Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > فناوری - ایسنا نوشت: نسخه‌ای از پهپاد خورشیدی موسوم به "ApusDuo" تنها بخشی از طرح نهایی برنامه‌ریزی شده است که دارای بال‌هایی با طول ۲۸ متر خواهد بود و می‌تواند تا یک سال بدون وقفه پرواز کند.

بشر یک گام دیگر به دستیابی به هوانورد خودران و پرواز در ارتفاع به مدت طولانی نزدیک شده است. شرکت "UAVOS" اعلام کرده است که یک نمونه اولیه از هواپیمای موسوم به "ApusDuo" خود را با موفقیت آزمایش کرده است و این هوانورد خارق‌العاده، مرحله اول آزمایشات پرواز را به اتمام رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع این هوانورد برای پر کردن فضای خلاء میان پهپادها و ماهواره‌ها طراحی شده است، چرا که می‌تواند در ارتفاع ۲۰ هزار متری پرواز کند و از این نقطه قادر به نظارت بر محیط جو و محیط زیست زمین، ارائه اینترنت پرتابل یا ارتباطات رادیویی از راه دور و یا انجام عملیات‌های نظارتی نظامی است.

این هوانورد از دو بال بلند موازی متصل و سه میله عمودی که در انتهای هر کدام یک پروانه تعبیه شده، ساخته شده است. طبق گفته سازنده، بال‌ها از پنل‌های خورشیدی قدرت می‌گیرند و می‌توانند به طور مستقل خم شوند تا بتوانند هوانورد را در مدت طولانی در حال پرواز نگه دارند که این امر تا یک سال به طور پیوسته هم امکانپذیر است.

در حال حاضر برای به پرواز درآوردن این هوانورد، نیاز به سه نفر است تا هر کدام یکی از میله‌ها را در دست داشته باشند و همزمان با به چرخش درآمدن پروانه‌ها، آن را به سمت آسمان رها کنند.

مسئولان شرکت "UAVOS" می‌گویند "ApusDuo" به روز شده است، آزمایشات را با موفقیت پشت سر گذاشته، تست آیرودینامیک روی آن تایید شده و نشان می‌دهد که الگوریتم‌های کنترل می‌توانند در هوا و همچنین در هنگام صعود و فرود موفق عمل کنند.

به گفته سازندگان، این نسخه از "ApusDuo" تنها یک نمونه اولیه از طراحی نهایی برنامه‌ریزی شده است که قرار است بال‌هایی به طول ۲۸ متر داشته باشد.

 

5656

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاپن برق خورشیدی را از فضا تامین می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، ماموریت مذکور بخشی از پروژه ای به نام OHISAMA (خورشید در زبان ژاپنی) به حساب می آید که در ۲۰۲۵ میلادی پرتاب می شود.

کیوچی ایجیچی، مشاور در انستیتو تحقیقات سیستم های فضایی ژاپن جزییاتی درباره برنامه های کشور جهت ساخت یک واحد برق خورشیدی فضایی کوچک را اعلام کرده است. این واحد به طور بی سیم انرژی دریافتی را از مدار پایین زمین منتقل می کند. او در این باره گفت: یک ماهواره کوچک با حدود ۱۸۰ کیلوگرم وزن حدود یک کیلووات برق را از ارتفاع ۴۰۰ کیلومتری زمین انتقال می دهد.

البته مقیاس آزمایش برنامه ریزی شده هیچ شباهتی به اندازه تجاری نخواهد داشت اما در هر حال گامی در جهت پیشرفت به حساب می آید. به عنوان مثال یک کیلووات برق می تواند ابزارهای کوچک خانه مانند ماشین ظرفشویی را به مدت یک ساعت روشن نگه دارد.

به گفته ایجیچی فضاپیمای مذکور از یک پنل فتوولتائیک ۲متر مربعی برای شارژ باتری استفاده می کند. انرژی ذخیره شده در باتری به امواج مایکروویو تبدیل و به آنتنی روی زمین فرستاده می شود.

با توجه به این واقعیت که ماهواره مذکور بسیار سریع و با سرعت حدود ۲۸ هزار کیلومتر برساعت حرکت می کند، آنتن روی زمین باید در مسافت حداقل ۴۰ کیلومتر گسترده شود. چنین آنتن هایی باید در فاصله ۵ کیلومتری یکدیگر قرار داده شوند تا میزان انرژی کافی منتقل شود.

محققان هم اکنون به طور موفقیت آمیز انتقال انرژی خورشیدی به زمین را از یک منبع ثابت نشان داده اند. آنها تصمیم دارند فرایند انتقال انرژی از هواپیما را در ماه دسامبر اجرا کنند.

کد خبر 6086216 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K
  • ۶ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • شارژ مجدد باتری پهپادها در حین پرواز / طول عمر پهپادها با سلول‌های خورشیدی پروسکایت
  • تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!
  • ژاپن برق خورشیدی را از فضا تامین می‌کند
  • اولین اتوبوس‌ خودران شیفت شب جهان در سئول (فیلم)