Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@03:26:07 GMT

توسعه بوشهر از مسیر گردشگری و دانش بنیانی می گذرد

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۱۷۵۱

توسعه بوشهر از مسیر گردشگری و دانش بنیانی می گذرد

بوشهر– ایرنا– معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: توسعه صنعت گردشگری و حمایت از شرکت های دانش بنیان راه پیشرفت این استان است.

به گزارش ایرنا، مهرداد ستوده در نشست ستاد تسهیلات سفر جنوب استان بوشهر در کنگان افزود: تکیه به نفت و صنعت برای ایجاد اشتغال چاره و راه حل مشکلات این استان نیست و باید با بهره گیری از ظرفیت گردشگری و شرکت های دانش بنیان زمینه اشتغال پایدار و درآمد زایی را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: توسعه گردشگری از اولویت‌های اساسی در استان بوشهر بویژه مناطق ساحلی است.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر ادامه داد: همه شهرها و روستاهای هدف گردشگری در استان بوشهر باید نسبت به معرفی جاذبه‌های گردشگری و ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود از طریق رسانه ملی و فضای مجازی اهتمام ورزند.
وی یادآور شد: در جنوب استان علاوه بر ظرفیت‌های گردشگری دریایی، گردشگری صنعتی نیز وجود دارد که باید ضمن معرفی این ظرفیت، نسبت به جذب گردشگران داخلی و خارجی اهتمام شود و شهرداران در زمینه هیچ فرصتی را از دست ندهند.
نمایده مردم شهرستان های کنگان، دیر جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: جنوب استان بوشهر بهترین ظرفیت های گردشگری اعم از دریایی، صنعتی و جاذبه های بکر طبیعی را دارد.
سکینه الماسی افزود: شهرستان های جنوبی استان دومین مسیر پر تردد این استان در طول سال بویژه نوروز است و باید از این ظرفیت استفاده بهینه شود.
وی با تقدیر از زحمات شهرداری ها و بیان اینکه هر جا کار به شهرداری ها سپرده شود مردم خوش بین هستند گفت: میراث فرهنگی و گردشگری برای توسعه صنعت گردشگری و جذب توریست، مکان های مستعد در این حوزه را به شهرداری ها واگذار کند.
الماسی با گلایه از وضعیت پرداخت تسهیلات بانکی به سرمایه گذاران صنعت گردشگری اظهار داشت: وضعیت پرداخت تسهیلات بانکی در بخش بوم گردی و گردشگری مناسب نیست که انتظار می رود سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با هماهنگی بانک ها این مشکل را برطرف کنند.
شهردار کنگان گفت: به رغم اینکه متولی سفرهای نوروزی میراث فرهنگی و گردشگری است این سازمان فقط به یک نهاد گزارش دهنده تبدیل شده که پیشنهاد می شود موضوع سفرها به شهرداری واگذار شود.
رحیم جمالی افزود: در سال گذشته شهرداری 30 میلیارد ریال برای تسهیلات نوروزی هزینه کرده، این در حالی است که کل درامدهای این دستگاه از سفرهای نوروزی فقط یک میلیارد و 500 میلیون ریال بوده است.
وی بیان کرد: سرانه فضای سبز شهری در کنگان به اندازه خود شهروندان است و توسعه آن برای استفاده مهمانان نوروزی نیازمند تخصیص اعتبار است.
در این جلسه روسای شورای های اسلامی کنگان و دیر و شهرداران دیر، نخل تقی، بنک و سیراف به ارائه گزارشی درباره فعالیت های ستاد تسهیلات سفر پرداختند.
7208/6043

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي توسعه بوشهر گردشگري دانش بنياني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۱۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر آماده توسعه روابط با تاجیکستان است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده بعد از ظهر پنج شنبه در نشست مسئولان استان بوشهر با سفیر تاجیکستان با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان بوشهر اظهار داشت: این استان طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل با خلیج‌فارس دارد و با ۵ کشور حاشیه خلیج‌فارس همسایه است.

وی تولید ۷۴ درصد گاز مصرفی کشور، فعالیت ۲۳ مجتمع پتروشیمی و تولید ۵۰ درصد محصولات صنایع پتروشیمی را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر برشمرد و بیان کرد: ۹۳ درصد نفت خام کشور از استان بوشهر صادر می‌شود و در کنار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، ظرفیت‌های مهمی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی از جمله خرما، میگو وجود دارد.

استاندار بوشهر وجود ۶ میلیون اصله نخل، تولید ۲۰ درصد خرمای کشور و ۵۰ درصد محصول میگو پرورشی را از دیگر توانمندی‌های استان برشمرد و بیان کرد: استان بوشهر دارای ۱۶ بندر در بخش‌های مختلف است که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشورهای جنوبی خلیج‌فارس دارد.

محمدی‌زاده بندر دیر را یکی از قطب‌های تجارت دریایی با کشور قطر نام برد و افزود: استان بوشهر با این ظرفیت‌ها آمادگی توسعه روابط با تاجیکستان را دارد.

وی خواستار بررسی تعیین خواهرخواندگی یکی از شهرهای استان بوشهر با یکی از شهرهای تاجیکستان شد و گفت: تاجیکستان می‌تواند در امر صادرات محصولات مختلف از استان بوشهر اقدام کند.

استاندار بوشهر خواستار راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان و اعزام هیئت‌های تجاری ۲ کشور برای آشنایی با محصولات در امر توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری شد.

محمدی‌زاده پیشنهاد کرد: با توجه به اینکه تاجیکستان مرز دریایی ندارد از ظرفیت بنادر استان بوشهر در ساخت انبار پشتیبانی برای صادرات به کشورهای جنوبی حاشیه خلیج فارس استفاده کنند.

کد خبر 6082065

دیگر خبرها

  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • استان بوشهر آماده توسعه روابط با تاجیکستان است
  • ‌رئیس جمهور ایران چه درخواستی از رئیس جمهور ازبکستان داشت؟
  • کنگان با ۵۰ میلی‌متر رکورددار بارش‌های استان بوشهر
  • استفاده از توان دانش بنیانی کشور بسترساز افزایش ظرفیت تولید و فروش نفت و گاز
  • جام صفوی منجر به توسعه گردشگری ورزشی اردبیل می‌شود
  • پیگیری توسعه روابط اقتصادی و گردشگری ایران و روسیه
  • مسابقات جام صفوی اردبیل بستر توسعه گردشگری ورزشی
  • مسابقات جام صفوی اردبیل بستر توسعه گردشگری ورزشی است
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی برای معرفی ظرفیت‌های خرم‌آباد ضروری است