیمسال اول سال تحصیلی

۲۴ ماه

۲۴ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۲۰ ماه

۲۴ ماه

دوم

 

نیمسال اول سال تحصیلی

۱۲ ماه

۲۴ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۸ ماه

۲۴ ماه

   

مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته

سال دریافت تسهیلات

نیمسال دریافت تسهیلات

دوره تنفس

دوره بازپرداخت

اول

 

نیمسال اول سال تحصیلی

۳۰ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۲۶ ماه

۳۰ ماه

دوم

 

نیمسال اول سال تحصیلی

۱۸ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۱۴ ماه

۳۰ ماه

     

مقاطع کارشناسی و دکتری ناپیوسته

سال دریافت تسهیلات

نیمسال دریافت تسهیلات

دوره تنفس

دوره بازپرداخت

اول

 

نیمسال اول سال تحصیلی

۴۲ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۳۸ ماه

۳۰ ماه

دوم

 

نیمسال اول سال تحصیلی

۳۰ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۲۶ ماه

۳۰ ماه

سوم

نیمسال اول سال تحصیلی

۱۸ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۱۴ ماه

۳۰ ماه

چهارم

نیمسال اول سال تحصیلی

۶ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۲ ماه

۳۰ ماه

گفتنی است، در صورت تعویق در بازپرداخت اقساط مطابق قوانین بانک مرکزی مبلغی به اصل بدهی اضافه و دریافت خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: وام شهریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۱۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی